korakios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, marina8282 είπε Εγώ ακολούθησα τα βήματα που είπες κ έστειλα στις 28/1 κ τώρα αναμενω γιατί είπες κάπου σε 20 μέρες πήρες απάντηση.Λύθηκε το θέμα σου τελικά; ρώτα τον @ekrepali , δεν έχω πάρει καμία απάντηση απο ΡΑΕ , επίσης δεν κατάλαβα που έστειλες
d_gkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 43 minutes ago, korakios said: στα τηλ είναι γνωστό οτι είναι καθαρά τζόκερ , αν σου κάτσει υπάλληλος που ξέρει βασικά 5 πράγματα Φάνηκε ότι ήξερε ήταν η μόνη που δε ζήτησε ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Μετά από 4 τηλέφωνα την πετυχα απλά κάπου κόλλησε στη φάση του email. τέλος πάντων αφού έγινε η δουλειά δεν με απασχολεί
ekrepali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, marina8282 είπε Εγώ ακολούθησα τα βήματα που είπες κ έστειλα στις 28/1 κ τώρα αναμενω γιατί είπες κάπου σε 20 μέρες πήρες απάντηση.Λύθηκε το θέμα σου τελικά; Σε μένα το ΥΠΕΝ μετά από 20 μέρες προώθησε την αναφορά σε ΔΕΗ και ΡΑΕ. Μετά από μερικές μέρες είχα επικοινωνία με τη ΔΕΗ, με πιο 'αρμόδιους' (ας πούμε) υπαλλήλους, απ'τους οποίους πρακτικά μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε... το αν θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας είναι άλλο θέμα. Στη ΡΑΕ είχα στείλει προηγουμένως αίτημα διαμεσολάβησης το οποίο πρωτοκολλήθηκε, αλλά μετά δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. 1
marina8282 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε ρώτα τον @ekrepali , δεν έχω πάρει καμία απάντηση απο ΡΑΕ , επίσης δεν κατάλαβα που έστειλες Στο ΥΠΕΝ έστειλα 1
paiktaras69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Για αλλαγή από gas control σε benefit τι χαρτούρα χρειάζεται τελικά και ποια επιλογή δηλώνουμε στο online για rdv ?
d_gkal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 25 minutes ago, paiktaras69 said: Για αλλαγή από gas control σε benefit τι χαρτούρα χρειάζεται τελικά και ποια επιλογή δηλώνουμε στο online για rdv ? Μόνο ταυτότητα 1
doll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Για αλλαγή από gas control σε benefit τι χαρτούρα χρειάζεται τελικά και ποια επιλογή δηλώνουμε στο online για rdv ? Δώσε link για το online.
billyst Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Ελίν δν έχει δώσει τιμές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2023 από billyst
enterhere Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, doll είπε Δώσε link για το online. https://appointment.dei.gr/#section1 14 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Για αλλαγή από gas control σε benefit τι χαρτούρα χρειάζεται τελικά και ποια επιλογή δηλώνουμε στο online για rdv ? Αλλαγή ονόματος / χρήση 1
mithrid Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 εχω deh gas control και δεν εχουν στειλει ακομα λογαριασμο.τι φαση?δεν θα επρεπε να γινεται καποια καταμετρηση καθε μηνα?στο ebill δεν εχει καποιο λινκ για καταμετρηση ουτε ηρθε ποτε ενημερωση οπως ερχεται στο ρευμα
ekrepali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, gponiris είπε εχω deh gas control και δεν εχουν στειλει ακομα λογαριασμο.τι φαση?δεν θα επρεπε να γινεται καποια καταμετρηση καθε μηνα?στο ebill δεν εχει καποιο λινκ για καταμετρηση ουτε ηρθε ποτε ενημερωση οπως ερχεται στο ρευμα Mπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες 300 σελίδες που τους ρίχνουμε κράξιμο. 😝
chrisnaruto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, gponiris είπε εχω deh gas control και δεν εχουν στειλει ακομα λογαριασμο.τι φαση?δεν θα επρεπε να γινεται καποια καταμετρηση καθε μηνα?στο ebill δεν εχει καποιο λινκ για καταμετρηση ουτε ηρθε ποτε ενημερωση οπως ερχεται στο ρευμα Λένε πως έκαναν αναβάθμιση στο σύστημά τους και γι'αυτό δεν έχουν εκδώσει ακόμα κανένα λογαριασμό. Δεν είναι μόνο στην περίπτωση σου αυτό, όλοι έτσι είμαστε. Εμείς που είμαστε στο gas control και λήγει σύντομα, συμφέρει να πάμε στο gas benefit; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη
d_gkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 43 minutes ago, chrisnaruto said: Λένε πως έκαναν αναβάθμιση στο σύστημά τους και γι'αυτό δεν έχουν εκδώσει ακόμα κανένα λογαριασμό. Δεν είναι μόνο στην περίπτωση σου αυτό, όλοι έτσι είμαστε. Εμείς που είμαστε στο gas control και λήγει σύντομα, συμφέρει να πάμε στο gas benefit; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη Για Φλεβάρη συμφέρει. Αργότερα θα φανεί 1
liofagos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, Θα χρειαστώ λίγο τη βοήθεια σας! Ληγει το gas energy που είχα κάνει πέρσι, με την πολύ χαμηλή χρέωση! ηρθε κ σχετική ενημέρωση στο Viber για ανανέωση! Τι συμφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο για να κάνω νέο συμβόλαιο σε fix τιμη λογικά και σε ποια εταιρεία; ευχαριστω για τον χρόνο σας!
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, liofagos είπε Ληγει το gas energy που είχα κάνει πέρσι, με την πολύ χαμηλή χρέωση! ποιας εταιρίας είναι το gas energy και τι τιμή είχες ? 1 λεπτό πριν, liofagos είπε Τι συμφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο για να κάνω νέο συμβόλαιο σε fix τιμη λογικά και σε ποια εταιρεία; τέλος τα fix , διάβασε προτεινόμενη καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα πάνω και αφου κατεβάσεις το excel ,μάντεψε τιμές χοντρικής μελλοντικές και συμπλήρωσε κιλοβατώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις