Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
2 minutes ago, ekrepali said:

Έχει ρήτρα προσαρμογής στους γενικούς όρους, και μάλιστα με χαμηλό όριο (ΤΤF = 15). Δεν υπάρχει ειδικός όρος που να την αναιρεί. Δεν έχουμε βρει κάποιον μέχρι στιγμής μ'αυτό το πρόγραμμα να δούμε αν τον χρέωσαν ρήτρα ή όχι χαριστικά. Αλλά με ΤΤF στο 90 θεωρώ απίθανο να μη χρέωσαν.

edit: To γράφει και κάτω απ'τον πίνακα τιμών... "Οι χρεώσεις του ως άνω πίνακα αφορούν αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια Φυσικού Αερίου, υπό την προϋπόθεση μη ενεργοποίησης του δικαιώματος του προμηθευτή να εφαρμόσει όρους αναπροσαρμογής".

Eνώ το flex γράφει αυτό στους ειδικούς όρους που αναιρεί τη ρήτρα.

13.jpg.13aade157cf18ca2898c9e9ba5731c2f.jpg

Το έχει ένας θείος μου, prepare for glory φάση...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Thresh είπε

Το έχει ένας θείος μου, prepare for glory φάση...

το πιστεύεις ή όχι , δεν υπάρχει άτομο να μας πει τι παίζει

αν μπορέσεις , κάνε μια προσπάθεια να μας πεις αν όντως εφαρμόζει

υποθέτω οτι δεν έβαζε , όλο και κάτι θα ανέβαζε κάποιος , αλλά τώρα στα ζόρια είμαι περίεργος να δω την προσαύξηση

• Super Moderators
1 minute ago, korakios said:

το πιστεύεις ή όχι , δεν υπάρχει άτομο να μας πει τι παίζει

αν μπορέσεις , κάνε μια προσπάθεια να μας πεις αν όντως εφαρμόζει

υποθέτω οτι δεν έβαζε , όλο και κάτι θα ανέβαζε κάποιος , αλλά τώρα στα ζόρια είμαι περίεργος να δω την προσαύξηση

Δεν νομίζω ότι έχω τόοοση οικειότητα ώστε να του ζητήσω λογαριασμούς πχ καλοκαιριού για να δω αν εφαρμόζουν ρήτρα. :(

Αλλά φαντάζομαι ότι ο πρώτος που θα σκάσει μετά από χρήση καλοριφέρ κι όχι απλά ΖΝΧ, θα "ακουστεί"...

Δε πειράζει ας το γράφουμε κάθε μέρα έτσι όπως κατάντησαν τα πράγματα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής όλοι ρωτάνε.

Όταν θα σκάσουν οι επόμενοι λογαριασμοί στον ΗΡΩΝ, θα υπάρξουν πολλοί που θα τρέξουν να αλλάξουν απ΄το flex στο fix, νομίζοντας ότι θα σωθούν και αντ'αυτού θα πληρώνουν παραπάνω απ'ότι πριν. 🤪

13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν νομίζω ότι έχω τόοοση οικειότητα ώστε να του ζητήσω λογαριασμούς πχ καλοκαιριού για να δω αν εφαρμόζουν ρήτρα. :(

Αλλά φαντάζομαι ότι ο πρώτος που θα σκάσει μετά από χρήση καλοριφέρ κι όχι απλά ΖΝΧ, θα "ακουστεί"...

Τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτώβρη εκδίδονται οι 4μηνοι εκκαθαριστικοί του καλοκαιριού. Εκεί θα φανεί σίγουρα.

η φυσικό αέριο εχει μέχρι του μηνα εξαργυρωση - πληρωμή με τους μισούς πόντους alpha bank όπως κ Πέρυσι

15000 πόντοι = 100 ε αντί για 30 000

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

1.jpg.2da02991508ddbd3e584ea5d03efe645.jpg

Αυτές είναι τελικές τιμές απ'τα οικιακά με 20% έκπτωση. Δε ξέρω αν στο κοινόχρηστο έχει έκπτωση. Αν δεν έχει έκπτωση τότε η τιμή Αυγούστου είναι περίπου 0.06.

Για τον Νοέμβρη υπολόγιζε τουλάχιστον διπλάσια τιμή απ'τον Αύγουστο.

Το χειμώνα βλέπουμε.  Εκτός κι αν πάει πάνω από 0.10 και δε βλέπουμε ούτε με κυάλια.3.jpg.a5a791bbf0ead634911ee5d9053eddb0.jpg

Μη κάθεσε να μπλέξεις με συνιδιοκτήτες. Αφού δε θέλανε τζάμπα αέριο με 0.02 - 0.26... τώρα ακόμα κι αν τους πεις να υπογράψουν με 0.05 θα τους φανεί πανάκριβο όταν έρθει ο λογαριασμός και θα τα χώσουν σε σένα.  Η αν εξομαλυνθεί η κατάσταση το καλοκαίρι και το κυμαινόμενο είναι φτηνότερο από 0.05 πάλι θα τα ακούσεις.

Οικογενειακη ειναι η πολυκατοικια δεν υπηρχε θεμα με αυτο, απλα δεν το πηρα ζεστα ο παπαρακης.

12 λεπτά πριν, citiz είπε

0,05

0,054 μου πουλησε η ΕΠΑ για τον Σεπτέμβριο

Ποια ειναι η ΕΠΑ?

Κοιτα εδω που φτασαμε ισως σε λιγο καιρο ακομη και το fix της ΔΕΗ να ειναι καλο.Ριξε και μια ματια στα υπολοιπα fix των υπολοιπων παροχων μηπως βρεις κατι χωρις δεσμευση.

Διαφορετικα πηγαινε στο flex της Ηρων που επισης ειναι χωρις δεσμευση.

Οπως και να'χει αφου δεν προλαβες το fix της ΔΕΗ που ηταν μεχρι 30/09 η τιμη που θα κλεισεις τωρα οπου κι αν πας θα τσιμπαει λιγο.Εως πολυ σε συγκριση με το πως ηταν πριν.

• Like 1
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, citiz είπε

ΕΠΑ , εταιρεια παροχης αερίου Αττικής , φυσικό αέριο.

Θενξ θα το ψαξω λιγο, την πατησα αλλα φαίνεται πως έρχονται και χειρότερα

Δεν ηξερα την ΕΠΑ.Την ΕΔΑ γνωριζα.

Ναι λογικα ερχονται χειροτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν ηξερα την ΕΠΑ.

Παλιά ήταν η ΕΠΑ και η Εταιρία Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (και οι δυο ανήκαν στη ΔΕΠΑ)

Η Εταιρία Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας πουλήθηκε στη Ζενίθ.

Η ΕΠΑ μετονομάστηκε σε Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας ή Φυσικό Αέριο Ελλάδος. Αλλά κάτω τη λένε ακόμα ΕΠΑ από συνήθεια. 😅

Και το cloud που ανεβάζουν τα PDF ακόμα aerioattikis γράφει. https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/09/Τιμές_Ιδιώτες_Σεπτέμβριος_2021.pdf

Αυτό που δεν ήξερα βέβαια, είναι το σταθερό πρόγραμμα με 0.054. Πού το βρήκες αυτό, υπάρχει κάνα link; Ή είναι κανά παλιό σταθερό μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα που ανανεώνεται για παλιούς πελάτες;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...