HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε Επιτέλους ένα καλό νέο για τον HERTHAN. 45% έκπτωση ΗΡΩΝ + 15% απ'τη ΔΕΠΑ = 60% Μετα την επικοινωνια με Πουτιν πηρα καπακι Κουλη και το εδωσε το καρντασι. 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εκτός αν ο ΗΡΩΝ φουσκώσει κι άλλο το TTΦΑ και τσεπώσει όλη την έκπτωση. Κι εγω αυτο θα εκανα. EDIT: Μολις ηρθε το.... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 13 minutes ago, ekrepali said: Εκτός αν ο ΗΡΩΝ φουσκώσει κι άλλο το TTΦΑ και τσεπώσει όλη την έκπτωση. Αν ήταν όμως ΔΕΗ, δεν θα υπήρχε κίνδυνος, από τον τελευταίο τίμιο πάροχο (Θεοχάρης)... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Αν ήταν όμως ΔΕΗ, δεν θα υπήρχε κίνδυνος, από τον τελευταίο τίμιο πάροχο (Θεοχάρης)... 😛 Κινδυνος θανατος θα ηταν γιατι μου το κοβουν οταν παω εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, HERTHAN said: Κινδυνος θανατος θα ηταν γιατι μου το κοβουν οταν παω εκει. Πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω αν ολοκληρώθηκε η αλλαγή από το Benefit στο Control, μου απάντησαν ναι κι ότι θα σταλθεί το συμβολαιο με email ή ταχυδρομικώς, οπότε ανέβασα το θερμοστάτη από 20 σε 21.5.(με το ζόρι ανοιξε, είχα 21) 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Thresh είπε Πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω αν ολοκληρώθηκε η αλλαγή από το Benefit στο Control, μου απάντησαν ναι κι ότι θα σταλθεί το συμβολαιο με email ή ταχυδρομικώς, οπότε ανέβασα το θερμοστάτη από 20 σε 21.5.(με το ζόρι ανοιξε, είχα 21) 😛 Δεν γ....σαι Με ανοιχτα παραθυρα ειμαι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Thresh είπε Πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω αν ολοκληρώθηκε η αλλαγή από το Benefit στο Control, μου απάντησαν ναι κι ότι θα σταλθεί το συμβολαιο με email ή ταχυδρομικώς, οπότε ανέβασα το θερμοστάτη από 20 σε 21.5.(με το ζόρι ανοιξε, είχα 21) 😛 Εγώ τους είχα στείλει αρχές της βδομάδας.. είπανε ότι θα σταλεί σε μερικές μέρες γενικά και αόριστα. Καλύτερα mail γιατί τα ταχυδρομεία κάνουν εως και 3 μήνες. Σήμερα είδα στην αλληλογραφία της πολυκατοικίας ειδοποίηση απ'την ΕΔΑ σε μια γειτόνισσα με ημερομηνία παράδοσης στα ΕΛΤΑ 15/7. Προφανώς ειδοποίηση για πιστοποιητικό σωληνώσεων. Εσύ @korakios έβγαλες τελικά πιστοποιητικό; Και πώς το καταθέτεις αυτό... α) στα γραφεία της εκάστοτε πόλης αυτοπροσώπως β) το στέλνεις στα κεντρικά Λάρισα για τους πάνω ή Αθήνα για τους κάτω ή γ) μέσω email; Εμένα όταν μου έστειλαν ειδοποίηση με ενημέρωσαν απλά για την υποχρέωση να έχω πιστοποιητικό, δε μου είπανε να το καταθέσω κάπου. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, HERTHAN said: Δεν γ....σαι Με ανοιχτα παραθυρα ειμαι...... κυρ στέφανε, 23 βαθμους ανεβα!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Εσύ @korakios έβγαλες τελικά πιστοποιητικό; όχι , ούτε πρόκειται , μόνο όταν το κόψουν 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Εμένα όταν μου έστειλαν ειδοποίηση με ενημέρωσαν απλά για την υποχρέωση να έχω πιστοποιητικό, δε μου είπανε να το καταθέσω κάπου. έχεις ακόμα , θα σου στείλουν 2-3 φορές και μετά ειδοποίηση για διακοπή 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε όχι , ούτε πρόκειται , μόνο όταν το κόψουν έχεις ακόμα , θα σου στείλουν 2-3 φορές και μετά ειδοποίηση για διακοπή 😁 Άμα στο κόψουν πόσο πάει η επανασύνδεση; Επίσης το πιο βασικό, κρατάς το ίδιο πρόγραμμα στον πάροχο ή λύνεται η σύμβαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρίζω όλους. Διαβάζω εδώ και μέρες το thread και όντας συνδρομητής Double Fix Economy του ΗΡΩΝ, θα μπορούσα να συνδράμω στην ομήγυρη με το upload του τελευταίου έναντι λογαριασμού αερίου: Ελπίζω να σας βοηθήσω, βοήθεια μου και εμένα για το δύσκολο φθινόπωρο-χειμώνα που έρχεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Άμα στο κόψουν πόσο πάει η επανασύνδεση; Αν σου κοψουν το αεριο λες? Αν ναι εμενα πρεπει να ρωτας οχι τον korakio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Καλησπέρίζω όλους. Διαβάζω εδώ και μέρες το thread και όντας συνδρομητής Double Fix Economy του ΗΡΩΝ, θα μπορούσα να συνδράμω στην ομήγυρη με το upload του τελευταίου έναντι λογαριασμού αερίου: Βάλτε υπενθύμιση να ανεβάσετε τον επόμενο λογαριασμό που θα είναι εκκαθαριστικός, να λυθεί το πέπλο μυστηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Βάλτε υπενθύμιση να ανεβάσετε τον επόμενο λογαριασμό που θα είναι εκκαθαριστικός, να λυθεί το πέπλο μυστηρίου. Τι να λυθει αφου το γραφει το συμβολαιο. Με το που παω στο fix θα παει με την ρητρα 128,00355436954213546 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Άμα στο κόψουν πόσο πάει η επανασύνδεση; 20,77 συν ΦΠΑ Το θυμαμαι απ'εξω ρε μλκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε 20,77 συν ΦΠΑ Το θυμαμαι απ'εξω ρε μλκ. 3*(40 €ή 50€) vs 20,77+ΦΠΑ , καλά είναι 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Καλησπέρίζω όλους. Διαβάζω εδώ και μέρες το thread και όντας συνδρομητής Double Fix Economy του ΗΡΩΝ, θα μπορούσα να συνδράμω στην ομήγυρη με το upload του τελευταίου έναντι λογαριασμού αερίου: Αν βαλουν ρητρα στον επομενο μπες εδω και φωναξε. Μην ξεχασεις Thano. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις