go2jimmys1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Αν πάρουμε 50€ έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, σίγουρα ρεφάρουμε και με το παραπάνω την χασούρα από την έκπτωση της ΔΕΠΑ που μας έφαγαν. Εκκρεμούν και τα άλλα 50€ για όσους από εμάς προχωρήσαμε και με την σύναψη νέας σύμβασης στο benefit. Δεν ρεφάρουμε όλοι άλλα κάτι θα είναι αν ισχύει. Εγώ έκαψα αέριο φέτος αλλά δεν υπολόγισα ότι οι επιδοτήσεις θα οριζοντιώνονταν 2 μέτρα κάτω από τη γη. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από go2jimmys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Εντάξει παιδιά, όσοι έχουν χρόνια αέριο έχουν κάνει απόσβεση και πήραν κι αυτοκίνητο. Φέτος λόγω ιμπεριαλιστικών διαφορών (ωραία το έθεσα, ε;) το πήρε και το σήκωσε. Το ίδιο και το ρεύμα στο οποίο όμως η κυβέρνηση έδωσε μεγάλες επιδοτήσεις. Χωρίς επιδοτήσεις πάλι το αέριο πιο συμφέρουσα επιλογή ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Σήμερα το μεσημέρι είχα μια κλήση στο κινητό μου από την ΔΕΗ αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Κάλεσαν μήπως και κάποιον άλλον που συμμετέχει στο topic; Και εμένα πήραν χθες τηλέφωνο από το 800900.....Στην αρχή νόμιζα ότι με πήραν σχετικά με το email που είχα στείλει για την επιδότηση ΔΕΠΑ που τους είχα στείλει ένα κατεβατό με screenshots με τις αλλαγές που έχουν κάνει στο site. Μου ξεκίνησε να λέει ότι θα έχω έκπτωση 50€ λόγω της καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμών. Όταν τον ρώτησα για το αίτημα που έχω κάνει για την επιδότηση ΔΕΠΑ μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να βρει το αίτημα το φαίνεται ότι δεν έχει απαντηθεί. Μου εξήγησε ότι έχει γίνει λάθος στο site τους το οποίο το έχουν διορθώσει, ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι θα λαβω και γραπτή απάντηση. Μέχρι 23/02 είχα σταθερό με 0,05€. Τώρα είμαι στο κυμαινόμενο με τιμές που είναι κοντά στο σταθερό (Μάρτιος 0,058€ μου είπε). Τουλάχιστον πήρα 50€ τα οποία λογικά υπερκαλύπτουν την ΔΕΠΑ που χάσαμε. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από ATmega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους; αφορά (όπως λένε) την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, alejsalonica είπε Εντάξει παιδιά, όσοι έχουν χρόνια αέριο έχουν κάνει απόσβεση και πήραν κι αυτοκίνητο. Φέτος λόγω ιμπεριαλιστικών διαφορών (ωραία το έθεσα, ε;) το πήρε και το σήκωσε. Το ίδιο και το ρεύμα στο οποίο όμως η κυβέρνηση έδωσε μεγάλες επιδοτήσεις. Χωρίς επιδοτήσεις πάλι το αέριο πιο συμφέρουσα επιλογή ήταν. Εγω τα τελευταια 2 χρονια σχεδον τζαμπα την εβγαλα με το αεριο. Οσοι ομως δεν το εψαξαν για αλλαγη εταιρειας περσι εδωσαν μεγαλα ποσα. 1 λεπτό πριν, korakios είπε αφορά (όπως λένε) την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών Οποτε θεωρητικα σε ολους σχεδον τους παλιους. Αλλα δεν νομιζω να τους παρουν ολους τηλεφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε Οποτε θεωρητικα σε ολους σχεδον τους παλιους. Αλλα δεν νομιζω να τους παρουν ολους τηλεφωνο... δεν έχει σχέση το τηλέφωνο με κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους; Δεν εχω κάνει καταγγελία για την επιδότηση της ΔΕΠΑ και με πήραν τηλεφωνο εχτές το μεσημέρι, για να μου πουν οτι θα πάρω 50€ για την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών και άλλα 50€ για την αλλαγή προγράμματος, απο gas control σε benefit. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δηλαδη καποιοι με 12.5 σταθερο την φαγανε ασχημα που δεν μπηκε επιδοτηση ΔΕΠΑ. Μπραβο στην κυβερνηση, ολα τελεια τα εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 hour ago, nermain said: Δηλαδη καποιοι με 12.5 σταθερο την φαγανε ασχημα που δεν μπηκε επιδοτηση ΔΕΠΑ. Μπραβο στην κυβερνηση, ολα τελεια τα εκανε. Υποτίθεται όλοι το δικαιούνται, ασχέτως αν είναι σε σταθερό η όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Η εγγραφή στο MyElin δε πιάνει με τον αριθμό μετρητή, αλλά με τον αριθμό συμβολαίου NGSxxxxxxxxxxxxx Πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε mail για να σας τον πούνε. Επίσης όταν δηλώνεις username και password, ψιλομαλακίζεται με τους χαρακτήρες που απαιτούνται (πεζά, κεφαλαία, ειδικοί χαρακτήρες)... ενώ τα έβαζα σωστά δε προχωρούσε. Μετά από διάφορες παραλαγές το δέχτηκε αλλά χωρίς σκονάκι ή προσθήκη σε password manager δεν το θυμάμαι με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Πάντως από ΔΕΗ μου έλεγαν και μου ξαναέλεγαν τη λέξη "κουπόνι" 50 ευρώ και όχι έκπτωση. Λέτε να είναι κουπόνι για αγορά από τα καταστήματα της ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, lordvec είπε Πάντως από ΔΕΗ μου έλεγαν και μου ξαναέλεγαν τη λέξη "κουπόνι" 50 ευρώ και όχι έκπτωση. Λέτε να είναι κουπόνι για αγορά από τα καταστήματα της ΔΕΗ; ή κουπόνι για αγορά συσκευών Bosch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Οσοι στείλατε email στο υπουργείο είχατε καποια απάντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 10 hours ago, d_gkal said: Υποτίθεται όλοι το δικαιούνται, ασχέτως αν είναι σε σταθερό η όχι Η ζενίθ σε άλλον πελάτη επισύναψε επιστολή της ΔΕΠΑ οτι δεν το δικαιούνται τα σταθερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις