djuan1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα έβγαλαν 3ο έκτακτο λογαριασμό και με πήραν τηλέφωνο ξανά (με κάλεσαν και εχθές). Κάνουν συνέχεια διορθώσεις. Προφανώς στους έκτακτους δεν έχουν pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλα πηγαμε και εδω .... Καλοκαιρι με χρηση ηλιακού !!! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ ακόμη δεν έχω λάβει ούτε τακτικό λογαριασμό ,όχι 3ο εκτακτο σε μια ημερα. Αλλά καταβάλει προσπάθεια η ΔΕΗ να εκδωσει σύντομα. ...χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Το οτι καποιοι λαβανε λογαριασμο απο ΔΕΗ το θεωρω θεωριες συνωμοσιας πλεον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, marmagia είπε Μπορείς ακομα να τους βρεις. Έχεις κρατήσει κάποιο μειλ πχ από ρεύμα που να σου λέει εκδόθηκε λογαριασμός πατά εδώ για αρχειοθέτηση; Αν πατήσεις εκεί σε βγάζει στο παλιό ebill. Αρχικά κανείς log in στο νέο και μετά πατάς στο λινκ Αυτό (ελπίζω να δουλεύει σωστά) δεν σε βγάζει στο παλιό, στο νέο σε βγάζει. Τους πήρα τηλέφωνο, στις επόμενες ημέρες από Ιανουάριο δηλαδή μου είπαν θα εμφανιστούν και οι παλαιότεροι λογαριασμοί.😀 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από walex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 0,02 η επιδότηση απο ΔΕΠΑ για Ιανουάριο , δεν είπαν κάτι για ΤΕΜ μέχρι στιγμής κλείνουμε με 129 TTF για Ιανουάριο Spoiler έκανε έκθεση η τράπεζα της Ελλάδας και διαπίστωσαν οτι υπάρχουν έντονα φαινόμενα κερδοσκοπίας στο Ολλανδικό Hub (το TTF που είναι καθαρά εικονικές οι συναλλαγές) , απίστευτο 😂 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Καλα πηγαμε και εδω .... Καλοκαιρι με χρηση ηλιακού !!! Μαρτιο Απριλιο, δεν εκαψες θερμανση και ζεστο νερο....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Μαρτιο Απριλιο, δεν εκαψες θερμανση και ζεστο νερο....? ε ναι ασφαλως και εκαψα . αλλα ηταν τα τελειωματα των κρυων εδω στο κεντρο αθήνας ! δεν εχω παράπονο απο τα χρηματα που εχω δώσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, walex είπε Τους πήρα τηλέφωνο, στις επόμενες ημέρες από Ιανουάριο δηλαδή μου είπαν θα εμφανιστούν και οι παλαιότεροι λογαριασμοί.😀 Κατέβασε την εφαρμογη της ΔΕΗ από το play store.Θα σου εμφανισει εκεί και τους παλιοτερους λογαριασμούς που εκδόθηκαν το 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, libera είπε Κατέβασε την εφαρμογη της ΔΕΗ από το play store.Θα σου εμφανισει εκεί και τους παλιοτερους λογαριασμούς που εκδόθηκαν το 2022 την κατέβασα, τίποτα, το ίδιο ακριβώς δίχνει με το web. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bewareof Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, fredd0 είπε δεν εχει καμια σχεση. Αιτηση μπορουσες να κανεις και το νοεμβριο, και να εγκριθει. Η ΔΕΗ πρεπει να εκδοσει λογαριασμους μεχρι 16 Μαιου που ληγει η προθεσμια υποβολης παραστατικων Ναι εχεις δικιο απλα εαν δεν εχει εκθοδει λογαριασμος θα χασουμε τις κοντινες πληρωμες κ θα τις παρουμε το πασχα κ αν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrileo1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Η σωστή ερώτηση είναι,τον πληρώνουμε τον λογαριασμό ή θα πάθουν τρικυμία και θα στείλουν διορθωτικούς και δεν θα φαίνεται και η πληρωμή που κάναμε.Επίσης ενώ είχαμε πάγια εντολή και πλεόν φαίνεται απενεργοποιημένη,είναι όντως απενεργοποιημένη?Δεν ζητώ πραγματικά απάντηση καθώς ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν βγάζει άκρη με τη ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 8 hours ago, walex said: δεν σε βγάζει στο παλιό, στο νέο σε βγάζει. Τους πήρα τηλέφωνο, στις επόμενες ημέρες από Ιανουάριο δηλαδή μου είπαν θα εμφανιστούν και οι παλαιότεροι λογαριασμοί.😀 Είσαι αρχικά στο νέο κανείς log in και μετά πατάς στο μειλ η στο λινκ που έβαλα και θα σε βγάλει στο παλιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agriokatsiko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ τώρα είδα λογαριασμό αναλυτικό. Πώς στο καλό έχουν μοιράσει τις κιλοβατώρες και ενώ έχω χαμηλότερη κατανάλωση για το ίδιο διάστημα από το συμφορουμίτη, μου έχει βγει παραπάνω; Για κάθε επιδότηση υπολογίζουν ότι νά'ναι ή μου φαίνεται γιατί δεν είναι εκπαιδευμένο το μάτι μου; Edit: Και απαντάω μόνος μου αφού το είδα πιο ψύχραιμα το θέμα. Εγώ έχω μάλλον πιο απλωμένη κατανάλωση, ηλιακό δεν έχω, όλα είναι στο αέριο από θέρμανση μέχρι ζεστό νερό και εστίες για μαγείρεμα. Μπαίνω σε περίοδο ποιότητας ζωής σε λίγες μέρες που λήγει το συμβόλαιο. Και η γυναίκα είναι κρυουλιάρα... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από agriokatsiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOOM_NX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, korakios είπε 0,02 η επιδότηση απο ΔΕΠΑ για Ιανουάριο , δεν είπαν κάτι για ΤΕΜ μέχρι στιγμής κλείνουμε με 129 TTF για Ιανουάριο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου έκανε έκθεση η τράπεζα της Ελλάδας και διαπίστωσαν οτι υπάρχουν έντονα φαινόμενα κερδοσκοπίας στο Ολλανδικό Hub (το TTF που είναι καθαρά εικονικές οι συναλλαγές) , απίστευτο 😂 Έγινε μεγάλη βουτιά στις ημερήσιες μέσες τιμές, εδεχομένως να πέσει και κάτω από 120 μέχρι τις 30. Μάλλον πάμε για διατήρηση του 0,13 €/kWh τελική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις