paiktaras69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, vagos789 είπε τωρα ειδα και εγω την παροχη μου στο ebill ακομα χωρις στοιχεια πληρωμων και καταναλωσεων μια από τα ίδια και σε εμένα
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Spoiler απάντηση ΔΕΗ μέσω myrae 😁 Αναφορά σε κείμενο Κύριε korakie, Σε απάντηση της υπ’ αριθ. 666 ηλεκτρονικής αναφοράς σας, σχετικά με το θέμα που θίγει την μη έκδοση λογαριασμών για την παροχή σας με αριθμό ΗΚΑΣΠ 666 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να τους λάβετε το συντομότερο. Λόγω αναβάθμισης του συστήματος μας υπάρχει καθυστέρηση έκδοσης των λογαριασμών. Επισημαίνεται ότι η παροχή με αριθμό 666 επι της οδού 667, δεν παρουσιάζει καμία ανεξόφλητη οφειλή έως σήμερα 31.01.2023 ημερομηνία εκδόσεως της παρούσης. Απολογούμαστε για την αναστάτωση και σας διαβεβαιώνουμε ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Τέλος, ζητούμε τη κατανόησή σας και σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στην αναμονή έκδοσης τιμολογίου για τις παροχές φυσικού αερίου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ δεν ζήτησα καν λογαριασμό , να φύγω αζημίως , να πάρω βεβαίωση μη οφειλών (και γράψανε το υπογραμμισμένο 😂) και ποιο ποσό προβλέπεται σαν ρήτρα λόγο μη ποιότητας υπηρεσιών Πιστεύω οτι έχουν πάρει A.I. απο ΙΕΚ και διαχειρίζεται τα αιτήματα 🤣
marina8282 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Έχει περάσει τόσος καιρός κ ακόμα τα ίδια κ τα ίδια…Κ οι ίδιοι έχουν βαρεθεί πιστεύω να λένε την ιδια καραμέλα….Ντροπη θα πω για μια τόσο μεγάλη εταιρία!Αναμενετε λένε..Αν έρθει ομως λογαριασμός το καλοκαίρι κ εγώ αναμένετε θα πω για πληρωμή…. Θα έρθει φουσκωμένος 9 μήνες κ θα περιμένουν να πληρωθεί αμέσως;;;; 1
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, marina8282 είπε Έχει περάσει τόσος καιρός κ ακόμα τα ίδια κ τα ίδια…Κ οι ίδιοι έχουν βαρεθεί πιστεύω να λένε την ιδια καραμέλα….Ντροπη θα πω για μια τόσο μεγάλη εταιρία!Αναμενετε λένε..Αν έρθει ομως λογαριασμός το καλοκαίρι κ εγώ αναμένετε θα πω για πληρωμή…. Θα έρθει φουσκωμένος 9 μήνες κ θα περιμένουν να πληρωθεί αμέσως;;;; λογικά κάτι θα κάνουν με δόσεις , νομίζω ισχύει και το 6 άτοκες με κάρτα Εθνικής 1
gvoi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων απάντηση ΔΕΗ μέσω myrae 😁 δεν ζήτησα καν λογαριασμό , να φύγω αζημίως , να πάρω βεβαίωση μη οφειλών (και γράψανε το υπογραμμισμένο 😂) και ποιο ποσό προβλέπεται σαν ρήτρα λόγο μη ποιότητας υπηρεσιών Πιστεύω οτι έχουν πάρει A.I. απο ΙΕΚ και διαχειρίζεται τα αιτήματα 🤣 Α ρε που θες και απάντηση, δεν φτάνει που φορμάρουν την κονσέρβα ανάλογα την περίπτωση Θεώρώ ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου κάτι θα κουνηθεί, ίσα ίσα για να μην σβήσω κεράκι! Επίσης προς ενημέρωση σας, μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από gvoi
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, gvoi είπε Επίσης για προς ενημέρωσης σας, μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα αν δεν απαντήσουν απο ΥΠΕΝ , αρμόδιος είναι ο Συνήγορος του Πολίτη , δε θυμάμαι αν υπάρχει κάποια διορία απάντησης Spoiler και όλα αυτά γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε δικαστικώς παρόχους και ΡΑΕ
gvoi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, gvoi είπε Επίσης προς ενημέρωση σας, μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα Αυτό είναι σωστά γραμμένο! Ξέρω ελληνικά, αυτός πάνω που έβαλε κάτι "Επίσης για προς ενημέρωσης σας...κτλ κτλ" θέλει να με διαβάλει. Στο θέμα μας, κατάφερε τελικά κανένας να φύγει από τη Δεη προς άλλη εταιρία χωρίς λογαριασμο 6μήνου+ και χωρίς βεβαίωση και χωρίς να αλλάξει όνομα στην παροχη?
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, gvoi είπε Στο θέμα μας, κατάφερε τελικά κανένας να φύγει από τη Δεη προς άλλη εταιρία χωρίς λογαριασμο 6μήνου+ και χωρίς βεβαίωση και χωρίς να αλλάξει όνομα στην παροχη? θα σου πω αύριο/μεθαύριο το πολύ
dasnowy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι αλλάξατε από control σε benefit μέσω τηλεφώνου πόσο γρήγορα γίνεται η διαδικασία? Δε μου αρέσει η 24μηνη δέσμευση αλλά το σκέφτομαι ειδικά με τα 50 ευρώ δώρο. Μήπως γίνεται να ζητήσω την αλλαγή και μέσω email? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από dasnowy
itmaster99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, gvoi είπε Στο θέμα μας, κατάφερε τελικά κανένας να φύγει από τη Δεη προς άλλη εταιρία χωρίς λογαριασμο 6μήνου+ και χωρίς βεβαίωση και χωρίς να αλλάξει όνομα στην παροχη? Σημερα ήρθε......αναμένω για ολοκλήρωση.
ekrepali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Σημερα ήρθε......αναμένω για ολοκλήρωση. Σχετικό είναι το 14:15... αν βολεύουν τα δρομολόγια μπορεί να περάσουν νωρίτερα απ'το σπίτι σου. 36 λεπτά πριν, gvoi είπε μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα Εμένα μετά από 20 μέρες διαβίβασαν την αναφορά σε ΔΕΗ και ΡΑΕ
itmaster99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σχετικό είναι το 14:15... αν βολεύουν τα δρομολόγια μπορεί να περάσουν νωρίτερα απ'το σπίτι σου. Είναι προσβάσιμος ο μετρητής οπότε ας περάσουν ότι ώρα θέλουν 38 λεπτά πριν, korakios είπε αν δεν απαντήσουν απο ΥΠΕΝ , αρμόδιος είναι ο Συνήγορος του Πολίτη , δε θυμάμαι αν υπάρχει κάποια διορία απάντησης Απόκρυψη περιεχομένων και όλα αυτά γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε δικαστικώς παρόχους και ΡΑΕ Δλδ να έχουμε καλό ερώτημα... Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ???????
ekrepali Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ??????? Τζάμπα λεφτά θα ξοδέψεις... θα επικαλεστούν ανωτέρα βία πχ βλάβη (χακάρισμα windows 95) ή έκρηξη / τρομοκρατική επίθεση (απ'τον HERTHAN 💣) 😆 Spoiler Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από ekrepali
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Spoiler 20 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Δλδ να έχουμε καλό ερώτημα... Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ??????? το εξώδικο δεν είναι τίποτα , δλδ και σένα να σου στείλουν , κλάιν , ένα χαρτί απο δικηγόρο είναι , μόνο δικαστικώς το οποίο κοστίζει φυσικά
itmaster99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Σκέφτομαι πως θα συμψηφίσω το χαμένο πόσο του επιδόματος θέρμανσης γιατί λογαριασμοί δεν βλέπω να εμφανίζονται σύντομα........ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις