fotisbasm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, korakios είπε υπόψιν έβγαλε νέα προγράμματα , θα το γυρίσω στο relax Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fotisbasm είπε Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια ναι αλλά το προηγούμενο που ήμουν ήταν +0,0112 ενώ αυτό +0,006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μπήκε και μένα το 50αρικο από αλλαγή σε control από benefit αοριστου. Μια χαρούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apouxereis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, apouxereis είπε Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση... για χωρίς κατανάλωση πήγαινε Ηρών που δίνει το 50άρι και το καλοκαίρι δεν έχει πάγιο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από korakios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω gas control 0,051€/kwh. Μετά φόρων, ΦΠΑ, ρυθμιζόμενων χρεώσεων, τέλη μεταφοράς και ότι άλλο περιλαμβάνει ένας λογαριασμός, ποσό να υπολογίζω τελική τιμή ανά kwh, ώστε βλέποντας τον μετρητή να υπολογίζω εύκολα ποσό έχω κάψει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Έχω gas control 0,051€/kwh. Μετά φόρων, ΦΠΑ, ρυθμιζόμενων χρεώσεων, τέλη μεταφοράς και ότι άλλο περιλαμβάνει ένας λογαριασμός, ποσό να υπολογίζω τελική τιμή ανά kwh, ώστε βλέποντας τον μετρητή να υπολογίζω εύκολα ποσό έχω κάψει? Ευχαριστώ! ο μετρητής είναι σε κυβικά , οπότε επί ~11,6 +0,025-0,030 στο πολύ περίπου οι ταρίφες πχ https://zenith.gr/media/mgejtoig/λοιπες_χρεωσεις_λογαριασμου_fa-nmv23.pdf Ψάξε στη ΔΕΗ πόσο οι "Χρεώσεις Συστήματος Μεταφοράς" μιας και εξαρτάται απο πάροχο επίσης ο "Συντελεστής Δυναμικότητας" δεν εξαρτάται απο την κατανάλωση αλλά απο τον καυστήρα (δες δυναμικότητα Χ στο λογαριασμό) κάνεις Χ*Συντελεστής Δυναμικότητας*(μέρες κατανάλωσης)/365 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, korakios είπε ο μετρητής είναι σε κυβικά , οπότε επί ~11,6 +0,025-0,030 στο πολύ περίπου οι ταρίφες πχ https://zenith.gr/media/mgejtoig/λοιπες_χρεωσεις_λογαριασμου_fa-nmv23.pdf Ψάξε στη ΔΕΗ πόσο οι "Χρεώσεις Συστήματος Μεταφοράς" μιας και εξαρτάται απο πάροχο επίσης ο "Συντελεστής Δυναμικότητας" δεν εξαρτάται απο την κατανάλωση αλλά απο τον καυστήρα (δες δυναμικότητα Χ στο λογαριασμό) κάνεις Χ*Συντελεστής Δυναμικότητας*(μέρες κατανάλωσης)/365 Άρα 0,08€/kwh μαζί με πάγια και όλα τα άλλα χονδρικά ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, korakios είπε ο μετρητής είναι σε κυβικά , οπότε επί ~11,6 +0,025-0,030 στο πολύ περίπου οι ταρίφες πχ https://zenith.gr/media/mgejtoig/λοιπες_χρεωσεις_λογαριασμου_fa-nmv23.pdf Ψάξε στη ΔΕΗ πόσο οι "Χρεώσεις Συστήματος Μεταφοράς" μιας και εξαρτάται απο πάροχο επίσης ο "Συντελεστής Δυναμικότητας" δεν εξαρτάται απο την κατανάλωση αλλά απο τον καυστήρα (δες δυναμικότητα Χ στο λογαριασμό) κάνεις Χ*Συντελεστής Δυναμικότητας*(μέρες κατανάλωσης)/365 9 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Άρα 0,08€/kwh μαζί με πάγια και όλα τα άλλα χονδρικά ευχαριστώ! Περίπου εκεί! Δες μια ανάλυση για 9.000 kWh / έτος που είχα κάνει όταν βγήκε το control. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Depon13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Kαλησπερα! Εχει κανεις εικονα για την προσφορα -50% που διαφημιζει η nrg λογω black friday? Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 21 minutes ago, Depon13 said: Kαλησπερα! Εχει κανεις εικονα για την προσφορα -50% που διαφημιζει η nrg λογω black friday? Eυχαριστω Aπάτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Depon13 είπε Kαλησπερα! Εχει κανεις εικονα για την προσφορα -50% που διαφημιζει η nrg λογω black friday? Eυχαριστω το 1,10 x T.T.F. δεν το γλυτώνεις μιας και δεν μπαίνει εκεί έκπτωση , δες καλύτερα της ελίν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Aπάτη Άκου 50%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Βγήκε για εμένα η νέα οφειλή στο mydei και εμφάνισα τον λογαριασμό με το παλιό κόλπο που δουλεύει ακόμα. Η αλλαγή σε control είχε γίνει σε κατάστημα και το δώρο των 50€ δεν μπήκε δυστυχώς. Τουλάχιστον είμαστε χαμηλά σε κατανάλωση. Spoiler https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=700000007290&dt=20231123¤tPageId=17177 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skantsos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ζήλεψε και έβγαλε και η "πράσινη" fix με 0.055€/kwh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις