korakios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, gpapadakis είπε Για φυσικό αέριο πολυκατοικίας τι συμφέρει? Είναι πάνω κάτω τα ίδια? συνήθως ότι συμφέρει στα οικιακά ισχύει και στα κοινόχρηστα , αλλά επειδή έχουν άλλη τιμολόγηση πρέπει να τσεκάρεις ο ίδιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Πήρα την απόφαση για αλλαγή από σταθερό 0.125 σε benefit. Κάτι άλλο που πρέπει να πω/προσέξω? Στο συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο? Τα 50 ευρώ πρέπει να γράφονται στο συμβόλαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, doll είπε Πήρα την απόφαση για αλλαγή από σταθερό 0.125 σε benefit. Κάτι άλλο που πρέπει να πω/προσέξω? Στο συμβόλαιο ή οτιδήποτε άλλο? Τα 50 ευρώ πρέπει να γράφονται στο συμβόλαιο? σε εμένα που το έστειλαν ηλεκτρονικά αναφέρει τα 50Ε και για τους υφιστάμενους καταναλωτές της ΔΕΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε πάλι σε λάθος νήμα πόσταρες 😁 Είναι γνωστό ότι αρχίζω σιγά-σιγά να το χάνω... 😅 Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ψόφια τα πράγματα σήμερα.... ούτε ένα post για τη ΔΕΗ και τους λογαριαμούς. Έτσι να περάσουμε σε posts το thread "ψησταριά υγραερίου" ξεχάστε το. Είναι και τσικνοπέμπτη μεθαύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Υπέγραψα πάλι σε λάθος νήμα πόσταρες 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lordvec είπε Ψόφια τα πράγματα σήμερα.... ούτε ένα post για τη ΔΕΗ και τους λογαριαμούς. Έτσι να περάσουμε σε posts το thread "ψησταριά υγραερίου" ξεχάστε το. Είναι και τσικνοπέμπτη μεθαύριο... Εμενα παντως εδω κ 2 μηνες στο τηλεφωνο μ λενε σε 10 μερες θα βγει ο λογαριασμος σας, εχω αποδεχτει οτι θα βγει το αργοτερο το 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, nermain είπε Εμενα παντως εδω κ 2 μηνες στο τηλεφωνο μ λενε σε 10 μερες θα βγει ο λογαριασμος σας, εχω αποδεχτει οτι θα βγει το αργοτερο το 2024 Για να κλαις η να γελάς είναι!!Κ εγώ πήρα σήμερα μετά από καιρό κ ακριβώς τα ίδια θα εκδοθούν πριν τις 16 Μαΐου κ θα υπάρχει μέριμνα από την μεριά τους για τον τρόπο πληρωμής…Είπε δε,ότι άρχισαν να εκδίδουν κάποιους του Δεκεμβρίου (εγώ δν το πιστεύω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, marina8282 είπε Για να κλαις η να γελάς είναι!!Κ εγώ πήρα σήμερα μετά από καιρό κ ακριβώς τα ίδια θα εκδοθούν πριν τις 16 Μαΐου κ θα υπάρχει μέριμνα από την μεριά τους για τον τρόπο πληρωμής…Είπε δε,ότι άρχισαν να εκδίδουν κάποιους του Δεκεμβρίου (εγώ δν το πιστεύω) Διαφορετικα μας λενε; Ποιόν Μάιο σου είπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nermain είπε Διαφορετικα μας λενε; Ποιόν Μάιο σου είπε; Αχαχαχα αυτόν τον Μάιο…🤣 αχ πλάκα εχουν. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από marina8282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ μου ήρθε Μαΐ 22, ακόμα δεν έκλεισε 12 μήνες χωρίς λογαριασμό, όλα καλά 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 On 01/02/2023 at 19:46, Thresh said: Ρώτησα και για λογαριασμούς που περιμένουμε, σε 10 μέρες υποτίθεται ότι θα βγουν... That aged well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Thresh είπε That aged well... μηπως ειπαν 10 μηνες και δεν ακουσες καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Eγώ θα πάρω να ρωτήσω στις 22 Μαρτίου... αν μου πούνε σε 10 μέρες να ξέρω ότι πέφτει Πρωταπριλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ερώτηση. Πήγα στη ΔΕΗ το Νοέμβριο του 2022 αλλά λογαριασμό δε στέλνουν. Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο. Σκέφτομαι να διακόψω, να πληρώσω τη ρήτρα και να πάω αλλού. Ποιο φτηνό θα βγει. Δε θα αναγκαστούν να εκδώσουν λογαριασμό έτσι; Καμία γνώμη σκέψη για το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις