HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ekrepali είπε @kosmasgr Flex 💪 Μηπως το 0,073 στο εβαλαν ετσι για σπασιμο επειδη εφυγες? Συμφωνω μαζι τους αν εγινε κατι τετοιο.Περιμενω να μου στειλουν τιμη Σεπτεμβριου 0,055. ΤΙ 0,073 ΡΕ ΜΛΚ? ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝ???????? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από HERTHAN 1
Fallen333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΗΡΩΝ Gas Home Flex: πρώτος έναντι λογαριασμός, στην πραγματικότητα ο αδερφός μου σήμερα 8/10 το άναψε λιγάκι για πρώτη φορά. @korakios , δεν έχω ιδέα από αέρια, πρώτη φορά πιάνω στα χέρια μου λογαριασμό ΦΑ, τσέκαρε τον και πές μου αν όλα είναι σωστά και δεν κάνουν "φουστιές", και αν αξίζει να τον πάω προς ΔΕΗ Gas Control, myself control κλπ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Fallen333
waveparticle Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παιδια το gas benefit συμφερει πιο πολυ απο το flex της ηρων? Βλεπω γραφει για εκπτωση 30%. ΔΕΗ - Φυσικό Αέριο για το σπίτι - myHomeGasBenefit (dei.gr)
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Fallen333 είπε ΗΡΩΝ Gas Home Flex: πρώτος έναντι λογαριασμός, στην πραγματικότητα ο αδερφός μου σήμερα 8/10 το άναψε λιγάκι για πρώτη φορά. @korakios , δεν έχω ιδέα από αέρια, πρώτη φορά πιάνω στα χέρια μου λογαριασμό ΦΑ, τσέκαρε τον και πές μου αν όλα είναι σωστά και δεν κάνουν "φουστιές", και αν αξίζει να τον πάω προς ΔΕΗ Gas Control, myself control κλπ! Μια χαρα ειναι ο λογαριασμος αν εξαιρεσεις την τιμη του Σεπτεμβριου που ειναι στον Θεο.Οι εκπτωσεις του 35% ειναι σωστες. Το δωρο εγγραφης το εχει κανονικα οπως και την εγγυηση.Ετσι οπως πρεπει δηλαδη στον πρωτο λογαριασμο. Τις τελικες τιμες τις εγραψε και ο ekre στην προηγουμενη σελιδα. 0,030 - Αυγουστος και 0,047 Σεπτεμβριος βγαινει με την εκπτωση του 35%.Στην ΔΕΗ η τελικη τιμη καθε μηνα θα ειναι σταθερη στα 0,050. 4 ώρες πριν, waveparticle είπε Παιδια το gas benefit συμφερει πιο πολυ απο το flex της ηρων? Βλεπω γραφει για εκπτωση 30%. ΔΕΗ - Φυσικό Αέριο για το σπίτι - myHomeGasBenefit (dei.gr) Να το ξερουμε απο πριν στο 100% αν συμφερει λιγο δυσκολο.Δεν ξερουμε που εχουν σκοπο να το φτασουν το ΤΤΦα του Ηρων τους επομενους μηνες. Αν θεωρησουμε οτι παρεις στο flex την εκπτωση του 35%τοτε μπορει να συμφερει περισσοτερο της ΔΕΗ καθως το TTF θα ειναι παντα χαμηλοτερο απο το ΤΤΦα και η διαφορα στην εκπτωση ειναι μονο 5%. Αν τωρα σου δωσουν την εκπτωση του Double που ειναι 45%(θεωρητικα παντα) πιθανοτατα να συμφερει της Ηρων καθως το 15% της διαφορας της εκπτωσης σε σχεση με το Benefit της ΔΕΗ μπορει να καλυψει την διαφορα που θα εχει το ΤΤΦα απο το TTF. Συγκριτικα και μονο με τα δυο παραπανω προγραμματα που αναφερω αν επαιρνα το 45% της εκπτωσης του Double θα πηγαινα στην Ηρων.Αν δεν μου το εδιναν θα πηγαινα παλι στην Ηρων γιατι δεν γουσταρω την ΔΕΗ.Αν ξυπνουσα με κεφια θα το επαιζα κορωνα γραμματα κι οτι κι αν εβγαινε θα πηγαινα στην ΗΡΩΝ. Οπου κι αν πας με τις τιμες αυτες κανε οικονομια. 2
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Fallen333 είπε ΗΡΩΝ Gas Home Flex: πρώτος έναντι λογαριασμός, στην πραγματικότητα ο αδερφός μου σήμερα 8/10 το άναψε λιγάκι για πρώτη φορά. @korakios , δεν έχω ιδέα από αέρια, πρώτη φορά πιάνω στα χέρια μου λογαριασμό ΦΑ, τσέκαρε τον και πές μου αν όλα είναι σωστά και δεν κάνουν "φουστιές", και αν αξίζει να τον πάω προς ΔΕΗ Gas Control, myself control κλπ! Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως υπολογίζεται η έκπτωση και που φαίνεται η τελική τιμή/kWh; Γιατί βλέπω μόνο έκπτωση στην ποσότητα του ΦΑ.
kosmasgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μια χαρα ειναι ο λογαριασμος αν εξαιρεσεις την τιμη του Σεπτεμβριου που ειναι στον Θεο.Οι εκπτωσεις του 35% ειναι σωστες. Το δωρο εγγραφης το εχει κανονικα οπως και την εγγυηση.Ετσι οπως πρεπει δηλαδη στον πρωτο λογαριασμο. Τις τελικες τιμες τις εγραψε και ο ekre στην προηγουμενη σελιδα. 0,030 - Αυγουστος και 0,047 Σεπτεμβριος βγαινει με την εκπτωση του 35%.Στην ΔΕΗ η τελικη τιμη καθε μηνα θα ειναι σταθερη στα 0,050. Να το ξερουμε απο πριν στο 100% αν συμφερει λιγο δυσκολο.Δεν ξερουμε που εχουν σκοπο να το φτασουν το ΤΤΦα του Ηρων τους επομενους μηνες. Αν θεωρησουμε οτι παρεις στο flex την εκπτωση του 35%τοτε μπορει να συμφερει περισσοτερο της ΔΕΗ καθως το TTF θα ειναι παντα χαμηλοτερο απο το ΤΤΦα και η διαφορα στην εκπτωση ειναι μονο 5%. Αν τωρα σου δωσουν την εκπτωση του Double που ειναι 45%(θεωρητικα παντα) πιθανοτατα να συμφερει της Ηρων καθως το 15% της διαφορας της εκπτωσης σε σχεση με το Benefit της ΔΕΗ μπορει να καλυψει την διαφορα που θα εχει το ΤΤΦα απο το TTF. Συγκριτικα και μονο με τα δυο παραπανω προγραμματα που αναφερω αν επαιρνα το 45% της εκπτωσης του Double θα πηγαινα στην Ηρων.Αν δεν μου το εδιναν θα πηγαινα παλι στην Ηρων γιατι δεν γουσταρω την ΔΕΗ.Αν ξυπνουσα με κεφια θα το επαιζα κορωνα γραμματα κι οτι κι αν εβγαινε θα πηγαινα στην ΗΡΩΝ. Οπου κι αν πας με τις τιμες αυτες κανε οικονομια. Είμαι σε σκέψεις να πάω και το ρεύμα εκεί
HERTHAN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kosmasgr είπε Είμαι σε σκέψεις να πάω και το ρεύμα εκεί Αναλογως τι σε συμφερει αλλα για το ρευμα καλυτερα να ρωτησεις στο αλλο θεμα. 14 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε Καλημέρα! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως υπολογίζεται η έκπτωση και που φαίνεται η τελική τιμή/kWh; Γιατί βλέπω μόνο έκπτωση στην ποσότητα του ΦΑ. Ναι η εκπτωση ειναι 35% στην ποσοτητα του φυσικου αεριου. Εκει που γραφει Χρεωση Προμηθειας Φυσικου Αεριου για παραδειγμα τον Αυγουστο η τελικη αξια χρεωσης ειναι 3,80 ευρω.Αν αφαιρεσεις απο αυτο την εκπτωση του 35% τοτε στην Δωρεαν Ποσοτητα Φυσικου Αεριου για τον μηνα Αυγουστο του αφαιρει 1,33 ευρω.Τελικη αξια δηλαδη 2,47 ευρω. Το ιδιο ισχυει για τον Σεπτεμβριο οπου η τελικη αξια πριν την εκπτωση ειναι 8,03 και του αφαιρει 2,81 με την εκπτωση του 35%. Τελικη αξια δηλαδη 5,22 ευρω Την ιδια πραξη ακριβως μπορεις να την κανεις και με τις kwh απλα στην εκανα με τα ευρω για να μην μπερδευτεις.Στις kwh φαινεται η ποσοτητα και ακριβως απο κατω ποσες του αφαιρει με την εκπτωση του 35%. 3
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, HERTHAN είπε ΤΙ 0,073 ΡΕ ΜΛΚ? ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝ???????? Εγώ εκεί σκάλωσα χτες. Τόσο καιρό η διαφορά μεταξύ ΤΤF και (TTΦΑ+0.006) ήταν 10 μονάδες περίπου. Τώρα πώς το ΤΤF ήταν γύρω στο 50 και το ΤΤΦΑ+0.006 μπήκε 0.073. 2
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Παραθέτω ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό ΗΡΩΝ double home fix (0,0165/kWh). Έχω μέχρι το μεσημέρι (σήμερα λήγει το δικαίωμα υπαναχώρησης) να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και στο double home flex -45%. Επισημαίνω ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ΕΝΑΝΤΙ και σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης ισχύει αυτό για την ΑΔΑΦΑ. Αναφορά σε κείμενο Γ6.4.2. Σε περίπτωση που το Άθροισµα της µέσης τιµής του «ΤΤF» µε το συντελεστή «α», για τη χρονική περίοδο που αφορά ο εκάστοτε Λογαριασµός του Πελάτη (είτε Έναντι είτε Εκκαθαριστικός) είναι µικρότερο του Κατώτερου Ορίου 0,010 €/kWh, δύναται να εφαρµόζεται πίστωση, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Προµηθευτή, στο συγκεκριµένο Λογαριασµό (είτε Έναντι, είτε Εκκαθαριστικό), ίση µε τη διαφορά του Κατώτερου Ορίου από το ανωτέρω Άθροισµα DOUBLE_HOME_FIX.pdf Τι λέτε λοιπόν; Θα μου την φέρουν στον εκκαθαριστικό; 1
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δε χρειάζεται υπαναχώρηση τα είπαμε πριν , δεν έχεις δέσμευση* εγώ θα περίμενα να ποστάρει και το άλλο παιδί . αν και εκεί όλα καλά , στον πρώτο που θα μπει ρήτρα ,αλλάζεις στο flex (ή ΔΕΗ) και μετά ΣτΚ να πάρεις τη ρήτρα, ή αν δε θες να ρισκάρεις αλλάζεις πιο μπροστά *Όπως έχει αναφέρει και ο ekrepali να δεις αν τυχών και σου στείλανε συμβόλαιο με 24μηνη δέσμευση (έχουν και απο αυτό εκτός site), τότε ναι αλλάζεις σήμερα στο flex
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, korakios είπε Δε χρειάζεται υπαναχώρηση τα είπαμε πριν , δεν έχεις δέσμευση* Αυτό τους πρότεινα κι εγώ αλλά μου είπανε ότι για να αλλάξεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο θα πρέπει πρώτα να περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός στο 4μηνό και μετά. Οπότε ότι γίνει να γίνει σήμερα. Επίσης ο εκκαθαριστικός περιλαμβάνει 4μηνο. Οπότε μπορούν να μου χρεώσουν την ρήτρα σε εκείνο τον λογαριασμό και για τους 4 μήνες που προηγούνται. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ektoraskappami
korakios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε αλλά μου είπανε ότι για να αλλάξεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο θα πρέπει πρώτα να περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός στο 4μηνό και μετά. πρώτη φορά το ακούω και για να στο λένε κάτι δεν πάει καλά στο Fix και θέλουν να σε κρατήσουν, έτσι μου ακούγεται 5 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε Οπότε ότι γίνει να γίνει σήμερα. Επίσης ο εκκαθαριστικός περιλαμβάνει 4μηνο. Οπότε μπορούν να μου χρεώσουν την ρήτρα σε εκείνο τον λογαριασμό και για τους 4 μήνες που προηγούνται. τον ζάλισα τον @g_kor06, αν τυχών ποστάρει νωρίς θα βοηθούσε
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, ektoraskappami είπε Αυτό τους πρότεινα κι εγώ αλλά μου είπανε ότι για να αλλάξεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο θα πρέπει πρώτα να περιμένεις να βγει εκκαθαριστικός στο 4μηνό και μετά. Οπότε ότι γίνει να γίνει σήμερα. Επίσης ο εκκαθαριστικός περιλαμβάνει 4μηνο. Οπότε μπορούν να μου χρεώσουν την ρήτρα σε εκείνο τον λογαριασμό και για τους 4 μήνες που προηγούνται. Kάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Η ΕΔΑ πήρε μετρήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο. Πάρε και ρώτα τους να μάθεις την ακριβή ημερομηνία καταμέτρησης. Ο λογαριασμός θα έπρεπε να ειναι εκκαθαριστικός. Το γεγονός ότι εκδόθηκε λογαριασμος εναντι 30/9 αλλά βάλανε ημερομηνία κατανάλωσης μόνο ως 15/9... βρωμάει.
ektoraskappami Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε Kάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Η ΕΔΑ πήρε μετρήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο. Πάρε και ρώτα τους να μάθεις την ακριβή ημερομηνία καταμέτρησης. Ο λογαριασμός θα έπρεπε να ειναι εκκαθαριστικός. Το γεγονός ότι εκδόθηκε λογαριασμος εναντι 30/9 αλλά βάλανε ημερομηνία κατανάλωσης μόνο ως 15/9... βρωμάει. Μέτρησαν απλά 31 ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης για να θεωρηθεί μηνιαίος ο έναντι, διαφορετικά οι ημέρες αναφοράς θα έβγαιναν 45. Δεν πιστεύω ότι εδώ βρωμάει κάτι. Άσχετο/σχετικό: ttf Οκτώβρη από protergeia 63,983/MWh Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ektoraskappami
ekrepali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απ'τη στιγμή που η ΕΔΑ τους έχει στείλει την καταμέτρηση ήταν υποχρεωμένοι να εκδώσουν εκκαθαριστικό και όχι έναντι. Ας είναι 45, 33, η 18 μέρες... δεν έχει σημασία. Για να καταλάβεις το εννοώ... Αν ο προμηθευτής εκδίδει λογαριασμούς σε μηνιαία βάση, αυτό αφορά την ημερομηνία έκδοσης και όχι τη περίοδο κατανάλωσης που μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη από 30 μέρες. Αν είχαν εκδώσει έναντι πριν την καταμέτρηση οκ θα το δεχομουνα. Αλλά να αγνοήσουν την καταμέτρηση και να εκδώσουν έναντι αντί για εκκαθαριστικό στις 30/9 για κατανάλωση ως 15/9... εεε εδώ κάτι γίνεται. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις