korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, PedroG είπε Οταν τηλεφωνικα εληξε είχε λήξει , γιαυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε εισαι σιγουρος οτι δεν το παιρνεις το 50 ευρω η ειναι καποια καινουργια οδηγια? τα 50e ειναι μονο για νεους πελατες .. @korakios γραφει Ημερομηνία λήξης 16/01/2025 οποτε μαλλον συμβολαιο ειναι 24 μηνων ειχα παει τοτε απο control σε benefit το benefit λεει : 50€ έκπτωση στον λογαριασμό για αιτήσεις έως 30.09.2023 ενω το control : 50€ έκπτωση στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.10.2023 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από nikosbt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, nikosbt είπε @korakios γραφει Ημερομηνία λήξης 16/01/2025 οποτε μαλλον συμβολαιο ειναι 24 μηνων ειχα παει τοτε απο control σε benefit ενδιαφέρον , έμμεσα μείωσες τη δέσμευση χωρίς ποινή , καλά σου έκατσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε ενδιαφέρον , έμμεσα μείωσες τη δέσμευση χωρίς ποινή , καλά σου έκατσε απ την αλλη νομιζω ειναι οκ οι τιμες της δεη στο αεριο σε σχεση με του αλλους παροχους και το benefit καλη τιμη εχει και περση πηγα control στο χαμο και ιανουαριο την εκανα σε benefit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ δεν θεωρώ απίθανο τελικά η μηχανογράφηση της ΔΕΗ να το βάλει το 50αρικο και στους υφιστάμενους πελάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 @nikosbt και εμένα το benefit λήγει 21/01/2025 και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρισης €60 εαν θέλω να αλλάξω σε gas control. εσύ πως τα κατάφερες και άλλαξες χωρίς ρήτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, walex είπε @nikosbt και εμένα το benefit λήγει 21/01/2025 και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρισης €60 εαν θέλω να αλλάξω σε gas control. εσύ πως τα κατάφερες και άλλαξες χωρίς ρήτρα? πάει ανάλογα τον υπάλληλο , μπορεί να θέλει φακελάκι αυτός που πέτυχες , βρες άλλον 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 τι κάνουμε μένουμε στο benefit ή πληρώνουμε €60 για να πάμε στο control? Μου είπαν ότι αυτή η «προσφορά» του control είναι μέχρι 30.09 Θυμίζω ότι οι τιμές Φεβρουάριο ήταν €0,07, Μάρτιο €0,06 και Απρίλιο €0,05. Μήπως αξίζει να κλειδώσουμε το control στα €0,05 πάρα το penalty των €60? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, walex είπε τι κάνουμε μένουμε στο benefit ή πληρώνουμε €60 για να πάμε στο control? Μου είπαν ότι αυτή η «προσφορά» του control είναι μέχρι 30.09 Θυμίζω ότι οι τιμές Φεβρουάριο ήταν €0,07, Μάρτιο €0,06 και Απρίλιο €0,05. Μήπως αξίζει να κλειδώσουμε το control στα €0,05 πάρα το penalty των €60? εμενα τηλεφωνικα μου παν δεν εχει πεναλτι λογο οτι ειμαι ειδη στη δεη και ετσι ηξερα περση γυρισα παλι απο control se benefit χωρις πεναλτι κοιτα θεωρω οτι θα ανεβει ελπιζω οχι πολυ αλλα απ το να χω ανχος πηγα στο control οποτε να πεσει το χειμώνα κατω απο 0.04 το βλεπω απιθανο σημερα πηγε 0.042 και εκει καπου να μενει λεμε τωρα η χασουρα θα ειναι πολυ μικρη αν κανει κανα μπαμ ομως και παει πολυ πανω το κερδος θα ναι καλυτερο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από nikosbt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, nikosbt said: εμενα τηλεφωνικα μου παν δεν εχει πεναλτι λογο οτι ειμαι ειδη στη δεη και ετσι ηξερα περση γυρισα παλι απο control se benefit χωρις πεναλτι Φαντάζομαι θα το διαπιστώσεις στον επόμενο λογαριασμό, άλλα λένε άλλα κάνουν, δεν βγάζεις άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, walex είπε Φαντάζομαι θα το διαπιστώσεις στον επόμενο λογαριασμό, άλλα λένε άλλα κάνουν, δεν βγάζεις άκρη και η @marmagia που αλλαξε τα ιδια της ειπαν χωρις πεναλτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, walex είπε τι κάνουμε μένουμε στο benefit ή πληρώνουμε €60 για να πάμε στο control? Μου είπαν ότι αυτή η «προσφορά» του control είναι μέχρι 30.09 Θυμίζω ότι οι τιμές Φεβρουάριο ήταν €0,07, Μάρτιο €0,06 και Απρίλιο €0,05. Μήπως αξίζει να κλειδώσουμε το control στα €0,05 πάρα το penalty των €60? 31/10 νομίζω γράφει η σελίδα τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε 31/10 νομίζω γράφει η σελίδα τους. σωστα 31/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ σας τα είπα από χθες, δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε με το control 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamenos1_1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλιό benefit με το -30% όπου λήγει 18/10/2024. Στο mail που έστειλα μου απάντησαν ότι η ρήτρα αποχώρησης αφορά την καταγγελίας της Σύμβασης και οχι την ανανέωση ή αλλαγή του προγράμματος. Οπότε μπορώ να πάω στο control οπότε θέλω. Για τα 50 ευρώ δεν απάντησαν. Όσο αφορά αν μπορώ να ανανεώσω από τώρα στο νέο benefit μου απάντησαν: Επίσης όσον αφορά την ανανέωση του προγράμματος σας η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα σε ετήσια βάση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον βασικό τιμολόγιο του προμηθευτή της κατηγορίας του Πελάτη. Τι θέλει να πει ο ποιητής? Αφού η σύμβαση με το -30% είναι έως 10/2024 πως γίνεται να ανανεώνετε αυτόματα στο νέο κάθε χρόνο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις