thrileo1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Άσχετο,αλλά όταν εκδοθούν οι λογαριασμοί του αερίου Δεη ,θα βουλιάξει το insomnia.Θα φτάσουμε τις 1710 σελίδες σε μισή ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Παίδες κανένα νέο από ΔΕΗ σχετικά με τιμή στο Benefit για φλεβάρη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 απο Ελίν τι δικαιολογητικά θέλει ? ταυτότητα , τελευταίο λογαριασμό , φωτό μετρητή , ξεχνάω τίποτε άλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloummy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kkaragki είπε Καλημέρα, Έχω κάνει αίτημα στο MyRAE για το "κλασσικό" θέμα περί μη απόδοσης της έκπτωσης ΔΕΠΑ από τη ΖΕΝΙΘ. Μου απαντησαν μετά από 3 (!!) εργάσιμες αυτό: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επειδή έχω μπερδευτεί, σε αυτές τις περιπτώσεις ποιό από τα 2 κουμπιά πατάμε;; καλή αναμονή.. αν περασουν 10 εργασιμες και δεν εχεις λαβει απάντηση (που δεν θα λάβεις αλλά το εύχομαι) ξανά κόκκινο και γράφεις έχουν περάσει οι 10 εργάσιμες περιθώριο που ζητάτε στους ΓΟΣΠ και πιεζεις για καποια απαντηση.. κι εγω στο περιμενε ειμαι με δευτερη φορα κοκκινο αισιως εδω και ενα μηνα από το πρωτο αιτημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Bloummy είπε καλή αναμονή.. αν περασουν 10 εργασιμες και δεν εχεις λαβει απάντηση (που δεν θα λάβεις αλλά το εύχομαι) ξανά κόκκινο και γράφεις έχουν περάσει οι 10 εργάσιμες περιθώριο που ζητάτε στους ΓΟΣΠ και πιεζεις για καποια απαντηση.. κι εγω στο περιμενε ειμαι με δευτερη φορα κοκκινο αισιως εδω και ενα μηνα από το πρωτο αιτημα.. αίτημα διαμεσολάβησης κατευθείαν μπας και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloummy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε αίτημα διαμεσολάβησης κατευθείαν μπας και να σου πω δεν έχεις άδικο.. προκειμένου να περιμένω άλλο πόσο καιρό.. έχω κρατήσει του krepali τις οδηγίες.. στέλνω και βλέπουμε.. επίσης, μέχρι πόσο χρονικό διάστημα πριν μπορούμε να κάνουμε αμφισβήτηση λογαριασμού, γνωρίζεις; (στο ρεύμα (ξέρω ξέρω στο άλλο νήμα..) βλέπω οτι οι εκπτώσεις που μου δίνουν δεν είναι αυτές που θα έπρεπε σχεδόν από την αρχή 2020.. μπορώ να τους αμφισβητήσω από τόσο παλιά;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saris41 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, korakios είπε απο Ελίν τι δικαιολογητικά θέλει ? ταυτότητα , τελευταίο λογαριασμό , φωτό μετρητή , ξεχνάω τίποτε άλλο ? Αποδειξη πληρωμης, συμβαση με Εδα και ποια η χρηση του εφοσον μιλαμε για αεριο. Μου εστειλαν τα εγγραφα, υπογραφω και προχωραμε. Εχε γεια, φιλτατη ζενιθ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Bloummy είπε να σου πω δεν έχεις άδικο.. προκειμένου να περιμένω άλλο πόσο καιρό.. έχω κρατήσει του krepali τις οδηγίες.. στέλνω και βλέπουμε.. επίσης, μέχρι πόσο χρονικό διάστημα πριν μπορούμε να κάνουμε αμφισβήτηση λογαριασμού, γνωρίζεις; (στο ρεύμα (ξέρω ξέρω στο άλλο νήμα..) βλέπω οτι οι εκπτώσεις που μου δίνουν δεν είναι αυτές που θα έπρεπε σχεδόν από την αρχή 2020.. μπορώ να τους αμφισβητήσω από τόσο παλιά;)) δε χάνεις και τίποτα , αλλά άνοιξε καπάκια καταγγελία μέσω του ΣτΚ , ωστε όταν βγάλει επώνυμη σύσταση λόγω τυχών άρνησης της Ζενιθ να το επισυνάψεις σε μελλοντικά αιτήματα διαμεσολάβησης της κοιμισμένης ΡΑΕ Αν κατευθείαν σου πουν απο ΣτΚ να απευθυνθείς στη ΡΑΕ , ζήτα ευγενικά να το προχωρήσουν για να βγει σύσταση (αν δε συμμορφωθεί η Ζενίθ) και να την επισυνάψεις στην πλατφόρμα (μην αναφέρεις οτι τρέχει αίτημα εκεί) Μόλις τώρα, saris41 είπε Αποδειξη πληρωμης, συμβαση με Εδα και ποια η χρηση του εφοσον μιλαμε για αεριο. Μου εστειλαν τα εγγραφα, υπογραφω και προχωραμε. Εχε γεια, φιλτατη ζενιθ.. σύμβαση με ΕΔΑ ???????????????? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, korakios είπε φωτό έχω παλαιότερη φυσικά, αλλά γιατί να την κάνω σε pdf ? αν θυμάσαι τι άλλο ζητάνε πόσταρε αν είναι στο νήμα με αέριο Mπορεί η πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ παρόχων - ΕΔΑ να μη δέχεται jpeg... δεν ήθελα να το δοκιμάσω στη πράξη. Εγώ την έκανα PDF, ξέρω 100% ότι τη παρέλαβε η ΕΔΑ (το ανέφερε η εκπρόσωπος τους). Μπορεί βέβαια και να μη χρειαζόταν καν φωτογραφία εφόσον η ένδειξη αναγράφεται στην αίτηση... πάντως σε μένα δεν ήρθαν να μετρήσουν ενώ το συμφορουμήτη εδώ του έκλεισαν ραντεβού, δε ξέρω γιατί. @itmaster99 εσύ είχες στείλει φωτογραφία μετρητή ή μόνο ένδειξη; @korakios Aυτό το mail είχα στείλει στην Ελίν. Ονοματεπώνυμο: ΑΦΜ: ΗΚΑΣΠ: Αρ. Μετρητή: Τύπος μετρητή: G4 (εσένα μπορεί να είναι άλλο) Χρήση: Ζεστό νερό, θέρμανση Αποστέλλω: - Εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ ΑΕ (έκδοση 8/12) - πιστωτικός (συννημένο 1) - Βεβαίωση ιστορικού καταμέτρησης έτους 2022 απ'την ΕΔΑ ΘΕΣΣ (συννημένο 2) (Αν είναι χρεωστικός ο τελευταίος λογαριασμός, στείλε και την εξόφληση) - Ταυτότητα (συννημένο 3) - Φωτογραφία μετρητή (συννημένο 4) Tην επόμενη μέρα πήρα τηλ να ρωτήσω αν το έλαβαν... τσέκαραν επιτόπου τα δικαιολογητικά και μετά από 2 ώρες έστειλαν την αίτηση. Βάζεις ηλεκτρονικές υπογραφές στα PDF, στέλνεις πίσω... ξαναπαίρνεις τηλ να δεις αν τα παρέλαβαν, τσεκάρουν επιτόπου και προωθούν. ΥΓ: Αρ. Μετρητή, Ισχύς/Ωριαία Δυναμικότητα και Προηγούμενο Προμηθευτή δεν τα έγραψαν στην αίτηση... είπαν ότι δε χρειάζονται. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saris41 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε δε χάνεις και τίποτα , αλλά άνοιξε καπάκια καταγγελία μέσω του ΣτΚ , ωστε όταν βγάλει επώνυμη σύσταση λόγω τυχών άρνησης της Ζενιθ να το επισυνάψεις σε μελλοντικά αιτήματα διαμεσολάβησης της κοιμισμένης ΡΑΕ Αν κατευθείαν σου πουν απο ΣτΚ να απευθυνθείς στη ΡΑΕ , ζήτα ευγενικά να το προχωρήσουν για να βγει σύσταση (αν δε συμμορφωθεί η Ζενίθ) και να την επισυνάψεις στην πλατφόρμα (μην αναφέρεις οτι τρέχει αίτημα εκεί) Κι εγω μέσω ΣτΚ κινούμαι .. Υπάρχει καποιος μπούσουλας στην επικοινωνία με αυτούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) στο [email protected] @korakios 19 λεπτά πριν, korakios είπε σύμβαση με ΕΔΑ ???????????????? Εμένα δε μου ζήτησαν τέτοιο πράγμα. Νομίζω το ζητάνε αν δεν έχεις πρόσφατο λογαριασμό ή βεβαίωση εκπροσώπησης. Δε σου απάντησε ακόμα η ΕΔΑ απ'το metering? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler 17 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δε σου απάντησε ακόμα η ΕΔΑ απ'το metering? δε χρειάστηκε γιατί στη ΡΑΕ έγραψα οτι έχω ήδη της μετρήσεις επομένως να μην φανούν γελοίοι γράφοντας οτι δεν έχουν μετρήσεις 😁 (σε κόσμιο επίπεδο) περίμενα οτι θα το γράφανε , αλλά τα μισά περίπου που είχα γράψει τα διαβάσανε Έστειλα Ελίν και βλέπουμε .... 33 λεπτά πριν, saris41 είπε Κι εγω μέσω ΣτΚ κινούμαι .. Υπάρχει καποιος μπούσουλας στην επικοινωνία με αυτούς; όχι , πόσος καιρός πέρασε απο τότε που έστειλες ? _________________________ μπήκε και το gas On Time της NRG στο excel , μικρές διαφορές απο τη στιμγή που η έκπτωση 40% είναι στην προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itmaster99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Mπορεί η πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ παρόχων - ΕΔΑ να μη δέχεται jpeg... δεν ήθελα να το δοκιμάσω στη πράξη. Εγώ την έκανα PDF, ξέρω 100% ότι τη παρέλαβε η ΕΔΑ (το ανέφερε η εκπρόσωπος τους). Μπορεί βέβαια και να μη χρειαζόταν καν φωτογραφία εφόσον η ένδειξη αναγράφεται στην αίτηση... πάντως σε μένα δεν ήρθαν να μετρήσουν ενώ το συμφορουμήτη εδώ του έκλεισαν ραντεβού, δε ξέρω γιατί. @itmaster99 εσύ είχες στείλει φωτογραφία μετρητή ή μόνο ένδειξη; @korakios Aυτό το mail είχα στείλει στην Ελίν. Ονοματεπώνυμο: ΑΦΜ: ΗΚΑΣΠ: Αρ. Μετρητή: Τύπος μετρητή: G4 (εσένα μπορεί να είναι άλλο) Χρήση: Ζεστό νερό, θέρμανση Αποστέλλω: - Εκκαθαριστικό λογαριασμό ΔΕΗ ΑΕ (έκδοση 8/12) - πιστωτικός (συννημένο 1) - Βεβαίωση ιστορικού καταμέτρησης έτους 2022 απ'την ΕΔΑ ΘΕΣΣ (συννημένο 2) (Αν είναι χρεωστικός ο τελευταίος λογαριασμός, στείλε και την εξόφληση) - Ταυτότητα (συννημένο 3) - Φωτογραφία μετρητή (συννημένο 4) Tην επόμενη μέρα πήρα τηλ να ρωτήσω αν το έλαβαν... τσέκαραν επιτόπου τα δικαιολογητικά και μετά από 2 ώρες έστειλαν την αίτηση. Βάζεις ηλεκτρονικές υπογραφές στα PDF, στέλνεις πίσω... ξαναπαίρνεις τηλ να δεις αν τα παρέλαβαν, τσεκάρουν επιτόπου και προωθούν. ΥΓ: Αρ. Μετρητή, Ισχύς/Ωριαία Δυναμικότητα και Προηγούμενο Προμηθευτή δεν τα έγραψαν στην αίτηση... είπαν ότι δε χρειάζονται. Φωτογραφία του μετρητή έστειλα σε jpg Όσο για την Ελίν επειδή είχα λογαριασμό 5/2022 ζήτησαν και την σύμβαση ΕΔΑ..... Βασικά απ' ότι διαπιστώνω είτε η ΕΔΑ είτε η Ελίν είτε οποιοσδήποτε άλλος ,, ζητάνε ότι τους έρθει κατά περίπτωση. Σταθερός μπούσουλας δεν υπάρχει μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, thrileo1983 είπε Άσχετο,αλλά όταν εκδοθούν οι λογαριασμοί του αερίου Δεη ,θα βουλιάξει το insomnia.Θα φτάσουμε τις 1710 σελίδες σε μισή ωρα. και φαντασου ποσα λαθη θα εχουν κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) η δεη εβγαλε ττφ για φεβρουαριο 0,064 οποτε το benefit βγαινει 0.07 https://www.dei.gr/media/u25efvah/istorikes-times-ttf-final-design.pdf Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από nikosbt 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις