Makaron1984 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, vali είπε Και μενα το ίδιο, βέβαια το δικό μου είναι 9 ευρώ πιστωτικό. Μετά την έκδοση του τελικού; Και τι αφορούσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, atpanos είπε Περί ΔΕΗ, όταν μου λέει επόμενη καταμέτρηση 16/02, περιμένω λογαριασμό 16/03; Έτσι δεν ήταν πριν...; πριν ήταν τουλάχιστον ένα μηνά μετά , δλδ περνούσε και δίμηνο..... 21 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε Έχω φύγει από Ήρων από 28/2/22. Είχε βγει τελικός λογαριασμός απρ22 και σήμερα μου στείλανε μνμ ότι εκδόθηκε λογαριασμός. Βλέπω και αναφέρει ρυθμοζομενες χρεώσεις 102 €, έκπτωση ΔΕΠΑ συνολικά 101(σπασμένο σε τρία ποσά, σαν 3 μήνες).Είναι μηδαμινο πόσο, αλλά όποτε τους καπνίσει θα στέλνουν λογαριασμούς; Πήρα τηλ,δεν είμαι λέω πελάτης για πάνω από 1 έτος, το κοιτάει και λέει ναι φυσικά ,αλλά αφορά χρεώσεις από την ΔΕΠΑ. Τι κάνουν πάλι Ήρων; Παίρνουν εκπτώσεις ΔΕΠΑ αυτοί; Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Το χειμώνα 2021 μέχρι τέλη έτους υπήρχε αναστολή χρεώσεων απο ΕΔΑ , πολλά όμως είναι 102 για ρυθμιζόμενες Επίσης τότε δεν πήρες της ΔΕΠΑ ???? ανέβασε λογαριασμό Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, korakios είπε , πολλά όμως είναι 102 για ρυθμιζόμενες Επίσης τότε δεν πήρες της ΔΕΠΑ ???? Πήρα Spoiler Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από Makaron1984 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε Η αναστολή χρεώσεων ποιους μήνες του 21 υπήρχε; Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021 υποτίθεται οτι θα πληρωνόταν σε 4 δόσεις αργότερα . Βέβαια κάποιο τις χρέωσαν ολόκληρες κατευθείαν αργότερα (πχ Φυσικό Αέριο) Δες αν είχες αναδρομική χρέωση στον επόμενο πάροχο 5 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε Πήρα τότε κακώς ξαναπήρες , εκτός αν δεν τις πήρες ολόκληρες (δες το excel φύλλο αερίου τέρμα κάτω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα κοιτάξω λογαριασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε Μετά την έκδοση του τελικού; Και τι αφορούσε; Ναι, μετά τον τελικό.140 ευρώ πιστώσεις ΔΕΠΑ και 130 ευρώ χρεώσεις διανομής ,χρησης δικτύου, τα οποία ειχε ανασταλεί η χρέωση τους τον περσινό χειμώνα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από vali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, Makaron1984 είπε Έχω φύγει από Ήρων από 28/2/22. Είχε βγει τελικός λογαριασμός απρ22 και σήμερα μου στείλανε μνμ ότι εκδόθηκε λογαριασμός. Βλέπω και αναφέρει ρυθμοζομενες χρεώσεις 102 €, έκπτωση ΔΕΠΑ συνολικά 101(σπασμένο σε τρία ποσά, σαν 3 μήνες).Είναι μηδαμινο πόσο, αλλά όποτε τους καπνίσει θα στέλνουν λογαριασμούς; Πήρα τηλ,δεν είμαι λέω πελάτης για πάνω από 1 έτος, το κοιτάει και λέει ναι φυσικά ,αλλά αφορά χρεώσεις από την ΔΕΠΑ. Τι κάνουν πάλι Ήρων; Παίρνουν εκπτώσεις ΔΕΠΑ αυτοί; Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Μία απο τα ίδια & σε εμένα...Εχω φύγει απο τον Ηρων τέλη του 2021 & μου εκδόθηκε χτες πιστωτικός λογαριασμός ποσου 15 ευρώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, g_kor06 είπε Μία απο τα ίδια & σε εμένα...Εχω φύγει απο τον Ηρων τέλη του 2021 & μου εκδόθηκε χτες πιστωτικός λογαριασμός ποσου 15 ευρώ !!! Δώσ' τους iban σε Πειραιώς. Σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα θα χρεωθείς 3 ευρω προμηθεια για το έμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Πήρα κι εγώ λογαριασμό απο ΗΡΩΝ, με τις χρεώσεις διανομής του τέλους του '21 που είχαν ανασταλεί Επειδή είχα φύγει μέσα Δεκεμβρίου του '21, δεν ξέρω αν είναι σωστές ή αν έχουν π.χ. υπολογίσει όλο τον Δεκέμβριο. Μιλώντας στο τσατ με παρέπεμψαν κατευθείαν στην ΕΔΑ, επέμεινα και απαίτησα αναλυτική ενημέρωση για τις περιόδους χρέωσης και τον τρόπο υπολογισμού. Θα περιμένω απάντηση πριν πληρώσω. Είχα γκαζώσει για να τους την πω και για τον ολίγο καθυστερημένο λογαριασμό, αλλά είδα τον κανονισμό που λέει έως και 2 χρόνια από τη διακοπή και φρέναρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Τελικά βρε παιδιά με την έκπτωση ΔΕΠΑ στο gas control τι κάνουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ψάχνοντας παλιότερους λογαριασμούς ΔΕΗ φυσικού αερίου, είδα ότι αν α)κάνεις login στο νέο mydei β)και μετά πας στο url του παλιού ebill: https://ebill.dei.gr/Default.aspx βγαίνεις κανονικά στο περιβάλλον του παλιού, και υπάρχουν οι προηγούμενοι λογαριασμοί που στο καινούριο τους έχει φάει η μαρμάγκα. (αν είναι γνωστό και δεν είχα πάρει χαμπάρι γράψτε λάθος) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, mezger είπε Ψάχνοντας παλιότερους λογαριασμούς ΔΕΗ φυσικού αερίου, είδα ότι αν α)κάνεις login στο νέο mydei β)και μετά πας στο url του παλιού ebill: https://ebill.dei.gr/Default.aspx βγαίνεις κανονικά στο περιβάλλον του παλιού, και υπάρχουν οι προηγούμενοι λογαριασμοί που στο καινούριο τους έχει φάει η μαρμάγκα. (αν είναι γνωστό και δεν είχα πάρει χαμπάρι γράψτε λάθος) μόνο του 2022 υπάρχουν, παλαιότεροι δεν εμφανίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliforlife Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις ελαβα δεη με καταναλωση απο 02/11/22 εως 15/11/22. Καλά θα παει κι αυτο. 62 κυβικα 130 ευρω. Χρέωση 0,178568 / kwh. 0,138568+0,04 Η χρέωση ειναι σωστη αλλα λειπει το 30% της εκπτωσης του προγραμματος. Γνωριζει κανεις πως προκυπτει η εκπτωση της ΔΕΠΑ? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από kalliforlife Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Τελικά βρε παιδιά με την έκπτωση ΔΕΠΑ στο gas control τι κάνουμε ? σου είχα απαντήσει , αυτά εκτός αν εννοείς κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, kalliforlife είπε Η χρέωση ειναι σωστη αλλα λειπει το 30% της εκπτωσης του προγραμματος. Το παλιό benefit έχεις; Αν άφησες να ανανεωθεί αυτόματα η σύμβαση χωρίς να υπογράψεις, τότε δε παίρνεις το 30%. Αν έχεις το καινούργιο benefit, τότε η χρέωση είναι (1.03*TTF)+0.004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις