ekrepali Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 15 hours ago, hellojim said: Θεωρώ πως θα ανεβεί αλλά δεν μπορώ να ξέρω ποσο. Αν είχα τέτοια διόραση θα έπαιζα και χρηματιστήριο Αρχικά θα πάρω τηλεφωνο να αλλάξω να με βάλουν στο νέο max home και θα το σκεφτω για το σταθερο σε δευτερο χρονο. Aρχικά διάβασε τι γράψαμε απ'τη παρασκευή και μετά για τις παγίδες του max. Και τι γράφτηκε χτες... πως η αλλαγή προγράμματος δε λαμβάνει ισχύ όταν τη ζητάς, αλλά όταν γίνεται η επόμενη καταμέτρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το relax της ελιν δεν υποτιθεται οτι δεν εχει δεσμευση? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, nikos121 said: Το relax της ελιν δεν υποτιθεται οτι δεν εχει δεσμευση? Εσύ δεν έχεις δέσμευση, αυτοί θα κρατήσουν για 12 μήνες το πάγιο στα 6 ευρώ και το περιθώριο κέρδους στο 0.004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilhsstr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στις 6/12/2023 στις 6:12 ΜΜ, korakios είπε ότι και σου είπαν δεν ισχύει , στείλε email και αν σε πάρουν τηλ το κλείνεις Τωρα , για αλλαγή πάροχου σίγουρα η αλλαγή γίνεται μόνο αν δώσει το οκ η ΕΔΑ και γίνει μέτρηση (πολλές φορές δέχονται τη φωτό που στέλνετε στον πάροχο για την αίτηση) Τώρα αν γίνει η αλλαγή μόνο μετά τη μέτρηση της ΕΔΑ , ή αν σπάσουν αναλογικά την κατανάλωση άγνωστο , άσχετα τι σας λένε στα τηλέφωνα Απλά προσοχή με τον Ηρων μιας και ακόμα μια φορά έδειξε το μεγαλείο του (και αναρωτιώμουν πως δεν έσφαζε όπως συνήθως τους 2-3 προηγούμενους μήνες) Καλό είναι να ζαλίσετε τη ΡΑΕ για το απο που προκύπτει η αρχική εξωπραγματική χρέωση Καλησπέρα, επανέρχομαι στο θέμα, έστειλα mail αλλά δε μου έχουν απαντήσει ακόμα. Άνοιξα συνομιλία στο chat του Ήρων όπου υπάλληλος (με το όνομα του) με διαβεβαίωσε ότι η αλλαγή θα γίνει από την επόμενη μέρα της αίτησης αλλαγής προγράμματος. Korakios το ότι έχω την συνομιλία σε screenshot είναι αποδεικτικό αν κάτι πάει στραβά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vasilhsstr είπε Korakios το ότι έχω την συνομιλία σε screenshot είναι αποδεικτικό αν κάτι πάει στραβά; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Τέλη Μαρτίου 2021 είχα κάνει αλλαγή από Double Flex Εconomy σε Double Home Flex. Οι όροι έλεγαν πως η αλλαγή θα γίνει στην επόμενη καταμέτρηση της ΕΔΑ, η εκπρόσωπος μου είχε πει στην ηχογραφημένη συνομιλία ότι η αλλαγή θα γίνει την ημερομηνία της υπογραφής, και τελικά η αλλαγή έγινε με αναδρομική ημερομηνία 10/3/21 (καταμέτρηση ΕΔΑ). 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilhsstr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler συμπτωματικά , πάνω που άνοιξα αίτημα στη ΡΑΕ για τη ΔΕΠΑ για άσχετο λόγο , θυμήθηκα οτι εκρεμμουσαν αιτήματα στη ΔΕΗ. Αμ δε , η ΡΑΕ τα έκλεισε ως ολοκληρωμένα , ότι να'ναι , άνοιξα φυσικά πάλι (παίζει να είναι καμιά 10ριά 😁). Αν απαντά ο πάροχος και δεν κάνει κάποιος μη αποδοχή φαίνεται οτι κλείνει αυτόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Πρόσφατα μετακόμισα και το καινούριο ρολόι που περάστηκε υποτίθεται ότι είναι έξυπνο και είναι ψηφιακό αλλά η οθόνη του δεν γράφει τίποτα και δεν μπορώ να δω την κατανάλωση μου. Είναι φυσιολογικό αυτό; υπάρχει περίπτωση ο υπάλληλος να ξέχασε να το ανάψει και να μην "γράφει"; 😁 Ο πρώτος λογαριασμός βγήκε έναντι με μικρή χρέωση. Επίσης τώρα έχω το παλιό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ελιν και σκέφτομαι να πάω στο relax γιατί αποτι φαίνεται αλλάζει μόνο η χρέωση που είναι μικρότερη. Σκεφτόμουν για Ήρων αλλά αποτι βλέπω πολλοί είναι δυσαρεστημένοι και εκτός αν έχει πάρει απόφαση να μοιράσει λεφτά με τα +200 ευρώ(μαζί με το econtract) θεωρώ ότι θα ανεβάσει τις τιμές του τους επόμενους μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Επίσης τώρα έχω το παλιό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ελιν και σκέφτομαι να πάω στο relax γιατί αποτι φαίνεται αλλάζει μόνο η χρέωση που είναι μικρότερη. άλλαξα πριν μέρες , πήρα τηλ και μου έστειλαν άμεσα το νέο συμβόλαιο 12 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Σκεφτόμουν για Ήρων αλλά αποτι βλέπω πολλοί είναι δυσαρεστημένοι και εκτός αν έχει πάρει απόφαση να μοιράσει λεφτά με τα +200 ευρώ(μαζί με το econtract) θεωρώ ότι θα ανεβάσει τις τιμές του τους επόμενους μήνες. αν σφάξουν προς το τέλος 12μηνου θα είναι πιο αποτελεσματικό 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @korakios γίνε λίγο προφήτης ρε φίλε και πες, να κάνουμε την αίτηση από Double Flex προς το Gas Pass Home ακόμα κι αν την ενεργοποιήσουν τέλη Ιανουαρίου ή υπάρχει ποτέ περίπτωση το Flex να είναι πιο φθηνό μελλοντικά; Ή να την κάνουμε για άλλα λημέρια; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από aXer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 kaiεγω θα παω απο double flex σε gas pass αφου δεν υπαρχει δεσμευση και καθε μηνα θα το παρακολουθω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε kaiεγω θα παω απο double flex σε gas pass αφου δεν υπαρχει δεσμευση και καθε μηνα θα το παρακολουθω στη χειρότερη επιστρέφεις το 150άρι , αλλά αν είσαι με καλές τιμές μέχρι να φύγεις ουσιαστικά δεν θα έχεις ζημιά 7 ώρες πριν, aXer είπε @korakios γίνε λίγο προφήτης ρε φίλε και πες, να κάνουμε την αίτηση από Double Flex προς το Gas Pass Home ακόμα κι αν την ενεργοποιήσουν τέλη Ιανουαρίου ή υπάρχει ποτέ περίπτωση το Flex να είναι πιο φθηνό μελλοντικά; Ή να την κάνουμε για άλλα λημέρια; θα σου έλεγα για ελίν , μιας και ο Ήρων δε φημίζεται για σταθερές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilhsstr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις έκανα τη μετάβαση από double home flex στο pass... κι ο θεός βοηθός (κι εγώ κάθε 28 του μήνα stand-by για παν ενδεχόμενο 🏃) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Τι λέτε guys, πάμε ξανά benefit? Κάτω από 40 ο TTF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις