coyote2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καίει και φουγάρο στην ταράτσα όπως στις πετρελαιοπηγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, korakios είπε αν "καταφέρεις" και εκδώσει η ΔΕΗ λογαριασμούς στην ώρα τους , θα σε βάλω να πληρώσεις τη ρήτρα αποχώρησης όταν την κάνω την άνοιξη 😁 άσε που στο δίπλα φόρουμ πρέπει να χάσανε εντελώς τη σύμβαση απο έναν και ο τυχερούλης πήρε παράταση απο Ιανουάριο σε Μάιο με 0,05 (Μάιο βλέπει το σύστημα , πιστεύω στην τύχη το βάλανε 😂) Που το βλεπει αυτο, γιατι σε εμενα πουθενα δεν φαινεται στην καρτελα μεχρι ποτε ειναι η συμβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Που το βλεπει αυτο, γιατι σε εμενα πουθενα δεν φαινεται στην καρτελα μεχρι ποτε ειναι η συμβαση. Πατάς πάνω στη παροχή-διευθυνση και μετά λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πατάς πάνω στη παροχή-διευθυνση και μετά λεπτομέρειες Μπα, δεν γραφει τιποτα. Μονο στο προγραμμα ρευματος μου εχει την ημερομηνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, tsaltinho said: Μπα, δεν γραφει τιποτα. Μονο στο προγραμμα ρευματος μου εχει την ημερομηνια Ναι και μένα. Σε αρκετούς δεν γράφει λήξη, μην αγχώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 12/12 διακοπη παροχης .... 16/12 επανασυνδεση .... τους λες και γρηγορους , μια χαρα και φοβομουν οτι θα εχω αεριο μετα τα χριστουγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, makisman1973 είπε 12/12 διακοπη παροχης .... 16/12 επανασυνδεση .... τους λες και γρηγορους , μια χαρα και φοβομουν οτι θα εχω αεριο μετα τα χριστουγεννα Τυχερός ήσουν. 22 ώρες πριν, korakios είπε άσε που στο δίπλα φόρουμ πρέπει να χάσανε εντελώς τη σύμβαση απο έναν και ο τυχερούλης πήρε παράταση απο Ιανουάριο σε Μάιο με 0,05 (Μάιο βλέπει το σύστημα , πιστεύω στην τύχη το βάλανε 😂) Το έπαθα με το myhome online αυτό. Απενεργοποιήθηκε από λάθος τους μετά την ενεργοποίηση ΚΟΤ και πήρε παράταση από 11/2022 σε 04/2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tsaltinho είπε Μπα, δεν γραφει τιποτα. Μονο στο προγραμμα ρευματος μου εχει την ημερομηνια και σε εμενα το ιδιο, εν τω μεταξυ εμενα εληξε 16 νουεμβριου αλλα ακομη γραφει myhomegascontrol χωρις ημερομηνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyst Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά θεωρείται 550-650 m3 το χρόνο είναι πολλά ; Δν έχω ηλιακό θα βάλω τ Απρίλιο η τ Μάρτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, billyst είπε Παιδιά θεωρείται 550-650 m3 το χρόνο είναι πολλά ; Δν έχω ηλιακό θα βάλω τ Απρίλιο η τ Μάρτιο ότι και να θεωρούμε είναι εκτός νήματος για πάροχο αερίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyst Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε ότι και να θεωρούμε είναι εκτός νήματος για πάροχο αερίου Θα πω ναι γτ με έσωσες με χομ ονλαιν και γκας κοντρόλ από πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Spoiler 1 λεπτό πριν, billyst είπε Θα πω ναι γτ ο τίτλος νήματος είναι "Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Varnavas89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Λοιπόν άσχετο αλλα κάπου πρέπει να υπάρχει νημα "ποσο σας ηρθε το αέριο" για τον φετινό χειμώνα ;). Εγω έλαβα εκκαθαριστικό 44€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Varnavas89 είπε Λοιπόν άσχετο αλλα κάπου πρέπει να υπάρχει νημα "ποσο σας ηρθε το αέριο" για τον φετινό χειμώνα ;). Εγω έλαβα εκκαθαριστικό 44€.. Spoiler τελειωσε κι ολας ο χειμωνας? νωρις δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Λοιπόν άσχετο αλλα κάπου πρέπει να υπάρχει νημα "ποσο σας ηρθε το αέριο" για τον φετινό χειμώνα ;). Εγω έλαβα εκκαθαριστικό 44€.. άνοιξε νέο αν είναι και πιστεύεις οτι έχει κάποια ουσία το πόσο πληρώνει ο καθένας ,στο χώρο που είναι ,στην περιοχή που βρίσκεται , το πόσο γουστάρει ζέστη και με διαφορετικό πρόγραμμα αν βγάλετε άκρη σε οτιδήποτε κάντε tag 🤣 μου θύμισες το νήμα με τη μέση κατανάλωση ρεύματος, λες και υπάρχει κάτι στάνταρ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις