Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, therock είπε

Προσπαθω να βγαλω πινακα απο το energy cost μου ζηταει στο βημα 2 Δυναμικοτητα Μετρητη,

66,9

Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις για το flex του Ηρων Επίσης στο energycost πρέπει να βάλεις από Νοέμβριο και πίσω να σου δείξει όλους τους παρόχους . Βασικά είναι μεταβατική περίοδος μιας και καταργήθηκε η τριμηνιαία της ΔΕΠΑ όποτε μη βιάζεσαι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και παλι δε βγαζει τιποτα. Ενα παση περιπτωση με δεδομενο οτι ειναι οροφος 45 τμ και χρηση μιση βδομαδα, νομιζο πιο πολυ θα συνεφερε κατι με εμφαση στο παγιο. Δε ξερω, εσεις που το χετε ψαξει τι προτεινετε

3 λεπτά πριν, therock είπε

Και παλι δε βγαζει τιποτα. Ενα παση περιπτωση με δεδομενο οτι ειναι οροφος 45 τμ και χρηση μιση βδομαδα, νομιζο πιο πολυ θα συνεφερε κατι με εμφαση στο παγιο. Δε ξερω, εσεις που το χετε ψαξει τι προτεινετε

Δες τον λογαριασμο σου την δυναμικοτητα μετρητη αλλα λογικα ειναι ειναι αυτο που σου ειπε ο korakios 66,90.

οκ απλα ρωταγα τι σημαινει. Ειπα ομως πως βαζω 66,90 και συμπληρωνω και ολα τα υπολοιπα και δε δινει αποτελεσματα το energy cost. Ισως επειδη δεν εχουν ανακοινωθει τα τιμολογια που λετε

Στις 11/2/2021 στις 4:10 ΜΜ, therock είπε

Οκ σορρυ ειμαι τελειως γκαβος. 29 ηρων με 34 δεη myhome gas ειναι αξιοσημειωτη διαφορα? Περιμενα δεη να ηταν απο τις πρωτες

πόσες κιλοβατώρες έβαλες γιαυτά τα 5 ευρώ διαφοράς ?

Περίμενε να ποστάρει κάποιος λογαριασμό απο Ηρών για Ιανουάριο μιας και πλέον δεν έχει καμια σχέση με τα προηγούμενα απο το 2020

Αν βιάζεσαι , κάνε αίτηση για το flex , θα δεις οτι γράφει για χρέωση βάση τρίμηνης δέπα, επειδή όμως έχει καταργηθεί θα έχεις τη δυνατότητα να φύγεις

Λοιπόν , μετά απο χίλια ζόρια και αναμονή για επαλήθευση απο 2-3 άτομα λύθηκε το μυστήριο του Flex .

Θα συνεχίσει με τη ΔΕΠΑ ,αλλά όχι σε τριμηνιαίες που δημοσιεύονταν μιας και καταργήθηκαν ,αλλά σε κλειστές ιδιωτικές συμφωνίες. Η χρέωση προμήθειας παραμένει 0,006.

Οι τιμές θα δημοσιεύονται όπως και σε άλλα site , πάντως τον Ιανουάριο είναι

(0,029+0,006)*έκπτωση , 35% ή 45% σε dual energy

Πανάκριβο για μένα , δυστυχώς έρχεται απλά λίγο καλύτερα απο υπόλοιπους και για όσους έχουν μεγάλες καταναλώσεις ας δούνε Elin large με το μεγάλο πάγιο και dual

Ρώτησα και NRG , αναμένω πληροφορίες

• Like 2

3 ώρες πριν, zeus1978 είπε

Ψάχνω παροχοι για φυσικό αέριο έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι είμαι μεταξύ ζενίθ και ηρων

Αν διαβάσεις  το θέμα θα σου λυθούν αρκετές απορίες σχετικά με τις εταιρείες αυτήν την περίοδο και εγώ σε αναζήτηση είμαι αλλά περιμείνω λίγο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...