korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dasnowy είπε Κοιτούσα το νέο πρόγραμμα της protergia για αέριο και πάτησα στο link με τις παλιές τιμές και γράφει αυτό για τη ρήτρα ttf λες και σου έκαναν χάρη. φαντάσου τι κράξιμο θα φάγανε για να κάνουν απορροφήσεις , μακράν η πιο ξεφτίλα εταιρία που έβαλε αναπροσαρμογή σε ήδη κυμαινόμενο και μάλιστα σε κάποιους χωρίς ειδοποίηση, απλά το κατάργησαν και δε μου κάνει κλικ να έχω προειδοποίηση στα σχόλια του excel μετά ακολούθησε η Ζενίθ με μη εμπορικό πρόγραμμα flex και κάηκε κόσμος που δεν είδαν όπως ηταν αναμενόμενο ψιλά γράμματα (όπως αν θυμάμαι καλά για ένα τετράμηνο είχαν και nrg και elin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skantsos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Κοιτάω και εγω σε πιο πρόγραμμα να πάω να ξεχειμωνιασω. Έβλεπα το εξέλ του @korakios, φοβερό εργαλείο. Απλά μια επισήμανση, μηπως στο πρόγραμμα Protergia Αυτόνομο plus στον τρόπο υπολογισμου θα έπρεπε να αφαιρεθεί το -0.005€/KWH? Στο site της protergias βλέπω το -0.005€/KWH μόνο στο Single Value. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, korakios said: δε χρειάζεται καν το γράφημα αφού δείχνει την τιμή όμως είσαι σίγουρος οτι βγάζει το μέσο όρο του τρέχων μήνα και όχι τις τελευταίες 30 μέρες ? Καλό ερώτημα. Οπότε τα κοιτάμε καλύτερα απ'το δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα σκέφτομαι να πάω σε control απο benefit. Λέτε να ανέβει πάνω από 0.06 τον χειμώνα? Τι προτείνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα σκέφτομαι να πάω σε control απο benefit. Λέτε να ανέβει πάνω από 0.06 τον χειμώνα? Τι προτείνετε ? απο 0.046 και πανω συμφερει control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 48 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα σκέφτομαι να πάω σε control απο benefit. Λέτε να ανέβει πάνω από 0.06 τον χειμώνα? Τι προτείνετε ? Κι εγω σκεφτομαι μεχρι μεθαυριο να παω σε control. H θα παω απο το καταστημα μηπως μπορεσω και το κανω αμεσα χωρις να χρειαστει εξουσιοδοτηση γιατι δεν ειναι στο ονομα μου. Ειχε δωσει και καποιος νομιζω ενα τηλεφωνο που του το εκαναν αυτοματα χωρις πολλα πολλα.Αν εχει καποιος τηλεφωνο ας το στειλει μια εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, HERTHAN said: Κι εγω σκεφτομαι μεχρι μεθαυριο να παω σε control. H θα παω απο το καταστημα μηπως μπορεσω και το κανω αμεσα χωρις να χρειαστει εξουσιοδοτηση γιατι δεν ειναι στο ονομα μου. Ειχε δωσει και καποιος νομιζω ενα τηλεφωνο που του το εκαναν αυτοματα χωρις πολλα πολλα.Αν εχει καποιος τηλεφωνο ας το στειλει μια εδω. Αυτό λες; On 12/10/2023 at 11:37, vely_tsm said: Εγώ άλλαξα προχθες σε 2 συνδέσεις και μου είπαν ότι θα το πάρω (υφιστάμενος πελάτης και στις 2 συνδέσεις). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το συμβόλαιο το έκανα από τους συνεργάτες της ΔΕΗ απο το κλασικό τηλέφωνο 2111870770. Τους κάλεσα εγώ στην αρχή στο 8009001000 και μου είπαν ότι είχε το σύστημα πρόβλημα και θα με καλούσαν αυτοί. Και με πήρε την επόμενη μέρα ο αριθμός σε 770 και θεώρησα ότι είναι της ΔΕΗ οπότε προχωρήσαμε. Μετά από καμιά ώρα με κάλεσαν από το τηλεφωνικό τους κέντρο και οταν τους είπα ότι το έκανα ήδη μου ανέφερε ότι είναι συνεργάτες και όλα οκ. Σε μια εργάσιμη είχα το συμβόλαιο στο μαιλ μου και φάνηκε η αλλαγή στο mydei Υ.Γ: Ήμουν σε benefit αορίστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Πριν 10 περίπου μέρες πήγα από το παλιό Benefit σε Control, τηλεφωνικά χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα να στείλω. Στις 16/10 έγινε η αλλαγή και την ίδια μέρα και η μέτρηση της ΕΔΑΘΕΣΣ Βγήκε σήμερα λογαριασμός από 21/6 έως 17/10 και ΔΕΝ έχει μέσα το 50άρικο. Δεν το υπολόγιζα, αλλά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Πριν 10 περίπου μέρες πήγα από το παλιό Benefit σε Control, τηλεφωνικά χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα να στείλω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα Απο ποιό τηλέφωνο, απο της ΔΕΗ η κάποιο άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, skantsos είπε Κοιτάω και εγω σε πιο πρόγραμμα να πάω να ξεχειμωνιασω. Έβλεπα το εξέλ του @korakios, φοβερό εργαλείο. Απλά μια επισήμανση, μηπως στο πρόγραμμα Protergia Αυτόνομο plus στον τρόπο υπολογισμου θα έπρεπε να αφαιρεθεί το -0.005€/KWH? Στο site της protergias βλέπω το -0.005€/KWH μόνο στο Single Value. έχω στο C20 =$B$29/1000+0,01-0,005 μου ξέφυγε κάτι άλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derorist Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Για προσφατη αλλαγη απο το νεο GasBenefit στο GasControl, μεσω του τηλεφωνου της ΔΕΗ 800-900-1000, χρειαστηκε μονο τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων και παροχης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Just now, derorist said: Για προσφατη αλλαγη απο το νεο GasBenefit στο GasControl, μεσω του τηλεφωνου της ΔΕΗ 800-900-1000, χρειαστηκε μονο τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων και παροχης. συζήτησες για το 50αρικό; Σου είπαν κάτι αυτοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derorist Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, tempo είπε συζήτησες για το 50αρικό; Σου είπαν κάτι αυτοί; Ουτε συζητησα, ουτε μου ειπαν κατι απο τη μερια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skantsos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, korakios είπε έχω στο C20 =$B$29/1000+0,01-0,005 μου ξέφυγε κάτι άλλο ? Το έχεις και στο c19=$B$29/1000+0.01-0.005 ενω συμφωνα με αυτους θα έπρεπε c19=$B$29/1000+0.01 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, skantsos είπε Το έχεις και στο c19=$B$29/1000+0.01-0.005 ενω συμφωνα με αυτους θα έπρεπε c19=$B$29/1000+0.01 οκ, τώρα το έκαψα , μόλις το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις