marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, ekrepali said: Με ΔΕΠΑ ή χωρίς; Άμα δε σου λέει το bot... ρώτα το τιμές Οκτώβρη-Νοέμβρη για να κάνεις σύγκριση. Επίσης σε ποιο πρόγραμμα είσαι, το απλό ή το extra; Παλιά ήμουν στο απλό. Απλά ίσως να βόλευε αυτό το προγραμμα το φοιτητικό την αδερφή μου που έχει ακόμα ενεργο πασο. δεκεμβριος 2022 0,09703 μου ακούγεται μια χαρα . Αν είναι αρχική τιμή με την έκπτωση 20% είναι καλό παρά την πολιτική ορθής χρήσης που έχει 1 minute ago, nikosbt said: Ναι ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση η τιμή Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από marmagia
nikosbt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Παλιά ήμουν στο απλό. Απλά ίσως να βόλευε αυτό το προγραμμα το φοιτητικό την αδερφή μου που έχει ακόμα ενεργο πασο. δεκεμβριος 2022 0,09703 μου ακούγεται μια χαρα αν και δεν ξέρω αν περιλαμβάνει κρατική επιδότηση. Αν είναι αρχική τιμή με την έκπτωση 20% είναι καλό παρά την πολιτική ορθής χρήσης που έχει Ναι ναι το είδα και μου έκανε εντύπωση η τιμή γραφει εινα ιμε την εκπτωση και με δεπα τελικη τιμη ειναι
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Just now, nikosbt said: γραφει εινα ιμε την εκπτωση και με δεπα τελικη τιμη ειναι Ναι το είδα και το διόρθωσα. Και πάλι όμως είναι καλή τιμή
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) με άνθρωπο μίλησα όχι με bot.😝 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali 1
nikosbt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, marmagia είπε Ναι το είδα και το διόρθωσα. Και πάλι όμως είναι καλή τιμή ναι αυτο λεω σε σχεση με τα αλλα κυμαινομενα και benefit ειναι πιο φτηνο αλλα και πιο παλιουσ μηνεες που ειχα δει πιο φτηνο ηταν
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, nikosbt είπε αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους εδώ είσαι Spoiler και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Κλαίω... 🤣 @korakios μη μου πεις ότι προλαβες να υπογράψεις...
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂 Μα μου ορκίστηκε οτι με της ΔΕΠΑ πέφτει στα 0,10 περίπου 🤣 ....κατάλαβα , θα περιμένω την Ελίν να μου απαντήσει αύριο και να κάνω υπαναχώρηση στη ΦΑ , την οποία υπαναχώρηση το κόβω δε θα τη δούνε καν 😁 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Κλαίω... 🤣 @korakios μη μου πεις ότι προλαβες να υπογράψεις... πριν λίγα λεπτά 😁 και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται) 1
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) κολλησε Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 minutes ago, korakios said: αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους εδώ είσαι Hide contents και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/ Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂 και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται) Δε μίλησα με bot, έγραψα "εκπρόσωπος" και συνδέθηκα. Πέρα απ'την υπαναχώρηση φρόντισε να πάρεις τηλ αύριο πρωί πρωί... και το απόγευμα και αύριο... 1
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, marmagia είπε σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση εδώ είσαι https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59435052
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, marmagia είπε Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση 72 ευρώ max το χρόνο νομίζω το είχαμε υπολογίσει 1
nikosbt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 1000 κιλοβατορες ειναι 6ε , επισεις μου με τιμη τελικη ιανουαριου 0.105
Προτεινόμενες αναρτήσεις