korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nick_81 είπε Καλησπέρα καλησπέρα , κατέβασε ή τουλάχιστον δες το excel με τα προγράμματα και τη στήλη "Δέσμευση¨να είναι μηδέν Μια λύση είναι της Ελίν τα προγράμματα βάσει TTF , ή της Φυσικό Αέριο (όχι το έξτρα) , με τιμή όμως έκπληξη ,πχ πρόσφατα βγήκε του Δεκεμβρίου Παίζει να σου πούνε τα παιδιά πόσο περίπου θα είναι η αντιστοιχία της ποσότητας πετρελαίου που έκαιγες στο άλλο νήμα (δώσε και λεπτομέρειες ποιότητας καυστήρα) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, korakios είπε είδα πρόσφατα στο star , βάλανε κανονικά . Μάλλον επειδή ήταν σχετικά νέοι πελάτες γιατί πριν κανα διμηνο+ που είδα σε άλλον δεν είχαν βάλει . Δλδ δεν έχει σχέση το πρόγραμμα... τελικά αμφισβήτηση έκανες ? αν ναι απάντησαν ? το προχώρησες στο myrae ? αν ναι κάνε και στον ΣτΚ παράλληλα και στο δίμηνο απο το αρχικό αίτημα στο myrae , κάνε αίτημα διαμεσολάβησης στο info της ΡΑΕ (ίσως να έχει βγάλει τη σύσταση ο ΣτΚ μέχρι τότε να την επισυνάψεις ) Δυστυχώς λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων αδυνατουσα μέχρι σήμερα να ασχοληθώ με το ζήτημα αυτό, γιαυτό και ρώτησα εδώ να δω τι έγινε με τους υπόλοιπους. Από τη στιγμή που από ότι είδα δεν διευθετηθηκε το θέμα θα κάνω αμφισβήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smovasilis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αερίου mygacontrol ? Δεν μου έχει έρθει εδώ και μήνες ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Δυστυχώς λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων αδυνατουσα μέχρι σήμερα να ασχοληθώ με το ζήτημα αυτό, γιαυτό και ρώτησα εδώ να δω τι έγινε με τους υπόλοιπους. Από τη στιγμή που από ότι είδα δεν διευθετηθηκε το θέμα θα κάνω αμφισβήτηση. μετά απο 10 εργάσιμες μη απάντησης ή άμεσα σε αρνητική απάντηση άνοιξε αίτημα στο myrae και καπάκι και ΣτΚ (χωρίς να αναφέρεις οτι άνοιξες στο myrae) πόσταρε αν έχεις εξέλιξη 8 λεπτά πριν, smovasilis είπε Θα ήθελα να ρωτήσω έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αερίου mygacontrol ? Δεν μου έχει έρθει εδώ και μήνες ... περίεργο σε όλους έχει έρθει 😁 μπες myrae και κάνε αίτημα/παράπονο , αλλιώς δεν πρόκειται το 2023 να βγει λογαριασμός απο πότε έχεις να πάρεις ? εγώ απο τέλη Μαΐου αλλά είναι και ένας 'παλιός' εδώ ,απο Μάρτιο αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smovasilis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε μετά απο 10 εργάσιμες μη απάντησης ή άμεσα σε αρνητική απάντηση άνοιξε αίτημα στο myrae και καπάκι και ΣτΚ (χωρίς να αναφέρεις οτι άνοιξες στο myrae) πόσταρε αν έχεις εξέλιξη περίεργο σε όλους έχει έρθει 😁 μπες myrae και κάνε αίτημα/παράπονο , αλλιώς δεν πρόκειται το 2023 να βγει λογαριασμός απο πότε έχεις να πάρεις ? εγώ απο τέλη Ιουνίου αλλά είναι και ένας 'παλιός' εδώ ,απο Μάρτιο αν θυμάμαι καλά Δεν έχω πάρει ποτέ .. άρα από 09/22. 1 λεπτό πριν, smovasilis είπε Δεν έχω πάρει ποτέ .. άρα από 09/22. Στο ραε να απευθυνθώ και στους δύο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, smovasilis είπε Δεν έχω πάρει ποτέ .. άρα από 09/22. α, οκ , να ξέρεις οτι παίζει να μη φαίνεσαι καν πελάτης στο σύστημα της ΔΕΗ και δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το γυρίσεις στο benefit (αν το επιθυμείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smovasilis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, korakios είπε α, οκ , να ξέρεις οτι παίζει να μη φαίνεσαι καν πελάτης στο σύστημα της ΔΕΗ και δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το γυρίσεις στο benefit (αν το επιθυμείς) Είχα ρωτήσει σε ένα ΔΕΗ κιόσκι και με είπαν ότι με βλέπουν και ότι είναι μικρό το ποσο για αυτό δεν έστειλαν , πριν κάνα 3-4 μήνες βέβαια . Αν δεν είμαι πελάτης έχω δωρεάν αέριο ? 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από smovasilis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, smovasilis είπε Στο ραε να απευθυνθώ και στους δύο ? τώρα το είδα , στη ΡΑΕ μόνο, μέσω του myrae μιας και δεν εκκρεμεί χρηματικό ποσό αμφισβήτησης για επίλυση μέσω ΣτΚ 54 λεπτά πριν, smovasilis είπε Αν δεν είμαι πελάτης έχω δωρεάν αέριο ? 🤣🤣🤣 μακάρι , ικανούς τους έχω να χάσουν όλα τα στοιχεία των πελατών Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ξερει κανενας στη Θεσσαλονικη ποια καταστηματα εξυπηρετουν κ για φυσικο αεριο? Της Βουλγαρη μου ειπανε εχει κλεισει...μετα απο πολυ σκεψη σκεφτομαι να παω αυριο να το γυρισε σε benefit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S90 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, desiro είπε Ξερει κανενας στη Θεσσαλονικη ποια καταστηματα εξυπηρετουν κ για φυσικο αεριο? Της Βουλγαρη μου ειπανε εχει κλεισει...μετα απο πολυ σκεψη σκεφτομαι να παω αυριο να το γυρισε σε benefit Μεταφέρθηκε στην Πόντου, Καλαμαριά....κανουνε ανακαινιση στη Βουλγαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 5 hours ago, smovasilis said: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αερίου mygacontrol ? Δεν μου έχει έρθει εδώ και μήνες ... Ναι εγώ λαμβάνω κανονικά κάθε μήνα. Απ´οτι ξέρω και ο @korakios κανονικά. Εάν εσυ δεν λαμβάνεις λογαριασμούς μάλλον κάτι πάει στραβά με σενα 🤷🏻♀️😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, desiro είπε Ξερει κανενας στη Θεσσαλονικη ποια καταστηματα εξυπηρετουν κ για φυσικο αεριο? Της Βουλγαρη μου ειπανε εχει κλεισει...μετα απο πολυ σκεψη σκεφτομαι να παω αυριο να το γυρισε σε benefit Στην Τσιμισκή, λίγο μετά την ΧΑΝΘ στα αριστερά μπορείς επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 επειδή βλέπω μια κινητικότητα για αλλαγή σε gasbenefit στην ΔΕΗ να ρωτήσετε τι ισχύει με την "Επείγουσα τεχνική βοήθεια" που φορτώνουν μαζί με το συμβόλαιο. Έχω κάνει ήδη ερώτηση και περιμένω απάντηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Σημερα ανακοινωνεται η επιδοτηση ΔΕΠΑ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Για αλλαγη απο το Gas control της ΔΕΗ σε gas benefit υπαρχει καποια χρεωση? Επισης γινεται νεα συμβαση? δηλαδη ανανεωνεται παλι για 12 μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις