ekrepali Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atrias είπε μια ερώτηση για όσους πήγαν στο αέριο ΔΕΗ, σε πόσες μέρες από τη στιγμή της αίτησης ήρθε το email με το νέο συμβόλαιο (που φαντάζομαι εκεί θα είναι και η έναρξη της νέας τιμλόγησης?!) 25 μέρες. Εμένα κόλλησε μια βδομάδα μετά την υπογραφή λόγω EΛΤΑ Courier, σε άλλους έφτασε σε 2 μέρες. Υπολόγιζε 20 μέρες. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 1
atrias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, ekrepali είπε 25 μέρες. Εμένα κόλλησε μια βδομάδα μετά την υπογραφή λόγω EΛΤΑ Courier, σε άλλους έφτασε σε 2 μέρες. Υπολόγιζε 20 μέρες. Ευχαριστώ , απλά για να μην μπερδευτούμε να πω ότι εγώ πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ και έκανα αίτηση που υπογράφτηκε επιτόπου, όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά μου είπε θα στείλουν το συμβόλαιο με email (όταν προχωρήσει η αίτηση νομίζω ή κάτι τέτοιο). Αυτή τη στιγμή στα χέρια έχω μόνο ένα χαρτί με τον αριθμό αίτησης και την ημερομηνία που έγινε η αίτηση. Χρειάζεται και σε αυτή την περίπτωση κούριερ ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από atrias
HERTHAN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, atrias είπε Ευχαριστώ , απλά για να μην μπερδευτούμε να πω ότι εγώ πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ και έκανα αίτηση που υπογράφτηκε επιτόπου, όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά μου είπε θα στείλουν το συμβόλαιο με email. Οπότε χρειάζεται και πάλι κούριερ ? Oχι αφου πηγες και υπεγραψες εκει δεν χρειαζεται courier. Θα σου στειλουν οπως σου ειπε το συμβολαιο στο email. 1
stelakis1914 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Το αντίγραφο του συμβολαίου ούτε εγώ το έχω παραλάβει ακόμα στο email μου. Δεν με καίει ιδιαίτερα όμως αφού στην περίπτωση μου όλα τα άλλα κύλησαν γρήγορα. Η αλλαγή προμηθευτή γίνεται την μέρα που κάνει την τελική καταμέτρηση ο μηχανικός της ΕΔΑ. Ότι KWh καταναλωθεί πέρα από αυτή την τιμή θα χρεωθεί στο νέο προμηθευτή. 1
HERTHAN Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Το αντίγραφο του συμβολαίου ούτε εγώ το έχω παραλάβει ακόμα στο email μου. Δεν με καίει ιδιαίτερα όμως αφού στην περίπτωση μου όλα τα άλλα κύλησαν γρήγορα. Το αντιγραφο αν θυμαμαι καλα παλιοτερα που ειχα κανει την αιτηση στο καταστημα(το 2019) μου το εστειλαν μετα απο 1,5 μηνα στο email.Παιζει να το ειχα ζητησει κιολας. Οταν ειχα φυγει ομως απο το καταστημα που ειχα υπογραψει μου ειχαν δωσει ενα χαρτι απο μια εκτυπωση που μου εβγαλε εκεινη την στιγμη που ειχε πανω τον αριθμο του συμβολαιου.Δεν θυμαμαι ομως καθολου τι χαρτι ηταν αυτο.Παει πολυ καιρος απο τοτε.
stelakis1914 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Εκτύπωσαν στην επίσκεψη μου στην ΔΕΗ, ένα χαρτί με τον τίτλο "αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος σύμβασης προμήθειας φυσικού αερίου" που έχει τον αριθμό, ημερομηνία αίτησης και κάποιες γενικές πληροφορίες. Το συμβόλαιο που υπέγραψα δεν ήταν κάποιο πολυσέλιδο που να αναφέρει τους όρους κτλ. ήταν η σελίδα με τους ειδικούς όρους που έχουν στην ιστοσελίδα τους. myHomeGasControl.pdf 1 1
vassilis211973 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 https://xristika.gr/vomva-katargeitai-fysiko-aerio-ayto-einai-epomeno-energeiako-mpam/
marmagia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 29 minutes ago, vassilis211973 said: https://xristika.gr/vomva-katargeitai-fysiko-aerio-ayto-einai-epomeno-energeiako-mpam/ Καλά σε 100 χρόνια ίσως.. Εδώ δε μπορούν να συμφωνήσουν για την αλλαγή της ώρας η πιο σχετικό για το τι θα γίνει με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 το ανέφερα σε προηγούμενη σελίδα , βέβαια ο τίτλος είναι κλασσικά προπληρωμένος (όπως τα περισσότερα άρθρα) για την ηλεκτροκίνηση
Manolo7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Εκτύπωσαν στην επίσκεψη μου στην ΔΕΗ, ένα χαρτί με τον τίτλο "αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος σύμβασης προμήθειας φυσικού αερίου" που έχει τον αριθμό, ημερομηνία αίτησης και κάποιες γενικές πληροφορίες. Το συμβόλαιο που υπέγραψα δεν ήταν κάποιο πολυσέλιδο που να αναφέρει τους όρους κτλ. ήταν η σελίδα με τους ειδικούς όρους που έχουν στην ιστοσελίδα τους. myHomeGasControl.pdf 333 kB · 9 downloads Εγω εκανα αιτηση τηλεφωνικα, στειλανε με κουριερ δυο χαρτιά για υπογραφη και αυτό ακριβως που εστειλες. Εστειλα πίσω υπογεγραμμένα τα εγγραφα μαζι με τα δικαιολογητικά μου αλλα διαβασα πιο πάνω οτι ισως παρει πολυ καιρο η διαδικασια. 13 ώρες πριν, ekrepali είπε 25 μέρες. Εμένα κόλλησε μια βδομάδα μετά την υπογραφή λόγω EΛΤΑ Courier, σε άλλους έφτασε σε 2 μέρες. Υπολόγιζε 20 μέρες. 25 μερες απλα για να σου στειλουν το έγγραφο? Εμενα που ειχε διακοπει το αεριο απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και εκανα τωρα νεα σύμβαση ποτε θα εχω αεριο στο σπιτι? Θα πιασω δίμηνο?
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 τώρα που το λέτε ούτε εγώ έχω αντίγραφο του συμβολαίου , είχα πάει στο κατάστημα και μου δώσανε 2 χαρτιά , αλλά μάλλον είναι το αντίγραφο της αίτησης . Βέβαια μου είπαν οτι προχώρησε και έχουν δώσει εντολή στην ΕΔΑ
ekrepali Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Manolo7 είπε Εγω εκανα αιτηση τηλεφωνικα, στειλανε με κουριερ δυο χαρτιά για υπογραφη και αυτό ακριβως που εστειλες. Εστειλα πίσω υπογεγραμμένα τα εγγραφα μαζι με τα δικαιολογητικά μου αλλα διαβασα πιο πάνω οτι ισως παρει πολυ καιρο η διαδικασια. 25 μερες απλα για να σου στειλουν το έγγραφο? Εμενα που ειχε διακοπει το αεριο απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και εκανα τωρα νεα σύμβαση ποτε θα εχω αεριο στο σπιτι? Θα πιασω δίμηνο? 2 μέρες να στείλουν το έγγραφα, κάπου 10 μέρες να πάνε πίσω τα υπογεγραμμένα, μερικές μέρες να προωθηθεί η αίτηση στην ΕΔΑ. και 8 εργάσιμες να έρθουν για μέτρηση. 25 μέρες σύνολο. 1 ώρα πριν, korakios είπε τώρα που το λέτε ούτε εγώ έχω αντίγραφο του συμβολαίου , είχα πάει στο κατάστημα και μου δώσανε 2 χαρτιά , αλλά μάλλον είναι το αντίγραφο της αίτησης . Βέβαια μου είπαν οτι προχώρησε και έχουν δώσει εντολή στην ΕΔΑ Μου είπαν ότι μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς (29/9) θα έστελναν αντίγραφο στο email. 1/10 είδα ότι ενεργοποιήθηκε το ebill, μεσολάβησε Σαββατοκύριακο. Για καλό και για κακό έστειλα αίτημα το πρωί, γιατί από μόνοι τους είναι ικανοί να μη το στείλουν ποτέ το αντίγραφο. Όσο για τους γενικούς όρους που δεν υπογράψαμε ποτέ, θεωρητικά δεν έχουν δικαίωμα ούτε πέναλτυ να μας χρεώσουν αν φύγουμε νωρίτερα. 😋 edit: Το TTF σήμερα. ] Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 3 1
stelakis1914 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Να αναφέρω ότι μόλις έλαβα στον τραπεζικό μου λογαριασμό την επιστροφή της εγγύησης από την Ζενίθ. Είναι το υπόλοιπο από την εγγύηση αφού αφαιρέθηκε το ποσό του τελικού λογαριασμού. 18 μέρες από την επίσκεψη μου στο κατάστημα της ΔΕΗ, η μοναδική εκκρεμότητα είναι η παραλαβή στο email του αντίγραφου του συμβολαίου. 1
VirusX2gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 @ekrepali Μια χαρα το αναφέρει στους ειδικούς όρους το τέλος πρόωρης αποχώρησης 😀
enterhere Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, atrias είπε μια ερώτηση για όσους πήγαν στο αέριο ΔΕΗ, σε πόσες μέρες από τη στιγμή της αίτησης ήρθε το email με το νέο συμβόλαιο (που φαντάζομαι εκεί θα είναι και η έναρξη της νέας τιμλόγησης?!) 17/09 έκανα την αίτηση, 28/09 μεταφέρθηκα στην ΔΕΗ και σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, μού είπαν οτι θέλει ακόμα τρεις εργάσιμες για να έρθει το συμβόλαιο στο email. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις