skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 200 ευρώ μου ήρθε ο λογαριασμός φυσικού αερίου. Νομίζω είναι φυσιολογικό το νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 5 minutes ago, skiabox said: 200 ευρώ μου ήρθε ο λογαριασμός φυσικού αερίου. Νομίζω είναι φυσιολογικό το νούμερο. Πόσες kwh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thresh είπε Πόσες kwh? 3.653,58 kWh Είναι λογαριασμός 120 ημερών. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, skiabox said: 3.653,58 kWh Είναι λογαριασμός 120 ημερών. Ναι μια χαρά είναι για την εποχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Amlet είπε Οποτε αν καταλαβα καλα δεν γινεται τιποτα... δεν κατάλαβες καλά , έχει χιλιοειπωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα...ποια η άποψη σας για το φυσικό αέριο Αττικής γ τις τιμές που δίνει και για το -20% προμήθειας...είναι κρατική λέει κ δίνει καλύτερες τιμές από ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, Amlet είπε Απαντηση απο το Συνήγορο του Καταναλωτή, ασχετα που εκανα καταγγελια για την ΔΕΗ. Οποτε αν καταλαβα καλα δεν γινεται τιποτα... Με βλεπω να παω ΕΛΙΝ και να πληρωνω 80 ευρω για να σπασω το gasControl με τα 0.125 depa.pdf 834.81 kB · 24 downloads Την απάντηση της ΔΕΠΑ ανέβασες. Ο ΣτΚ τι απάντησε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 53 λεπτά πριν, Billar990repl είπε Καλησπέρα...ποια η άποψη σας για το φυσικό αέριο Αττικής γ τις τιμές που δίνει και για το -20% προμήθειας.. Η23 κελί του excel 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Την απάντηση της ΔΕΠΑ ανέβασες. Ο ΣτΚ τι απάντησε; δεν είναι απάντηση της ΔΕΠΑ ,επιστολές προς τη Ζενίθ είναι (ούτε καν προς τη ΔΕΗ) 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 2:44 ΜΜ, tsaltinho είπε Τον Απριλιο η τιμη θα ειναι πιο χαμηλα απο το gas control που ειχες τωρα, που σημαινει οτι παροτι εχεις καψει με τιμη 0,05, αυτοι θα σου μοιρασουν τις KW και στον Απριλιο, οποτε θα πληρωσεις λιγοτερα λεφτα. Και παραπονιεσαι ? Οποτε με συμφερει να μεινω benefit χωρις αιτηση και να φυγω σε καποιο αλλο παροχο απο Οκτωβρη χωρις ποινη αποχωρησης.Που βλεπεις την τιμη του Απριλιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisbasm Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, gponiris είπε Οποτε με συμφερει να μεινω benefit χωρις αιτηση και να φυγω σε καποιο αλλο παροχο απο Οκτωβρη χωρις ποινη αποχωρησης.Που βλεπεις την τιμη του Απριλιου? https://www.eex.com/en/market-data/natural-gas/indices#{"snippetpicker"%3A"937"} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Έμαθε κανένας τελικά, τι είναι αυτή η έκπτωση 30 ευρώ (καλοδεχούμενη) που έβαλαν σε κάποιους λογαριασμούς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 καλημερα κ καλη εβδομαδα. εχω παροχο την watt&volt (black friday μεταφερθηκα).επισυναπτω φωτο του τελευταιου λογαριασμου που εκδοθηκε εναντι.δεν εχει γινει λαθος απο εδα (εχω κλειδι και ελεγχω).ποια η γνωμη σας να παραμεινω ή όχι? εχω τσεκαρει και το αρχειο του korakiou. και ο προηγουμενος και οι ενδειξεις. δεν μου ανοιγει απο εδα να βαλω εγω καταχωρηση. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfrag12345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Καλημερα και παλι ηθελα να ρωτησω επειδη δεν μου απαντηθηκε ειδα το εξελακι αλλα δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος επειδη προκειται να βαλω και δεν θελω μετα να το μετανιωσω........ Ενασ οικονομικος παροχοσ αεριου ποιος θα ηταν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloummy Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε λιγάκι πώς δουλεύει αυτό με την καμπύλη κατανάλωσης ανά μήνα; Γιατί μου βγάζει για Οκτώβριο του 22 ένα πολύ χαμηλό ποσοστό κατανάλωσης ενώ τις προηγούμενες χρονιές είναι αρκετά αυξημένο. Έχω ανοίξει πόλεμο με την ΖΕΝΙΘ και ψάχνω να βρω το δίκιο μου.. ΥΓ.. έλαβα κι εγώ τις περιβόητες επιστολές για την "εσωτερική επικοινωνία" που είχαν με ΔΕΠΑ για το διάστημα ΟΚΤ-ΔΕΚ/2022 και ένα έγγραφο περί επιδοτήσεων ΤΕΜ και ΔΕΠΑ που όμως η τιμή της ΔΕΠΑ δεν συμφωνεί με τις τιμές που έχουν χιλιοειπωθεί στο site και σε διάφορα site.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 7:55 ΜΜ, ekrepali είπε Την απάντηση της ΔΕΠΑ ανέβασες. Ο ΣτΚ τι απάντησε; Το εβαλε στο αρχειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις