ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Καλησπέρα , Χτες μου ήρθε μήνυμα για έκδοση νέου λογαριασμου αερίο ( ημερομηνία έκδοσης 30/09 ) Το ποσό που πρέπει να πληρώσω είναι 7,90€. Αναμένω να μου έρθει με τα ΕΛΤΑ η ανάλυση οπότε & θα την ανεβάσω.. Δυστυχώς στον ΗΡΩΝ δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να ανεβαινουν ηλεκτρονικά στο MyHeron τα στοιχεία κατανάλωσης του αεριου όπως γίνεται με το ρεύμα . Ή τον ζητάς απ'το Chat ή παίρνεις τηλέφωνο 213 033 3000 για στο στείλουν με mail... Aν και με 7.90..και οι δικός σου είναι έναντι θα είναι, όχι εκκαθαριστικός.
g_kor06 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Ή τον ζητάς απ'το Chat ή παίρνεις τηλέφωνο 213 033 3000 για στο στείλουν με mail... Aν και με 7.90..και οι δικός σου είναι έναντι θα είναι, όχι εκκαθαριστικός. Εναντι είναι σίγουρα...
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε έδινε , τώρα το πήγε 0,05 ο @ektoraskappami καίγεται βασικά 😁 χαχαχα μην αγχώσουμε τον @g_kor06, δεν πειράζει. Μάλλον θα πάω στο flex για να βλέπω κάθε μήνα τι πραγματικά πληρώνω και να μην περιμένω το 4μηνο.
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, antreaslam είπε δεν το εψαξα και τοσο καλά, αν η ΔΕΗ δίνει 20ευρω/mwh!!! προφανώς είναι πολύ καλύτερο!!
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, g_kor06 είπε OK θα προσπαθήσω να το δώ το συντομότερο... Αν δωσεις ΑΦΜ και email στο chat μεσα σε 3 λεπτα στο στελνουν στο email σου.
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αν δωσεις ΑΦΜ και email στο chat μεσα σε 3 λεπτα στο στελνουν στο email σου. έναντι θα είναι , αλλά δε νομίζω να βάλανε ρήτρα όχι λόγω έναντι αλλά το οτι είναι στις αρχές και το κυριότερο οτι είναι πολύ μικρές καταναλώσεις
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε έναντι θα είναι , αλλά δε νομίζω να βάλανε ρήτρα όχι λόγω έναντι αλλά το οτι είναι στις αρχές και το κυριότερο οτι είναι πολύ μικρές καταναλώσεις Ναι εναντι θα ειναι αλλα ας το δουμε καλου κακου να δουμε τι παιζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 hours ago, ektoraskappami said: times_ttf_site_october_21.pdf χαχαχα δυστυχώς όχι Ίδια ακριβώς με της ΔΕΗ. Είναι κοινές σε όλους?
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Ίδια ακριβώς με της ΔΕΗ. Είναι κοινές σε όλους? το TTF? ναι , πχ απο Zenith 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Επιδότηση ρεύματος από 18 έως 24 ευρώ -Πώς θα υπολογίζεται το επίδομα θέρμανσης [παραδείγματα] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr Το 15% της ΔΕΠΑ θα είναι για όλους ή για κυμαινόμενα μόνο? 😛
fragma Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.newsauto.gr/news/sok-stadiaki-katargisi-tou-fisikou-aeriou/ "Βρώμικο" και το φυσικό αέριο, πάει για κατάργηση. Πολύ Co2 λένε (δεν είμαι ειδικός, αλλά χημικός μηχανικός μου έχει πεί οτι είναι απο τις πιο καθαρές πηγες ενέργειας) Εντάξει, νομίζω οτι υπάρχει σχέδιο να μας πεθάνουν. Μόνο οι φραγκάτοι με τα Tesla και τα πανάκριβα σπίτια με γεωθερμιες και αντλίες θερμότητας κλπ, εχουν δικαιωμα να ζήσουν. Οι υπόλοιποι πρέπει να ψοφησουμε γιατι η υπαρξη μας επιβαρύνει το περιβάλλον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από fragma 4
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, fragma είπε Πολύ Co2 λένε (δεν είμαι ειδικός, αλλά χημικός μηχανικός μου έχει πεί οτι είναι απο τις πιο καθαρές πηγες ενέργειας) δεν είναι λόγω CO2 αλλά έκλυσης μεγάλης θερμότητας και επιβαρύνει την κλιματική αλλαγή 4 λεπτά πριν, fragma είπε Εντάξει, νομίζω οτι υπάρχει σχέδιο να μας πεθάνουν. όχι , απλά θέλουν να αλλάξουν το παιχνίδι στην ενέργεια και να τα παίρνουν άλλοι παίκτες Εμείς θα έχουμε αγωγό έτοιμο για κατανάλωση και θα το κάνουν σαν το λιγνίτη ασύμφορο για να πληρώνουμε υδρογόνο (που είναι όντως αποδοτικό όπως και φωτοβολταικά και φιλικό στο περιβάλλον ,) αλλά και ρυπογόνες τερατογεννήτριες (δεν ανακυκλώνονται τα υλικά) και μπαταρίες (για χωματερές τις κόβω)
fragma Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, korakios είπε και μπαταρίες (για χωματερές τις κόβω) Αυτό πραγματικά δεν το σχολιάζει κανείς απο όλα τα παπαγαλάκια που γράφουν ύμνους ατελειωτους για τα οφέλη της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτα τα δισεκατομμύρια τονοι κυψελών που σε 10 χρόνια θα εχουν ολοκληρώσει τον κυκλο ζωης τους, ανακαλυκλωνονται αραγε; Θα πεταχτούν σε χωματερές; Και με τί κόστος; Μιλάμε για ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ μεγαλη περιβαλλοντική επιβάρυνση Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από fragma 1
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fragma είπε Αυτα τα δισεκατομμύρια τονοι κυψελών που σε 7-10 με χρόνια θα εχουν ολοκληρώσει τον κυκλο ζωης τους, ανακαλυκλωνονται αραγε; όχι , μόλις το 4% ανακυκλώνεται μιας και η ανακύκλωση είναι 4 φορές πιο ακριβή απο την εξαγωγή των υλικών (τα οποία εξάγονται/μεταφέρονται και παρασκευάζονται με θερμικές μηχανές αρκετά πιο ρυπογόνες απο το φυσικό αέριο) στην καλύτερη των περιπτώσεων πηγαίνουν σε ειδικούς χώρους ωστε να μην ξεφύγουν τα τοξικά υλικά στο υπέδαφος . Κοίτα ,στο θέμα μας , απλό είναι , θα πέσουν οι τιμές ,αλλά θα μπει νέο χαράτσι και απλά θα το ισοφαρίσουν
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Thresh είπε Επιδότηση ρεύματος από 18 έως 24 ευρώ -Πώς θα υπολογίζεται το επίδομα θέρμανσης [παραδείγματα] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr Το 15% της ΔΕΠΑ θα είναι για όλους ή για κυμαινόμενα μόνο? 😛 Επιτέλους ένα καλό νέο για τον HERTHAN. 45% έκπτωση ΗΡΩΝ + 15% απ'τη ΔΕΠΑ = 60% Εκτός αν ο ΗΡΩΝ φουσκώσει κι άλλο το TTΦΑ και τσεπώσει όλη την έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις