Mule206 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Έχω της ζενίθ το gas home fix το έκανα πέρσυ ίδιο καιρό, δεν έχει ρήτρες κτλπα προς το παρόν , για τις καταναλώσεις μου να κάτσω λέτε σε αυτό η να πάω σε καμμία ΔΕΗ και εγώ για αέριο Μια χαρά είσαι... Δηλαδή έβγαλες χειμώνα με 332 ευρώ; το προηγούμενο υπόλοιπο που αναγράφεται (172.65) είναι διμηνο ή προηγούμενος μήνας έναντι; Οι λογαριασμοί έρχονται ανά δίμηνο ή μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Σημερα το πρωι ειχε παει στα 85 το TTF. Τρομαξα ρε μλκ παραλιγο να παω να κλεψω ξυλα απο τον γειτονα να τα καιω στο πατωμα η να γυρισω πισω στους αχρηστους. Τελικα δεν εκανα τιποτα απο τα δυο και περιμενα να πεσει η τιμη.Τελικα επεσε 5 μοναδες.Δεν μπορεσα να την ριξω αλλο ημουνα μονος μου. Η πιεση ειναι τρελη για να παω στην ΔΕΗ παλι.Τρελη ομως. Αντε μπας και γυρισει το μυαλο των Ρωσων κι εχουμε καμια μειωση. Μαμω την ΤΣΣΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Σημερα το πρωι ειχε παει στα 85 το TTF. Τρομαξα ρε μλκ παραλιγο να παω να κλεψω ξυλα απο τον γειτονα να τα καιω στο πατωμα η να γυρισω πισω στους αχρηστους. Τελικα δεν εκανα τιποτα απο τα δυο και περιμενα να πεσει η τιμη.Τελικα επεσε 5 μοναδες.Δεν μπορεσα να την ριξω αλλο ημουνα μονος μου. Η πιεση ειναι τρελη για να παω στην ΔΕΗ παλι.Τρελη ομως. Αντε μπας και γυρισει το μυαλο των Ρωσων κι εχουμε καμια μειωση. Μαμω την ΤΣΣΚΑ. Πολλοί παράγοντες θα δούμε, πάντως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολλούς λόγους όχι απλά μόνο για τους καταναλωτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tollisth είπε Πολλοί παράγοντες θα δούμε, πάντως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολλούς λόγους όχι απλά μόνο για τους καταναλωτές Ναι εννοειται συμφωνω. Χειμωνα θα πιασει σιγουρα αλλα δεν ξερω αν θα ειναι για ολο το χειμωνα.Οπως και να'χει καποια στιγμη θα πεσει σε φυσιολογικα επιπεδα.Ας ελπισουμε γρηγορα. Και η ΔΕΗ ακομη που δινει τετοια τιμη ακομα κι αποθεματα να εχει και μπορει να δωσει καποια στιγμη θα μπει απο μεσα.Αλλα δεν την νοιαζει παλι εμεις θα την πληρωσουμε.Γι'αυτο καλυτερα να μην μεινει ουτε τουβλακι σε μεγεθος Lego. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mule206 είπε Μια χαρά είσαι... Δηλαδή έβγαλες χειμώνα με 332 ευρώ; το προηγούμενο υπόλοιπο που αναγράφεται (172.65) είναι διμηνο ή προηγούμενος μήνας έναντι; Οι λογαριασμοί έρχονται ανά δίμηνο ή μήνα; Τα 172 02/12-02.02 ανά δίμηνο εκκαθαριστικος Σχεδόν ναι ,και είναι και άλλος ένας λογαριασμός 113€ που πιάνει 28.09-01.12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Thresh είπε Yay τα κατάφερα με την αλλαγή από GasBenefit σε GasControl στη ΔΕΗ. Αντί για επίσκεψη στο κατάστημα Κηφισιάς είπα να πάρω σήμερα τηλέφωνο στο 8009001000. Ξεκόλλησε/έφτιαξε λέει σήμερα το σύστημα και πλέον γίνονται αλλαγές. Αυτές είναι εξελίξεις. Κοντεύουν να γίνουν υπόδειγμα. 😀 Στις 27/9/2021 στις 2:24 ΜΜ, korakios είπε Έστειλα στο email της ΔΕΗ πριν μέρες για να δω την πορεία αίτησης, μου απάντησαν οτι θέλουν και άλλα στοιχεία εκτός του αριθμού αίτησης και διαπίστωσα οτι το πρόβλημα απάντησης στο email τους παραμένει Δηλαδή το ξεχνάμε ηλεκτρονικά Τώρα συμπλήρωσα το τηλ μου για να με πάρουνε (όποτε) Εγώ στη τελευταία επικοινωνία είχα γράψει αριθμό αίτησης, ονοματεπώνυμα, ΑΦΜ, ΗΚΑΣΠ. Σε μια μέρα απάντησαν. 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Σημερα το πρωι ειχε παει στα 85 το TTF. Το άγχος που μου έφυγε δε περιγράφεται που δε θα μπαίνω κάθε μέρα να παθαίνω εγκεφαλικά. Ήρθε σήμερα ο τύπος απ'την ΕΔΑ για μέτρηση, οπότε είμαι κι επισήμως στη ΔΕΗ από σήμερα (δεν έχω πάρει επιβεβαίωση αλλά πάντα έτσι γίνεται). Μόνο 25 μέρες χρειάστηκε να περιμένω. 🐢 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το άγχος που μου έφυγε δε περιγράφεται που δε θα μπαίνω κάθε μέρα να παθαίνω εγκεφαλικά. Ήρθε σήμερα ο τύπος απ'την ΕΔΑ για μέτρηση, οπότε είμαι κι επισήμως στη ΔΕΗ από σήμερα (δεν έχω πάρει επιβεβαίωση αλλά πάντα έτσι γίνεται). Μόνο 25 μέρες χρειάστηκε να περιμένω. 🐢 Το ιδιο παθαινω κι εγω μολις σκεφτομαι την πιθανοτητα να ξαναεπιστρεψω στην ΔΕΗ με το αεριο. Αρρωσταινω οταν σκεφτομαι οτι περιμενα πολλες φορες ωρες ολοκληρες στα τηλεφωνα μονο και μονο για να μιλησω για ενα απλο θεμα και μετα εκλεινε το τηλεφωνο κι επεφτε η γραμμη.Οτι επρεπε να παω απο εκει να κανω χαμο για ενα απλο πραγμα(αλλαγη πακετου οπως εκανε ο thresh απλα εμενα ειχε ληξει το συμβολαιο). Δεν μπορω να τα ξαναπερασω αυτα με τιποτα. Στο ρευμα(οικιακο) δεν ειχα ποτε θεμα εκτος απο το επαγγελματικο.Θα την φανε καλα ομως τωρα μεσα στο 22 που εχουμε δικαστηριο.Εχουν παρει μια φορα αναβολη ηδη(ξερουξ οτι ερχεται δηλαδη).Αλλες 10 να παρουν δεν με νοιαζει.Την παπαρ@ θα την φανε στο τελος.Χοντρη κιολας(για τα δικα μου δεδομενα γι'αυτους οχι). Εχω και πιεση απο τους δικους μου ανθρωπους με το αεριο.Οσο παραπανω ερθει να το πληρωσω εγω μου λενε..ΧΑΧΑΧΑΧΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Τα 172 02/12-02.02 ανά δίμηνο εκκαθαριστικος Σχεδόν ναι ,και είναι και άλλος ένας λογαριασμός 113€ που πιάνει 28.09-01.12 Και πάλι μια χαρά είσαι. Φαντάσου σε μένα το ίδιο περίπου διάστημα που ανέβασες (εμένα από 18/2 έως 28-4) με τις ίδιες kWh (3580) σε κυμαινόμενο ΤΗΣ V+W με 30% έκπτωση αφού είχα και ρεύμα μαζί, πλήρωσα σχεδον 200 ευρώ (197 για την ακρίβεια) Εντύπωση πάντως μου κάνει γιατί η v+w με την έκπτωση ερχόταν κοντά στο 0.02 ενώ το δικό σου ήταν σταθερό στο 0.026. Μηπως χρεώνει χαμηλότερες ρυθμιζόμενες η ζενίθ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Mule206 είπε Μηπως χρεώνει χαμηλότερες ρυθμιζόμενες η ζενίθ; Αυτο με τις ρυθμιζομενες παντως θελει λιγο προσοχη. Τα ειχαμε τσεκαρει παλιοτερα με τον kor και τον ekre αλλα και παλι θα χρειαστει να κανουμε καμια συγκριση φετος να δουμε τι χρεωνουν γιατι εκει μπορει να κανουν παιχνιδι με τις μεταφορες και με τα διαολια τα υπολοιπα και τσιμπανε οσο θελουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Mule206 είπε Φαντάσου σε μένα το ίδιο περίπου διάστημα που ανέβασες (εμένα από 18/2 έως 28-4) με τις ίδιες kWh (3580) σε κυμαινόμενο ΤΗΣ V+W πας να συγκρίνεις 2 εταιρίες η μία σταθερό η άλλη κυμαινόμενο και μπορεί απο διαφορετικές περιοχές 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε πας να συγκρίνεις 2 εταιρίες η μία σταθερό η άλλη κυμαινόμενο και μπορεί απο διαφορετικές περιοχές 😁 Σωστα περα απο το κυμαινομενο και κυμαινομενο που συγκρινει ειναι διαφορετικες οι τιμες σε καθε περιοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις διαπίστωσα ότι είχα κάψει 1000 kwh παραπάνω από το φίλο οπότε ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση. 😥 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Φωτιά η Ζενίθ , απο 0,02612 πήγε 0,04991 ........ Τα ίδια και στο "star" πρόγραμμα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, korakios είπε Φωτιά η Ζενίθ , απο 0,02612 πήγε 0,04991 ........ Τα ίδια και στο "star" πρόγραμμα..... πιανει και τα υπαρχον συμβολαια? fixed? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε πιανει και τα υπαρχον συμβολαια? fixed? όχι φυσικά αν και θα κοιτούσα για τυχών ειδοποιήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις