johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τσεκαρε τις προηγούμενες σελίδες η κάνε αναζήτηση 'ΥΠΕΝ' Edit. Βασικά κοίτα πάνω πάνω σε αυτή τη σελιδα το βρήκα φίλε μου. ευχαριστώ. το αίτημα στην Rae δεν το κλείνω έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, johnnyman είπε το αίτημα στην Rae δεν το κλείνω έτσι? Πάτα κόκκινο, γράψε ότι δε σε καλύπτει η απάντηση κι ότι περιμένεις να σου απαντήσουν με σαφήνεια πότε θα εκδωθεί λογαριασμός. 18 λεπτά πριν, doll είπε Το πρόγραμμα της Ελιν είναι κυμαινόμενο? Αν ναι πως ξέρεις το φλεβάρη τι ttf θα έχει? Σήμερα τι τιμή έχεις υπολογίσει μαζί με την εκπτωση συνδιασμού με ρεύμα? To GasControl 0.125 (αυτό έχω) το κρατάω προς ώρα. Φαίνεται κατά πού πάει η δουλειά... το κυμαινόμενο τον Φλεβάρη μάλλον θα είναι στη μισή τιμή του Gas Control 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πάτα κόκκινο, γράψε ότι δε σε καλύπτει η απάντηση κι ότι περιμένεις να σου απαντήσουν με σαφήνεια πότε θα εκδωθεί λογαριασμός. μου απαντησε και η edathess. μου εστειλε τις μετρησεις. Θα τους τις στειλω στην απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 εχω gascontrol στη δεη για να κανω μεταβαση στο bennefit τι χαρτια χρειαζετε αν παω σε καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnnyman είπε μου απαντησε και η edathess. μου εστειλε τις μετρησεις. Θα τους τις στειλω στην απαντηση! Δε θα αλλάξει κάτι φίλος. Η ΕΔΑ λίγες μέρες μετά τη μέτρηση στέλνει τις μετρήσεις στον διαχειριστή της κάθε παροχής. Εγώ προσωπικά θα περιμένω μέχρι να εκδοθεί , με τιμή 0.05 δεν κουνιεμαι μέχρι να λήξει η σύμβαση , ούτως ή άλλως οι καταχωρήσεις για το επίδομα θέρμανσης είναι μέχρι τέλη Απριλίου. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itmaster99 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Φαίνεται κατά πού πάει η δουλειά... το κυμαινόμενο τον Φλεβάρη μάλλον θα είναι στη μισή τιμή του Gas Control Εκτός αυτού το πράγμα με τη δεη γίνεται "δύσκολο" και αφενός θα έχουμε αρκετά να κάνουμε για να ξεμπερδέψουμε μαζί τους αφετέρου δεν είμαι διατεθειμένος να επιστρέψω ούτε την προκαταβολή ούτε να χάσω ότι υπόλοιπο από επίδομα θέρμανσης. Άρα: Εφόσον λογαριασμοί δεη γιόκ και άγνωστο πότε >> πάμε κάπου αορίστου για να προλάβουμε να έχουμε κάποιο λογαριασμό να ανεβάσουμε για το επίδομα. Άλλωστε στη δεη είμαι στο 0,125 .........με 0,05 ναι ούτε εγώ θα κουνιόμουν Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από itmaster99 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Εκτός αυτού το πράγμα με τη δεη γίνεται "δύσκολο" και αφενός θα έχουμε αρκετά να κάνουμε για να ξεμπερδέψουμε μαζί τους αφετέρου δεν είμαι διατεθειμένος να επιστρέψω ούτε την προκαταβολή ούτε να χάσω ότι υπόλοιπο από επίδομα θέρμανσης. Άρα: Εφόσον λογαριασμοί δεη γιόκ και άγνωστο πότε >> πάμε κάπου αορίστου για να προλάβουμε να έχουμε κάποιο λογαριασμό να ανεβάσουμε για το επίδομα. Άλλωστε στη δεη είμαι στο 0,125 .........με 0,05 ναι ούτε εγώ θα κουνιόμουν Ακόμα και στο 0.12 που είσαι αν συμπεριλάβεις και τις εκπτώσεις ΔΕΠΑ που θα μπουν για όλους αυτούς τους μήνες όταν εκδώσει λογαριασμό, αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα. Εγώ που πήρα όλη τη περσινή επιδότηση ως προκαταβολή φέτος , δεν υπάρχει περίπτωση να την φτάσω με τιμή 0.05. Βλέπω να μου ζητάνε λεφτά πίσω 😂😂 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, kosmasgr είπε Ακόμα και στο 0.12 που είσαι αν συμπεριλάβεις και τις εκπτώσεις ΔΕΠΑ που θα μπουν για όλους αυτούς τους μήνες όταν εκδώσει λογαριασμό, αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα 1) Δεν αξίζει να πληρώνει 0.06 παραπάνω για τον Φλεβάρη, και μάλλον οι επόμενοι μήνες θα κυμανθούν σε χαμηλότερα απίπεδα από 0.12 2) Επιδοτήσεις δε πρόκειται να ξαναδώσει η ΔΕΠΑ με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ. 3) Όσο για τις παλιές επιδοτήσεις ΔΕΠΑ μπορεί να αφορούν μόνο κυμαινόμενα και να έχει κάνει λάθος η ΔΕΗ στο site λέγοντας πως ισχύει σε όλα τα τιμολόγια, οπότε θα τρέχουμε για αμφισβητήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε 1) Δεν αξίζει να πληρώνει 0.06 παραπάνω για τον Φλεβάρη, και μάλλον οι επόμενοι μήνες θα κυμανθούν σε χαμηλότερα απίπεδα από 0.12 2) Επιδοτήσεις δε πρόκειται να ξαναδώσει η ΔΕΠΑ με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ. 3) Όσο για τις παλιές επιδοτήσεις ΔΕΠΑ μπορεί να αφορούν μόνο κυμαινόμενα και να έχει κάνει λάθος η ΔΕΗ στο site λέγοντας πως ισχύει σε όλα τα τιμολόγια, οπότε θα τρέχουμε για αμφισβητήσεις. Οι επιδοτήσεις είναι οριζόντιες σε όλα τα συμβόλαια σταθερά ή κυμαινόμενα. Μέχρι τον Μάϊο πιστώνονταν κανονικά και στα σταθερά. Βέβαια δε το αποκλείω να γίνει αυτό που λες και να τρέχουμε με αμφισβητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berk4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Έχει πάρει κάποιος απάντηση από ΔΕΗ για το αν μπορεί να γίνει μετάβαση από το Gas Control στο Benefit χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, berk4 είπε Έχει πάρει κάποιος απάντηση από ΔΕΗ για το αν μπορεί να γίνει μετάβαση από το Gas Control στο Benefit χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας; θα παω την αλλη δευτερα για αλλαγη και θα σου πω.. εχω gascontrol στη δεη για να κανω μεταβαση στο bennefit τι χαρτια χρειαζετε αν παω σε καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoss1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, berk4 είπε Έχει πάρει κάποιος απάντηση από ΔΕΗ για το αν μπορεί να γίνει μετάβαση από το Gas Control στο Benefit χωρίς πληρωμή κάποιας ρήτρας; Ρώτησα μόλις τηλεφωνικά, γίνεται η αλλαγή χωρίς ρήτρα αποχώρησης.Η αλλαγή γίνεται και απ' το τηλέφωνο και από κατάστημα. Πήρα και την Ελίν για το duall και μου είπαν ότι έρχεται γύρω στα 0,12 το αέριο τελική... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από panoss1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, nikosbt said: θα παω την αλλη δευτερα για αλλαγη και θα σου πω.. εχω gascontrol στη δεη για να κανω μεταβαση στο bennefit τι χαρτια χρειαζετε αν παω σε καταστημα? Γίνεται. Το έκανα εγώ. Από τηλεφωνο θέλαν τα χαρτιά είτε με κούριερ είτε ηλεκτρονικά, όποτε πήρα τον πάκο και πηγα στο κατάστημα. Γνωστοποίηση ΑΦΜ Ε9 λογαριασμό δεν πηγα δεν έχω ακόμα και καλού κακού βγάλε μια φωτό τον μετρητή και φωτοτυπία ταυτότητας Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από marmagia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, marmagia είπε Γίνεται. Το έκανα εγώ μας εξηγείς λίγο την διαδικασία; Επίσης μήπως γνωρίζεις, το 24μηνο δέσμευσης αρχίζει απο την στιγμή της αλλαγής ή μετράει κανονικά και ο χρόνος που έχεις ήδη στο gascontrol; ...και κάτι ακόμη, το 50ρικο το παίρνουμε εμείς που θα πάμε απο gascontrol σε benefit; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Αυτόματα δεν πάει στο υπάρχον πρόγραμμα και γίνεται αορίστου? Ποιος ο λόγος για τα ίδια χαρτιά ξανά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις