sotiris_1988 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, coyote2 είπε Ε΄χω στην Zenith ειδική έκπτωση ΔΕΠΑ.... πχ -31 ευρω Αρα είμαι ΟΚ? γιατί διαβάζω για καταγγελίες? ή πρέπει να ψάξω τι υπολογίζουν? Λογικά δεν έχεις σταθερό τιμολόγιο. 1
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Και 0,0705-0,020 = 0,505 πάπαλα η επιδότηση για Φεβρουάριο , εκτός αν βγήκε κάτι πρόσφατο και μου ξέφυγε ( 0,0505 θα ήταν αν ίσχυε ) 28 λεπτά πριν, sotiris_1988 είπε Λογικά δεν έχεις σταθερό τιμολόγιο. δεν παίζει ρόλο και σε κυμαινόμενο σε άλλους δεν έβαλαν 36 λεπτά πριν, coyote2 είπε Ε΄χω στην Zenith ειδική έκπτωση ΔΕΠΑ.... πχ -31 ευρω Αρα είμαι ΟΚ? γιατί διαβάζω για καταγγελίες? ή πρέπει να ψάξω τι υπολογίζουν? ανέβασε ολόκληρο το λογαριασμό χωρίς προσωπικά στοιχεία , μέσα σε spoiler (πατάς το "ματάκι" δημιουργείται spoiler και καπάκι ανεβάζεις φωτό ή ανεβάζεις φωτό και μετά τις επιλέγεις και πατάς το "ματάκι") 1
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler το ανέβασα.... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από coyote2
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, coyote2 είπε Απόκρυψη περιεχομένων το ανέβασα.... κάποιος σου άνοιξε το φάκελο και σου έσκισε τις σελίδες , μία έμεινε και αυτή μισή , ανέβασε τον άλλο μήνα αν είναι ολόκληρο
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε κάποιος σου άνοιξε το φάκελο και σου έσκισε τις σελίδες , μία έμεινε και αυτή μισή , ανέβασε τον άλλο μήνα αν είναι ολόκληρο μου την έστειλαν. κάτσε να ζητήσω την ανάλυση. Θέλεις να πεις ότι στην δεύτερη σελίδα γράφει τις τιμές αναλυτικά
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, coyote2 είπε μου την έστειλαν. κάτσε να ζητήσω την ανάλυση. Θέλεις να πεις ότι στην δεύτερη σελίδα γράφει τις τιμές αναλυτικά ανάλυση γιατί να ζητήσεις ? πάντως η 2η σελίδα είναι τμήμα που μαζί με την 1η σελίδα αποτελούν ολόκληρο το λογαριασμό 1
marmagia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, aenaos15 said: Και 0,0705-0,020 = 0,505 δεν έχει όμως επιδότηση ο Φεβρουάριος είπαν για κάποιο λόγο δεν μου εμφάνιζε την άλλη σελίδα του τοπικ που είχε σχολιαστεί το ίδιο ώσπου πάτησα αποστολή Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από marmagia
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μην ακούτε τον κοράκιο που θέλει ολόκληρους τους λογαριασμούς... Έτσι να τους ανεβάζετε. 👍
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μην ακούτε τον κοράκιο που θέλει ολόκληρους τους λογαριασμούς... Έτσι να τους ανεβάζετε. 👍 Δεν περιστρέφονται ωστε να έχει σασπένς Spoiler
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler κακίες... απορώ πως κοιμάστε τα βράδια ....
dasnowy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, coyote2 είπε Απόκρυψη περιεχομένων κακίες... απορώ πως κοιμάστε τα βράδια .... Σε εσένα που έχεις κυμαινόμενο τις έβαλαν κανονικά τις επιδοτήσεις. Ή είναι θέμα τύχης ή κάτι τρέχει με τα σταθερά.
korakios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, coyote2 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κακίες... απορώ πως κοιμάστε τα βράδια .... λύνουμε παζλ και μας πέρνει ο ύπνος 😂 κομπλέ είσαι , Τ2 απο ότι κατάλαβα το πρόγραμμα , άρα τσιμπάω και τιμές στο excel , δες αν σου βάλανε τις προηγούμενες . Σε συγγενικό πρόσωπο φάγανε του Ιανουαρίου (edit @coyote2 έτους 2022 )της ΔΕΠΑ σε Τ2 Spoiler Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από korakios 1
ekrepali Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε κομπλέ είσαι , Τ2 απο ότι κατάλαβα το πρόγραμμα Είδες... δε χρειάζονται ολόκληροι λογαριασμοί. 😝 Λείπει η ρήτρα αναπροσαρμογής και καταλαβαίνουμε ότι είναι Τ2 με την εις άτοπον απαγωγή. 🤪
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Είναι συγγενικού προσώπου όπου χρηζω ως βοηθητικός με τη βοήθεια σας
aggelosn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή διάβασα στις τελευταίες σελίδες για μετρητή αερίου με τηλεμέτρηση, το έχει κάποιος από εσάς ; Ψάχνοντας στην σελίδα της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης που με ενδιαφέρει αναφέρει: Υπηρεσία (δ) Εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεμέτρησης σε υφιστάμενα Σημεία Παράδοσης, κατόπιν αιτήματος του Χρήστη Διανομής ή του Τελικού Πελάτη: Τύπος Μετρητή:G4 Κόστος 87,66 € Αν είναι αυτό το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτό που προσφέρει ιδίως για όσους ο μετρητής τους είναι προσβάσιμος 12μήνες τον χρόνο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από aggelosn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις