Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, ekrepali said:

Με ΔΕΠΑ ή χωρίς; Άμα δε σου λέει το bot... ρώτα το τιμές Οκτώβρη-Νοέμβρη για να κάνεις σύγκριση.

Επίσης σε ποιο πρόγραμμα είσαι, το απλό ή το extra;

Παλιά ήμουν στο απλό. Απλά ίσως να βόλευε αυτό το προγραμμα το φοιτητικό την αδερφή μου που έχει ακόμα ενεργο πασο. 
δεκεμβριος 2022 0,09703 μου ακούγεται μια χαρα . Αν είναι αρχική τιμή με την έκπτωση 20% είναι καλό παρά την πολιτική ορθής χρήσης που έχει 

1 minute ago, nikosbt said:

Καταγραφή.JPG

Ναι ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση η τιμή 

Επεξ/σία από marmagia
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Παλιά ήμουν στο απλό. Απλά ίσως να βόλευε αυτό το προγραμμα το φοιτητικό την αδερφή μου που έχει ακόμα ενεργο πασο. 
δεκεμβριος 2022 0,09703 μου ακούγεται μια χαρα αν και δεν ξέρω αν περιλαμβάνει κρατική επιδότηση. Αν είναι αρχική τιμή με την έκπτωση 20% είναι καλό παρά την πολιτική ορθής χρήσης που έχει 

Ναι ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση η τιμή 

γραφει εινα ιμε την εκπτωση και με δεπα τελικη τιμη ειναι

Δημοσ.
Just now, nikosbt said:

γραφει εινα ιμε την εκπτωση και με δεπα τελικη τιμη ειναι

Ναι το είδα και το διόρθωσα. Και πάλι όμως είναι καλή τιμή 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

Ναι το είδα και το διόρθωσα. Και πάλι όμως είναι καλή τιμή 

ναι αυτο λεω σε σχεση με τα αλλα κυμαινομενα και benefit ειναι πιο φτηνο αλλα και πιο παλιουσ μηνεες που ειχα δει πιο φτηνο ηταν

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosbt είπε

Καταγραφή.JPG

αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους

εδώ είσαι

Spoiler

image.png.e37f53ed6ea13b0569867520e57700e1.png

και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές

https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

4334.jpg

τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂

Μα μου ορκίστηκε οτι με της ΔΕΠΑ πέφτει στα 0,10 περίπου 🤣

....κατάλαβα , θα περιμένω την Ελίν να μου απαντήσει αύριο και να κάνω υπαναχώρηση στη ΦΑ , την οποία υπαναχώρηση το κόβω δε θα τη δούνε καν 😁

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

43.jpg.1ca7d4e959143689079721cc169d10e4.jpg

Κλαίω... 🤣

@korakios μη μου πεις ότι προλαβες να υπογράψεις...

πριν λίγα λεπτά 😁

και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται)

• Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους

εδώ είσαι

Hide contents

image.png.e37f53ed6ea13b0569867520e57700e1.png

και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές

https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/

Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh

σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂

και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται)

Δε μίλησα με bot, έγραψα "εκπρόσωπος" και συνδέθηκα.

Πέρα απ'την υπαναχώρηση φρόντισε να πάρεις τηλ αύριο πρωί πρωί... και το απόγευμα και αύριο...

• Like 1
Δημοσ.

σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση 

εδώ είσαι

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59435052

Δημοσ.

Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh

72 ευρώ max το χρόνο νομίζω το είχαμε υπολογίσει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...