sotiris_1988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Από πέρυσι τέτοιο καιρό που άλλαξα από Ζενίθ για ΔΕΗ, όλοι οι λογαριασμοί στην ώρα τους και φυσικά μου έδωσαν και το δώρο για χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών. Και γω σκεφτόμουν να φύγω από ζενίθ το αέριο αλλά εχω ρήτρα 100€ όποτε θα μείνω γιατί μου δίνουν τουλάχιστον το σταθερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Όταν επρόκειτο για τη ΔΕΗ, δε ξέρω αν θέλω να υπογράψω ή να ρίξω χειροβομβίδα... 💣 Θα αποφασίσω αύριο. 😄 υπογράφεις με κάτι απο αυτά : Spoiler τους λες , κρατήστε το στυλό 😁 να σου πω, ρώτησες Ηρών τι παίζει για Νοέ ? ____________________ έκανα για ρεύμα και μπήκα στο myheron και τι είδα : Spoiler πάλι καλά που με ειδοποίησαν για την αίτηση που έκανα πριν χρόνια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, korakios said: να σου πω, ρώτησες Ηρών τι παίζει για Νοέ ? Νωρίς είναι ακόμα... κατά τις 15 Νοεμβρίου θα ανακοινώσουν όσο τους βολέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Νωρίς είναι ακόμα... κατά τις 15 Νοεμβρίου θα ανακοινώσουν όσο τους βολέψει 1η του μηνός στέλνω ΡΑΕ (αν δε μου πουν τιμή) τελευταία πάντως ενημερώνουν σχετικά γρήγορα τις τιμές μόνο όταν σφάζουνε καθυστερούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, korakios said: 1η του μηνός στέλνω ΡΑΕ (αν δε μου πουν τιμή) Αφού ο Κώδικας Προμήθειας τους δίνει περιθώριο 7 εργάσιμες να ενημερώσουν τη ΡΑΕ. On 18/10/2023 at 20:04, ekrepali said: Κώδικας Προμήθειας Φυσικού Αερίου, Κεφάλαιο2, Άρθρο 11, παρ3 Ο Προμηθευτής υποχρεούται να κοινοποιεί στη ΡΑΕ αμελλητί, και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη θέση τους σε ισχύ, τα Τιμολόγια Προμήθειας που εφαρμόζει για κάθε Κα- τηγορία Πελατών, καθώς και κάθε τροποποίηση αυτών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Αφού ο Κώδικας Προμήθειας τους δίνει περιθώριο 7 εργάσιμες να ενημερώσουν τη ΡΑΕ. μέχρι να δουν και το αίτημα στη ΡΑΕ .... τεσπα, θα δούμε , ΔΕΗ θα ρισκάρω για τον άλλο μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Όταν επρόκειτο για τη ΔΕΗ, δε ξέρω αν θέλω να υπογράψω ή να ρίξω χειροβομβίδα... 💣 Θα αποφασίσω αύριο. 😄 Αν αποφασίσεις για το δεύτερο στείλε p.m.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, άκουσα ότι κόβεται η επιδότηση για το φυσικό αέριο. Αυτή τη στιγμή είμαι ΔΕΗ χωρίς συμβόλαιο. Τι συμφέρει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Καλησπέρα, άκουσα ότι κόβεται η επιδότηση για το φυσικό αέριο. απο το Φεβρουάριο edit ήδη έχουν σταματήσει 21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Αυτή τη στιγμή είμαι ΔΕΗ χωρίς συμβόλαιο. Τι συμφέρει να κάνω; gascontrol , εκτός αν πιστεύεις οτι η ΔΕΗ θα κρατήσει και τον άλλο μήνα ή οτι θα πέσουν οι τιμές Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, kostakiss είπε Εννοείς το είδες στον πρώτο λογαριασμό ? το γραφεί στο 1 συμβόλαιο... στο άλλο όχι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε το γραφεί στο 1 συμβόλαιο... στο άλλο όχι ! σε κατάστημα ή τηλεφωνικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) σε κατάστημα έγινε...υπέγραψα τα συμβόλαια όπως είπα. το ένα γραφεί για τα 50 ευρώ το άλλο όχι. Επίσης αυτό μου είπε και η υπάλληλος, οτι επειδή δεν έχει δέσμευση το ένα πρόγραμμα παίρνω το 50αρι. Η αλλαγή προγράμματος κατάστημα γίνεται άμεσα χωρίς καθυστέρηση. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, The_Judas είπε Επίσης αυτό μου είπε και η υπάλληλος, οτι επειδή δεν έχει δέσμευση το ένα πρόγραμμα παίρνω το 50αρι. ναι , οκ , αυτό είναι και το σωστό , βασικά αν είχες δέσμευση <12μηνου θα έπρεπε να παίρνεις κάτι αφού δεσμεύεσαι παραπάνω αλλά ειδικά για ΔΕΗ είναι πολύπλοκο απλά λέω μήπως απο τηλέφωνο είναι προτειμότερο σε περίπτωση που στείλουν κατα λάθος με 50ρι , όπως και έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skantsos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Εγώ τελικά πήγα στον ηρων double flex. 50+50€ και τον επόμενο μήνα πάω ΔΕΗ για αλλά 50 αν ισχύει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, skantsos said: Εγώ τελικά πήγα στον ηρων double flex. 50+50€ και τον επόμενο μήνα πάω ΔΕΗ για αλλά 50 αν ισχύει ακόμα Σιγά μη σου βγάλει ο ΗΡΩΝ λογαριασμό σε 1 μήνα. Όταν πάρεις εκπροσώπηση, στείλε mail με ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, ΑΦΜ ηκασπ και ζητά βεβαίωση εκπροσώπησης 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις