ekrepali Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsaltinho είπε Δεχομαι τη αποψη σου, αλλα επετρεψε μου να διαφωνήσω Σε αυτο που λες, ειναι ξεκαθαρο στο site οτι το +0,04 ισχυει για οσους μπηκαν στο Benefit πριν τις 30.10.2022 και το +0,004 στα benefit απο 01.11.2022 και μετα. Σε ολες τις εταιρειες εχουμε δει διαμαντακια. Αν ειναι ετσι, να το κλεισουμε το αεριο να μην εχουμε, για να μην τυχει και μας χρεωσουν κατι λαθος. Σου ξαναλέω και πάλι... συμφορουμήτης είχε το παλιό benefit και η 2ετία του έληξε μετά τις 30/10/22. Αντί εν συνεχεία να χρεωθεί αορίστου στο ισχύον κυμαινόμενο (νέο benefit με 1x03*TTF + 0.004) χρεώθηκε αορίστου στου παλιό benefit με TTF+0.04. Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στη ΔΕΗ ότι έχει φτιάξει τη μηχανογράφηση ώστε όσοι είναι αορίστου από δω και στο εξής να χρεώνονται στο νέο benefit και όχι στο παλιό, τότε ΟΚ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtkminsomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 nikos121=> 'Εγω θα παραμεινω στη ΔΕΗ. Ειναι η καλυτερη εταιρια στο γαλαξια την αγαπω ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στη ζωη μου...' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Χριστός Ανέστη σε όλους σας! Για πείτε, κερδίζω το 1ο βραβείο καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού ή όχι; Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Όλα καλά, πρέπει να έχω χάπια μαζί μου όταν έρθει ο λογαριασμός 12μήνου λοιπόν, για το ποσό που θα δω! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, topmar είπε Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Κάνε αυτό και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, topmar είπε Χριστός Ανέστη σε όλους σας! Για πείτε, κερδίζω το 1ο βραβείο καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού ή όχι; Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Όλα καλά, πρέπει να έχω χάπια μαζί μου όταν έρθει ο λογαριασμός 12μήνου λοιπόν, για το ποσό που θα δω! 😜 Μία από τα ίδια ένα χρόνο έχω κλείσει,σήμερα έστειλα ΣτΚ, βλέπω να το χάνω το επίδομα θέρμανσης με τους #λιθιους,έχω στείλει και ραε εδώ και δύο μήνες τίποτα απολύτως αλλά λες αλλά σε απαντάνε εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά τζάμπα καίει η λάμπα εκεί Αύριο θα στείλω σε κάνα δυο υπουργεία για να κλείσει το καρέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Είμαι στο ΔΕΗ gas control με 0,125. ΜΕ το τωρινά ttf θέλω να μεταβώ σε κυμαινόμενο αλλά δεν θέλω την 24μηνη δευσμευση του benefit. Υπάρχει εναλλακτική χωρίς δέσμευση σε νορμάλ τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, VirusX2gr είπε Είμαι στο ΔΕΗ gas control με 0,125. ΜΕ το τωρινά ttf θέλω να μεταβώ σε κυμαινόμενο αλλά δεν θέλω την 24μηνη δευσμευση του benefit. Υπάρχει εναλλακτική χωρίς δέσμευση σε νορμάλ τιμή; Τώρα που έφυγε ο χειμώνας μείνε εκεί και διαλέγεις σε μισώ χρόνο ελεύθερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, VirusX2gr είπε Είμαι στο ΔΕΗ gas control με 0,125. ΜΕ το τωρινά ttf θέλω να μεταβώ σε κυμαινόμενο αλλά δεν θέλω την 24μηνη δευσμευση του benefit. Υπάρχει εναλλακτική χωρίς δέσμευση σε νορμάλ τιμή; https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-home/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elemenehei Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον στη σελιδα με τις ιστορικες τιμες Στα νεα Προγραμματα του μηνα απριλιου σου εχει ξεφυγει η αφαιρεση της κρατικης επιδοτησης δεν αφαιρειται το Κ37 απο τα Κ26 Κ27 Oyps στο νημα για το ρευμα ηθελα να το ποσταρο Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από elemenehei 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Καλημέρα παιδιά, ποιο είναι το πιο συμφέρον συμβόλαιο αερίου αυτήν την περίοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, teopanta1 είπε Καλημέρα παιδιά, ποιο είναι το πιο συμφέρον συμβόλαιο αερίου αυτήν την περίοδο; 18 ώρες πριν, VirusX2gr είπε Είμαι στο ΔΕΗ gas control με 0,125. ΜΕ το τωρινά ttf θέλω να μεταβώ σε κυμαινόμενο αλλά δεν θέλω την 24μηνη δευσμευση του benefit. Υπάρχει εναλλακτική χωρίς δέσμευση σε νορμάλ τιμή; 16 ώρες πριν, ekrepali είπε https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/gas-on-home/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Καλημερα παιδια!! Βγηκανε λογαριασμοι αεριου της ΔΕΗ... Σε οποιον ειναι ευκολο ας στειλει το link της ΔΕΗ για να τους εμφανισουμε με το κολπο γτ κλασικα δεν φαινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 5 hours ago, desiro said: Καλημερα παιδια!! Βγηκανε λογαριασμοι αεριου της ΔΕΗ... Σε οποιον ειναι ευκολο ας στειλει το link της ΔΕΗ για να τους εμφανισουμε με το κολπο γτ κλασικα δεν φαινονται Όχι ακόμα σε 1-2 μέρες https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&dt=20230426¤tPageId=17177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, marmagia είπε Όχι ακόμα σε 1-2 μέρες https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&dt=20230426¤tPageId=17177 Βαλε μία μέρα νωρίτερα 😉 https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&dt=20230425¤tPageId=17177 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 14 minutes ago, stelakis1914 said: Βαλε μία μέρα νωρίτερα 😉 https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&dt=20230425¤tPageId=17177 Πολύ σωστός! Χθες δεν είχε βγει σε μένα, βγήκε σήμερα και υπέθεσα ημερομηνία έκδοσης λογαριασμου σημερινή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις