itmaster99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ας βγουν σε 12 άντε σε 22 άντε το πολύ σε 32......παραπάνω μην κάνουν! Όπως και να είναι θα αργήσουμε να ξεμπερδέψουμε μαζί τους όποτε και αν βγουν Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ Εγώ πάντως από 1/2 είμαι πελάτης της ελιν & βλέποντας και κάνοντας στη πορεία.... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από itmaster99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalliforlife Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα πάλι γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση μου κάνει ότι κρύβεται κάτι από πίσω κι ότι δεν είναι απλά ανικανότητα, αλλαγή λογισμικού και ότι άλλο λέγεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, kalliforlife είπε Εμένα πάλι γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση μου κάνει ότι κρύβεται κάτι από πίσω κι ότι δεν είναι απλά ανικανότητα, αλλαγή λογισμικού και ότι άλλο λέγεται? Για πες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Εγω δεν μπορω να καταλαβω, λεφτα δεν χανουν απο την μη εκδοση λογαριασμων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtkminsomnia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Κοράκιε νομίζω πήγες Ελιν ? Ειμαι στο myhome gas control και ψάχνω να φύγω. Υπολογίζω οτι το ΗΡΩΝ GAS HOME FLEX με 35% δώρο ειναι καλύτερο απο Ελιν ? κάνω κάποιο λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ήρων Flex τιμές Φεβρουαρίου 2023 Gas: 0,099860227/kwh Double: 0,084497115/kwh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, dasnowy είπε Ήρων Flex τιμές Φεβρουαρίου 2023 Gas: 0,099860227/kwh Double: 0,084497115/kwh για πολύ δούλεμα μιλάμε , βάλανε ΤΤΦα 0,147631119 , κλασσικός Ήρωνας , τουλάχιστον βγάλανε "νωρίς" τις τιμές 31 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε Κοράκιε νομίζω πήγες Ελιν ? δεν ξέρω αν μπήκα , θα στείλω email να δω αν ολοκληρώθηκε 31 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε Υπολογίζω οτι το ΗΡΩΝ GAS HOME FLEX με 35% δώρο ειναι καλύτερο απο Ελιν ? κάνω κάποιο λάθος ? άγνωστο αν είναι καλύτερο ή χειρότερο μιας και το Flex έχει άγνωστη τιμή προμήθειας βαπτιζόμενη ΤΤΦα , δες το ιστορικό κάτω χαμηλά στο excel και κρίνε μόνος σου σε σχέση με το TTF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtkminsomnia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, korakios είπε .... μιας και το Flex έχει άγνωστη τιμή προμήθειας βαπτιζόμενη ΤΤΦα , δες το ιστορικό κάτω χαμηλά στο excel και κρίνε μόνος σου σε σχέση με το TTF Για αυτο το ιστορικό ΤΤΦα, στο excel σου Κ, υπάρχει κάποιο λινκ? που το βρίσκει κανείς στο site της ΗΡΩΝ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 12:19 ΠΜ, Thresh είπε Λογικά αυτή, την ταυτότητά σου και τον λογαριασμό just to be sure. Done. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, gtkminsomnia said: Για αυτο το ιστορικό ΤΤΦα, στο excel σου Κ, υπάρχει κάποιο λινκ? που το βρίσκει κανείς στο site της ΗΡΩΝ ? https://www.heron.gr/media/c5qh5llr/ttφα-αυτονομίες_v4.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eκανα την αλλαγή μέσα σε 5' σε κατάστημα της ΔΕΗ από gas control 0,125 σε benefit ,στο online εμφανιστηκε αμέσως η αλλαγή ......για να δούμε . . . . . Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από paiktaras69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Σε 1 εβδομαδα που ληγει το 0.05 της ΔΕΗ, σε ποιο προγραμμα θα με πεταξουν αν δεν κανω κατι? Βλεπω ενα και μοναδικο στο site τους, το οποιο ομως εχεις 24μηνη δεσμευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Eκανα την αλλαγή μέσα σε 5' σε κατάστημα της ΔΕΗ από gas control 0,125 σε benefit ,στο online εμφανιστηκε αμέσως η αλλαγή ......για να δούμε . . . . . Το ίδιο, μπήκα και έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Θα πάρουμε και το 50ρικο; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, basilisal είπε Καλημέρα, έχω συμβόλαιο στην ΗΡΩΝ πρόγραμμα Double Home FX*. Η τιμή που έχω κλείσει είναι 0,030/kwh. Στον λογαριασμό που μου έχει έρθει έχει κάποιες συμπληρωματικές χρεώσεις αναγραφόμενες ως Δ.Α.Φ.Α. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτή η χρέωση? παλιά ιστορία ρήτρα αναπροσαρμογής στο φυσικό αέριο είναι , δυστυχώς το πρόγραμμα πλέον το λες και ανταγωνιστικό , διάβασε την καρφιτσωμένη ανάρτηση και σύγκρινε αν σε συμφέρει να φύγεις (δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο εδώ και μήνες) 1 ώρα πριν, gtkminsomnia είπε Για αυτο το ιστορικό ΤΤΦα, στο excel σου Κ, υπάρχει κάποιο λινκ? που το βρίσκει κανείς στο site της ΗΡΩΝ ? στο Flex στο site γράφει τιμές ΤΤΦα και έχει λινκ , στο excel τα ονόματα των προγραμμάτων και στη σειρά 48 είναι και λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kirileman είπε Το ίδιο, μπήκα και έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Θα πάρουμε και το 50ρικο; ναι κανονικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις