johnnyman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε Εγώ έκανα την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.η τιμή έπεσε στα 36 λεπτά.γιατι να δίνω 51?πριν 2μιση μήνες έκανα το σταθερό και τώρα αλλαξα στο benefit στη ΔΕΗ....και βλέπουμε ... Μπορούμε να φύγουμε απo το control να πάμε benefit?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, johnnyman said: Μπορούμε να φύγουμε απo το control να πάμε benefit?? 33 minutes ago, ekrepali said: Στη ΔΕΗ πολλοί συμφορουμήτες έχουν αλλάξει από Benefit σε Control και από Control σε Benefit εντός του συμβολαίου και δε χρεώθηκαν ρήτρα (άτυπα). Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από ekrepali 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Πέρυσι τον Φεβρουάριο πήγα στο benefit.τον Οκτωβριο άλλαξα σε control και τώρα σε benefit.μεσα στην ίδια εταιρία μπορείς να αλλάξεις κανονικά οπότε θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, PCEXPERT2012 said: Πέρυσι τον Φεβρουάριο πήγα στο benefit.τον Οκτωβριο άλλαξα σε control και τώρα σε benefit.μεσα στην ίδια εταιρία μπορείς να αλλάξεις κανονικά οπότε θες Τσέκαρε τους λογαριασμούς και πες μας αν μπορείς... η αλλαγή γίνεται την ημερομηνία της υπογραφής ή την επόμενη φορά που θα πάρει η ΕΔΑ καταμέτρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Πέρυσι τον Φεβρουάριο πήγα στο benefit.τον Οκτωβριο άλλαξα σε control και τώρα σε benefit.μεσα στην ίδια εταιρία μπορείς να αλλάξεις κανονικά οπότε θες Μέσω τηλεφώνου γίνεται η θέλει κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Τηλεφωνικώς.15 λεπτά κουβέντα και είσαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Γτ τοσος πανικος??? Ακομα οι διαφορές δεν ειναι τοσο μεγάλες,,,, εκτος αν εχετε τεραστιες καταναλώσεις τι να πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtech Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) K Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από dimtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimtech είπε Το ερωτημα είναι το εξής, αν γνωρίζει κάποιος… αν αλλάξω τις 2 παροχές ρεύματος και τις πάω άλλου πχ Ηρων και επιστρεψω καπάκια ΕΛΠΕντισον(με 2*100€) παιζει να πάρουν χαμπάρι το ότι έχω στο αέριο το συγκεκριμένο προγραμμα ή αν θα μεταβληθεί αυτό το συγκεκριμένο πακετο? Ή απλά δε θα γίνει τίποτα από τα παραπάνω και απλά για τις μερες που θα είναι ανενεργές οι παροχές ρεύματος θα πληρώνω 0,035/kWh? δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση . Φυσικά και μπορεί να το πάρουν γραμμή , μπορεί και όχι μια χαρά πάντως την έβγαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, ekrepali είπε Γιατί το άλλαξες από τώρα; Η τιμή που πέφτει είναι για τον Ιανουάριο. Μέσος όρος αυτή τη στιγμή 40. Δηλαδή (1.03*0.04)+0,004= 0.045 μέχρι στιγμής... κι έχουμε ακόμα μπροστά μας 18 μέρες διαπραγματεύσεων. Για τον Δεκέμβριο το TTF έχει κλείσει στο 0.046. Δηλαδή το Benefit για Δεκέμβριο κοστίζει (1.03 * 0.046) + 0.004 = 0.051 Aκριβώς ίδια τιμή με το control. Λογικά τον Ιανουάριο θα πάρουμε αποφάσεις οι περισσότεροι αν θα ξαναπάμε σε.benefit ή θα μείνουμε σε control. Ακόμα είναι νωρίς όντως.με 0,046 τον Δεκέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaram Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Control benefit ένα τσιγάρο δρόμος. Πιο συχνά αλλάζουμε πρόγραμμα στο αέριο παρά το ανάβουμε φέτος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Τσέκαρε τους λογαριασμούς και πες μας αν μπορείς... η αλλαγή γίνεται την ημερομηνία της υπογραφής ή την επόμενη φορά που θα πάρει η ΕΔΑ καταμέτρηση; Και πέρυσι που έκανα αλλαγή σε κατάστημα από Gas (έληγε) σε Benefit η αλλαγή στην χρέωση έγινε με την υπογραφή και φέτος που έκανα το αντίστροφο τηλεφωνικά η αλλαγή στην χρέωση έγινε όταν μου έστειλαν μύνημα ότι ολοκληρώθηκε (2 ημέρες μετά το αίτημα). Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gkaram είπε Control benefit ένα τσιγάρο δρόμος. Πιο συχνά αλλάζουμε πρόγραμμα στο αέριο παρά το ανάβουμε φέτος.... Θεσσαλονίκη το ανάβουμε, έχει πιο πολύ κρύο εδώ, και αν έχεις και παιδί δεν γίνεται να.μην το ανάψεις. Από 7/11 ως σήμερα 13/12,.για θέρμανση και ζνχ έχω κάψει 80 m3. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Θεσσαλονίκη το ανάβουμε, έχει πιο πολύ κρύο εδώ, και αν έχεις και παιδί δεν γίνεται να.μην το ανάψεις. Από 7/11 ως σήμερα 13/12,.για θέρμανση και ζνχ έχω κάψει 80 m3. επειδη ειμαι πρωταρης σε ΦΑ τα 80 Μ3 Πως μπορω να τα μεταφρασω σε χρονο καυσης ωρες λειτουργιας καθημερινα η καποιο αλλο μετρο συγκρισης? Μου ηρθε 68 μ3 πρωτος λογαριασμος χωρις να καψω καθολου τον Σεπτ και Οκτ αλλα δεν κατλαβα καν τι σημαινει Νοεμβριο και Δεκεμβριο διπλασιασα μην πω Χ 3 την χρηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, PedroG είπε επειδη ειμαι πρωταρης σε ΦΑ τα 80 Μ3 Πως μπορω να τα μεταφρασω σε χρονο καυσης ωρες λειτουργιας καθημερινα η καποιο αλλο μετρο συγκρισης? Μου ηρθε 68 μ3 πρωτος λογαριασμος χωρις να καψω καθολου τον Σεπτ και Οκτ αλλα δεν κατλαβα καν τι σημαινει Νοεμβριο και Δεκεμβριο διπλασιασα μην πω Χ 3 την χρηση! Τους μήνες που δεν έχεις θέρμανση η κατανάλωση για ζεστό νερό χρήσης είναι αστεία. Στη θέρμανση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για να το κάνεις kWh πολλαπλασιάζεις τα m3 επί 11,6 περίπου. Η χρέωση γίνεται σε kWh. Οικονομία κάνεις αν το έχεις συνέχεια αναμμένο σε μία σταθερή θερμοκρασία. Φυσικά να είναι καλά ρυθμισμένος ο λέβητας (αντιστάθμιση κλπ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις