VirusX2gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε Άσχετο/σχετικό: ttf Οκτώβρη από protergeia 63,983/MWh Απο το φλιτζάνι;
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, VirusX2gr είπε Απο το φλιτζάνι; times_ttf_site_october_21.pdf χαχαχα δυστυχώς όχι 1
satyllas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από πολύ διάβασμα εδώ, αποφάσισα εχθές και πήγα στο σταθερό της ΔΕΗ, τουλάχιστον να βγάλουμε τον χειμώνα με μια σχετική ασφάλεια και βλέπουμε μετά. Η ερώτηση: Οι λογαριασμοί θα έρχονται στο ebill που έχω ήδη για το ρεύμα στην ΔΕΗ; Ή δεν ενσωματώνονται ρεύμα και αέριο;
VirusX2gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε times_ttf_site_october_21.pdf χαχαχα δυστυχώς όχι Κριμα.. 7 λεπτά πριν, satyllas είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από πολύ διάβασμα εδώ, αποφάσισα εχθές και πήγα στο σταθερό της ΔΕΗ, τουλάχιστον να βγάλουμε τον χειμώνα με μια σχετική ασφάλεια και βλέπουμε μετά. Η ερώτηση: Οι λογαριασμοί θα έρχονται στο ebill που έχω ήδη για το ρεύμα στην ΔΕΗ; Ή δεν ενσωματώνονται ρεύμα και αέριο; Φαινονται στο ebill στην κατηγορια "Αεριο" Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από VirusX2gr 1
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά, έχοντας δουλέψει σε "σημαντική θέση" επί χρόνια στον τομέα της ενέργειας, και βλέποντας το πια απο μακρυά, νομίζω ότι στο κομμάτι του φυσικού αερίου αυτό που έβγαλε η ελπέντισον (fixed price) την προηγούμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικό. Τιμή με συνέπεια 22,75/mwh, και πάγιο 5 ευρώ (σε ένα μέσο σπίτι, το πάγιο σημαίνει επιβάρυνση σε ετήσια βάση 7,058ευρω/Mwh), άρα συνολική τιμή 29,80 ευρώ/Mwh Το tricky είναι το 2ο ετος, που σε γυρίζει σε ttf+ Εκεί όμως, είτε αποχωρείς (η ρήτρα αποχώρησης ειναι περίπου 40 ευρώ), είτε πιέζεις την ελπέντισον για αλλαγή προγράμματος . Ελπίζω να σα ςβοήθησα
VirusX2gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, antreaslam είπε Παιδιά, έχοντας δουλέψει σε "σημαντική θέση" επί χρόνια στον τομέα της ενέργειας, και βλέποντας το πια απο μακρυά, νομίζω ότι στο κομμάτι του φυσικού αερίου αυτό που έβγαλε η ελπέντισον (fixed price) την προηγούμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικό. Ποιο ακριβως προγραμμα ειναι αυτο;
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, antreaslam είπε νομίζω ότι στο κομμάτι του φυσικού αερίου αυτό που έβγαλε η ελπέντισον (fixed price) την προηγούμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικό. όντως το έβγαλε απο το site και δεν υπάρχει σαν επιλογή . Ο σύνδεσμος καρφωτός παραμένει για άγνωστο λόγο μόνο τα flex διαθέτει εδώ και μέρες https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, korakios είπε όντως το έβγαλε απο το site και δεν υπάρχει σαν επιλογή . Ο σύνδεσμος καρφωτός παραμένει για άγνωστο λόγο μόνο τα flex διαθέτει εδώ και μέρες https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/ Το είδα Παρασκευή, το έκανα τρέχοντας στο δικό μου σπίτι, και Δευτέρα που επικοινώνησα για να βάλω και τους δικούς μου, το δέχθηκαν. Δεν το ήξερα ότι το κατέβασαν, σόρρυ παιδιά. (κάντε μία κρούση, ΜΠΑΣ και σας περάσουν και καλά στις ανοιχτές εκκρεμότητες του πρόμο...) 1
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, antreaslam είπε Παιδιά, έχοντας δουλέψει σε "σημαντική θέση" επί χρόνια στον τομέα της ενέργειας, και βλέποντας το πια απο μακρυά, νομίζω ότι στο κομμάτι του φυσικού αερίου αυτό που έβγαλε η ελπέντισον (fixed price) την προηγούμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικό. Τιμή με συνέπεια 22,75/mwh, και πάγιο 5 ευρώ (σε ένα μέσο σπίτι, το πάγιο σημαίνει επιβάρυνση σε ετήσια βάση 7,058ευρω/Mwh), άρα συνολική τιμή 29,80 ευρώ/Mwh Το tricky είναι το 2ο ετος, που σε γυρίζει σε ttf+ Εκεί όμως, είτε αποχωρείς (η ρήτρα αποχώρησης ειναι περίπου 40 ευρώ), είτε πιέζεις την ελπέντισον για αλλαγή προγράμματος . Ελπίζω να σα ςβοήθησα Mήνες το είχε... τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη έβγαλαν και διαφήμιση, προφανώς για να μη τους ξεμείνουν τα contracts που είχαν κλείσει. Αλλά είχε πολλές παγίδες όπως α) πέναλτυ αποδέσμευσης στο βασικό 24μηνο πρόγραμμα, β) πέναλτυ αποδέσμευσης και επιστροφή όλης έκπτωσης για το προωθητικό πρόγραμμα και γ) αυτόματη ανανέωση προγράμματος σε ό,τι τιμή υπάρχει διαθέσιμη, αν ο πελάτης δεν ενημερώσεις για τις προθέσεις του (βλέπε σελίδα 40) Οπότε καταλήξαμε στις εναλλακτικές επιλογές... δηλαδή ΔΕΗ 1 χρόνο με 0.02 ή Ζενίθ 2 χρόνια με 0.026. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali
g_kor06 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε πρώτη φορά το ακούω και για να στο λένε κάτι δεν πάει καλά στο Fix και θέλουν να σε κρατήσουν, έτσι μου ακούγεται τον ζάλισα τον @g_kor06, αν τυχών ποστάρει νωρίς θα βοηθούσε Καλησπέρα , Χτες μου ήρθε μήνυμα για έκδοση νέου λογαριασμου αερίο ( ημερομηνία έκδοσης 30/09 ) Το ποσό που πρέπει να πληρώσω είναι 7,90€. Αναμένω να μου έρθει με τα ΕΛΤΑ η ανάλυση οπότε & θα την ανεβάσω.. Δυστυχώς στον ΗΡΩΝ δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να ανεβαινουν ηλεκτρονικά στο MyHeron τα στοιχεία κατανάλωσης του αεριου όπως γίνεται με το ρεύμα . 1
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, g_kor06 είπε Αναμένω να μου έρθει με τα ΕΛΤΑ η ανάλυση οπότε & θα την ανεβάσω.. μέσω chat αν δώσεις ΑΦΜ ?
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Mήνες το είχε... τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη έβγαλαν και διαφήμιση, προφανώς για να μη τους ξεμείνουν τα contracts που είχαν κλείσει. Αλλά είχε πολλές παγίδες όπως α) πέναλτυ αποδέσμευσης στο βασικό 24μηνο πρόγραμμα, β) πέναλτυ αποδέσμευσης και επιστροφή όλης έκπτωσης για το προωθητικό πρόγραμμα και γ) αυτόματη ανανέωση προγράμματος σε ό,τι τιμή υπάρχει διαθέσιμη, αν ο πελάτης δεν ενημερώσεις για τις προθέσεις του (βλέπε σελίδα 40) Οπότε καταλήξαμε στις εναλλακτικές επιλογές... δηλαδή ΔΕΗ 1 χρόνο με 0.02 ή Ζενίθ 2 χρόνια με 0.026. δεν το εψαξα και τοσο καλά, αν η ΔΕΗ δίνει 20ευρω/mwh!!! προφανώς είναι πολύ καλύτερο!!
g_kor06 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε μέσω chat αν δώσεις ΑΦΜ ? Δεν το έχω κάνει , αν δεν μου έρθει μέχρι σήμερα θα το κάνω έτσι....
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, antreaslam είπε δεν το εψαξα και τοσο καλά, αν η ΔΕΗ δίνει 20ευρω/mwh!!! προφανώς είναι πολύ καλύτερο!! έδινε , τώρα το πήγε 0,05 1 λεπτό πριν, g_kor06 είπε Δεν το έχω κάνει , αν δεν μου έρθει μέχρι σήμερα θα το κάνω έτσι.... ο @ektoraskappami καίγεται βασικά 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις