voni892 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, moon1821 είπε (δεν πέρασαν οι 15 ημερες ακομη) αλλα ετσι το εκανα και απαντησαν γρηγορα Μέσω αυτής της φόρμας έκανες αίτημα να φανταστώ? https://ecreditback.dei.gr/el/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, voni892 είπε Μέσω αυτής της φόρμας έκανες αίτημα να φανταστώ? https://ecreditback.dei.gr/el/ ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argi1979 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Argi1979 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση. Σε πρόγραμμα gas home fix της zenith δεν υπάρχει κρατική επιδότηση? Μέχρι πέρυσι ειχε. Τα προγράμματα με φιξαρισμενη τιμή δεν δικαιούται επιδότησης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libertini Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε μλκ , αλλά που να το ήξερες , πάρτο σαν "δώρο" Κοίτα, κάπως αντισταθμίζεται η μλκ διότι δεν μου χρεώνουν την ρήτρα αποχώρησης (επειδή η αλλαγή σε κυμαινόμενο μετράει ως αναβάθμιση) κι επιπλέον θα μου δώσουν 50 ευρώ δώρο από το κυμαινόμενο και 50 ευρώ λόγω της καθυστέρησης του λογαριασμού. Θα κριθεί φυσικά κι από το πόσο θα πάει η μελλοντική τιμή ttf. Είδομεν μέχρι τον επόμενο λογαριασμό, είμαι συγκρατημένη για το αν θα τηρήσουν τα λεγόμενά τους...μικρό το καλάθι. Δώρο όντως το 0,05 , δεδομένου ότι δεν το λυπήθηκα και φέτος. Τώρα αν το ανακαλύψουν και μου το χρεώσουν μετά...θα το ζήσουμε κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, libertini είπε Δώρο όντως το 0,05 , δεδομένου ότι δεν το λυπήθηκα και φέτος. Τώρα αν το ανακαλύψουν και μου το χρεώσουν μετά...θα το ζήσουμε κι αυτό... βάσει πιθανοτήτων , λαμβάνοντας υπόψιν την οργάνωση της εταιρίας , χλωμό έως αδύνατο . Ποτέ δεν ξέρεις αλλά υπερσπάνια περίπτωση . Πάντως αν περάσει διετία δε μπορούν να κάνουν τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλησπερα , εκανα αιτημα στο myrae και ειναι σε κατασταση υποβολης αιτηματος . Απλα περιμενω μεχρι να προχωρησει ? Περσι θυμαμαι το ειχαν λαβει αμεσα και με ειχαν ενημερωσει και την αλλη μερα απτην ζενιθ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Καλησπερα , εκανα αιτημα στο myrae και ειναι σε κατασταση υποβολης αιτηματος . Απλα περιμενω μεχρι να προχωρησει ? Περσι θυμαμαι το ειχαν λαβει αμεσα και με ειχαν ενημερωσει και την αλλη μερα απτην ζενιθ και ΣτΚ https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59684153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε και ΣτΚ https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59684153 Αν το "παράπονο" το έχω κάνει στον προμηθευτεί μέσω myRae το αναφέρω εκεί που λέει αν έχω έρθει σε επαφή με τον προμηθευτεί ή δεν το αναφέρω καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tomtsir είπε Αν το "παράπονο" το έχω κάνει στον προμηθευτεί μέσω myRae το αναφέρω εκεί που λέει αν έχω έρθει σε επαφή με τον προμηθευτεί ή δεν το αναφέρω καν; το λινκ το πάτησες ? Στις 23/2/2023 στις 7:01 ΜΜ, korakios είπε (ΣτΚ δεν αναφέρετε για myrae ούτε στο myrae για ΣτΚ) επίσης στο myrae υποτίθεται οτι έχεις πρώτα έρθει σε επικοινωνία με τον πάροχο (αμφισβήτηση / παράπονο κτλ edit ή δεν απάντησε καθόλου) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselotrelo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα Ήρθε η ώρα να ξεβολευτω 🥲 ωραία ήταν απο πέρσι που είχα το σταθερό 0.05 η kwh . Βλέπω ότι δεν υπάρχει πια καν σταθερό πρόγραμμα. Λήγει τον 21/4 το βλέπω για benefit της ΔΕΗ τη γνώμη σας και διάβασα για excel αρχείο που βλέπεις περίπου τι σε συμφέρει..όμως μιλάμε για κυμενομενο με δέσμευση 2!! Χρονιά όπως λέει η ΔΕΗ και δε μπορώ να αποφασίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimperor Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, tselotrelo είπε Καλησπέρα Ήρθε η ώρα να ξεβολευτω 🥲 ωραία ήταν απο πέρσι που είχα το σταθερό 0.05 η kwh . Βλέπω ότι δεν υπάρχει πια καν σταθερό πρόγραμμα. Λήγει τον 21/4 το βλέπω για benefit της ΔΕΗ τη γνώμη σας και διάβασα για excel αρχείο που βλέπεις περίπου τι σε συμφέρει..όμως μιλάμε για κυμενομενο με δέσμευση 2!! Χρονιά όπως λέει η ΔΕΗ και δε μπορώ να αποφασίσω.. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΗΞΗ 15/3 ΣΚΟΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ BENEFIT ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΝΩ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Dimperor είπε ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ Φυσικό αέριο οικιακό πλήρες χωρίς πάγιο και χωρίς δέσμευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pastella Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Συνδέθηκα απλά για να ενημερώσω οτι ήρθε λογαριασμος ΦΑ ΔΕΗ! ειμαι στο σταθερο του 0,125 (πηγα στο κυμαινομενο αμεσα φυσικα τωρα που επεσε το TTF). Παρεπιπτοντως, η έκδοση λογαριασμου εγινε στις 17/2 με ληξη πληρωμης στις 13/3, για το διαστημα 5/10-20/11/2022 Δεν εχει εφαρμοστει ουτε σε μενα η επιδοτηση ΔΕΠΑ και θα κάνω τα ανάλογα παράπονα, ακομα και αν το ποσο ειναι αμελητέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά πλήρωσα τον λογαριασμού χθες η προχθές δεν θυμάμαι καλά και ακόμη δεν φαίνεται ότι πλήρη στo ebill.. Μέσω ebill έγινε η πληρωμή. Τι γίνεται? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JETTA2008tsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα.Εχω νέο συμβόλαιο στην zeniθ από Οκτ 2022 ( gas easy home) με σταθερή τιμή.Οι λογαριασμοί για τα δίμηνα Οκτ -Δεκ 22 και Δεκ - Φεβ 23 ήρθαν απίστευτα υψηλοί.Πείτε μου σας παρακαλώ τι συμφέρει τελικά συμβόλαιο με σταθερή και ρήτρα αναπροσαρμογής ή κυμαινόμενη τιμή χωρίς ρήτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις