johnnyman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Και εδω ακομη δεν φαινεται καποιος λογαριασμος αεριου...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα μου βγήκε..! Είμαι στο gascontrol με 0,05... Πως γίνετε για 1.143 kwh να βγήκε μόνο 27 ευρώ. Γεναία η επιδότηση πάνω δεξίά. Μόνο 0,023 η kwh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το γράφει ξεκάθαρα... Αν δε κράτησες αρχείο, άντε ψάξε βρες τους. Το βλέπω τι γράφει, το θέμα είναι εάν επανέρθουν κάποια στιγμή. Εάν γνωρίζαμε ότι θα τους χάναμε φυσικά και θα κρατάγαμε αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, walex said: Το βλέπω τι γράφει, το θέμα είναι εάν επανέρθουν κάποια στιγμή. Εάν γνωρίζαμε ότι θα τους χάναμε φυσικά και θα κρατάγαμε αρχείο. Μπορείς ακομα να τους βρεις. Έχεις κρατήσει κάποιο μειλ πχ από ρεύμα που να σου λέει εκδόθηκε λογαριασμός πατά εδώ για αρχειοθέτηση; Αν πατήσεις εκεί σε βγάζει στο παλιό ebill. Αρχικά κανείς log in στο νέο και μετά πατάς στο λινκ Αυτό (ελπίζω να δουλεύει σωστά) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από marmagia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, greg4 είπε Εμένα μου βγήκε..! Είμαι στο gascontrol με 0,05... Πως γίνετε για 1.143 kwh να βγήκε μόνο 27 ευρώ. Γεναία η επιδότηση πάνω δεξίά. Μόνο 0,023 η kwh? Εμένα για 263 Kwh βγήκε το ποσό 52€. Πως γίνεται εσύ με 1.143Kwh να έχεις τα μισά λεφτά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, ATmega είπε Εμένα για 263 Kwh βγήκε το ποσό 52€. Πως γίνεται εσύ με 1.143Kwh να έχεις τα μισά λεφτά? παίζει ρόλο η περίοδος κατανάλωσης με τις επιδοτήσεις , πχ Απρίλιο ήταν ΤΕΜ και ΔΕΠΑ 0,07 (δες ιστορικό κάτω χαμηλά στο φύλλο του excel) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ATmega είπε Εμένα για 263 Kwh βγήκε το ποσό 52€. Πως γίνεται εσύ με 1.143Kwh να έχεις τα μισά λεφτά? Οι επιδοτησεις σου που ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, korakios είπε παίζει ρόλο η περίοδος κατανάλωσης με τις επιδοτήσεις , πχ Απρίλιο ήταν ΤΕΜ και ΔΕΠΑ 0,07 (δες ιστορικό κάτω χαμηλά στο φύλλο του excel) Ναι, έχεις δίκαιο τον Απρίλιο ήταν όντως 0,07 η συνολική έκπτωση. Τώρα όμως βλέπω στον ότι η έκπτωση σε μένα υπολογίστηκε μέχρι τις 7/4/22. Ξέρεις γιατί μπορεί να έγινε αυτο? 10 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Οι επιδοτησεις σου που ειναι??? Για κάποιο λόγο οι εκπτώσεις σταματάνε στις 7/4/22. Πρέπει να στείλω στη ΔΕΗ να μάθω ... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από ATmega Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ATmega είπε Ναι, έχεις δίκαιο τον Απρίλιο ήταν όντως 0,07 η συνολική έκπτωση. Τώρα όμως βλέπω στον ότι η έκπτωση σε μένα υπολογίστηκε μέχρι τις 7/4/22. Ξέρεις για μπορεί να έγινε αυτο? τώρα με μπέρδεψες , άλλο λογαριασμό ανέβασες πριν , σε αυτόν δεν έχεις ΤΕΜ 8/4-10/5 edit και ΔΕΠΑ 8/4-30/4 παίζει να είναι λανθασμένα τα pdf και να βγάλουνε νέο edit2 παίζει και να κατάλαβαν την μλκ που έχουν κάνει με το να βγαίνει η επιδότηση μεγαλύτερη απο τη χρέωση αλλά θέλει να κάτσεις να τα υπολογίσεις αν όντως παίξει αυτό , μαζί με την καθυστέρηση που θα έρθουν μαζεμένα , θα έρθει και γερή χρέωση των πιστωτικών edit3 δες τα παρακάτω ποστ 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Οι επιδοτησεις σου που ειναι??? στο λογαριασμο που έκανες παράθεση λέει επιδότηση κράτους Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ATmega είπε Ναι, έχεις δίκαιο τον Απρίλιο ήταν όντως 0,07 η συνολική έκπτωση. Τώρα όμως βλέπω στον ότι η έκπτωση σε μένα υπολογίστηκε μέχρι τις 7/4/22. Ξέρεις γιατί μπορεί να έγινε αυτο? Για κάποιο λόγο οι εκπτώσεις σταματάνε στις 7/4/22. Πρέπει να στείλω στη ΔΕΗ να μάθω ... Σου έχουνε εφαρμόσει έκπτωση για την συνολική σου κατανάλωση 468,93(378 +91) kwh. Γράφουν το διάστημα λάθος μάλλον, πάντως δεν έχεις χάσει κατι Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Makaron1984 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Makaron1984 είπε Σου έχουνε εφαρμόσει έκπτωση για την συνολική σου κατανάλωση 468,93(378 +91) kwh. Γράφουν το διάστημα λάθος μάλλον, πάντως δεν έχεις χάσει κατι ωραίος , δεν το πρόσεξα , αλλά κανονικά έπρεπε να είχαν σπάσει αναλογικά την κατανάλωση σε όλο το διάστημα , δεν ξέρω αν βγαίνει το ίδιο ποσό στις επιδοτήσεις , θέλει υπολογισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε ωραίος , δεν το πρόσεξα , αλλά κανονικά έπρεπε να είχαν σπάσει αναλογικά την κατανάλωση σε όλο το διάστημα , δεν ξέρω αν βγαίνει το ίδιο ποσό στις επιδοτήσεις , θέλει υπολογισμό Πήρε επιδότηση ΔΕΠΑ και για την κατανάλωση που είχε τον Μάιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dasnowy είπε Πήρε επιδότηση ΔΕΠΑ και για την κατανάλωση που είχε τον Μάιο. κανονικά είναι για 62 (μπορεί και 61 μέρες) : Μαρτιος 468,93*0,02*22/62=3,38 (τώρα πρόσεξα είναι μικροποσά αλλά και πάλι) Απρίλιος 468,93*0,03*30/62=6,92 , άρα σύνολο 10,3, άρα τα ίδια είναι απλά τα τύπωσαν λάθος για τις ΤΕΜ μάλλον το ίδιο θα παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε edit2 παίζει και να κατάλαβαν την μλκ που έχουν κάνει με το να βγαίνει η επιδότηση μεγαλύτερη απο τη χρέωση αλλά θέλει να κάτσεις να τα υπολογίσεις 21 λεπτά πριν, dasnowy είπε Πήρε επιδότηση ΔΕΠΑ και για την κατανάλωση που είχε τον Μάιο. Τι έκαναν οι θεούληδες... 😆 @ATmega παραπάνω λεφτά πήρες, μη κάνεις καμιά βλακεία και στείλεις αμφισβήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τι έκαναν οι θεούληδες... 😆 @ATmega παραπάνω λεφτά πήρες, μη κάνεις καμιά βλακεία και στείλεις αμφισβήτηση τα ίδια πήρε απο ΔΕΠΑ , δες προηγούμενο ποστ , ΤΕΜ δεν ξέρω υποθέτω μια απο τα ίδια (βαριέμαι να υπολογίσω😁) , βέβαια εννοείται ο λογαριασμός είναι ότι να'ναι Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις