myst77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, οι γονείς μου είναι στη Zenith σε τιμολόγιο τύπου Τ2 (δεν ξερω τι σημαινει αυτο) και στο τελευταίο λογαριασμό η αξία της KWh έφτασε στα 0,211. Περασε ενας "πλανοδιος" της zenith και τους προτεινε αλλαγη προγράμματος γιατί δεν έχουν έκπτωση. Δεν ασχολήθηκαν και ειπαν οτι θα μιλουσουν μαζι μου. Απο οτι καταλαβα θα μπορουν να αλλαξουν προγραμμα παραμενωντας στη Zenith. Τι προγραμμα συμφερει να επιλεξουν, θα επικοινωνησω εγω με zenith και ελπιζω να κανουν την οποια αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, myst77 είπε οι γονείς μου είναι στη Zenith σε τιμολόγιο τύπου Τ2 (δεν ξερω τι σημαινει αυτο) είναι στο πρόγραμμα με ονομασία Τ2 9 λεπτά πριν, myst77 είπε και στο τελευταίο λογαριασμό η αξία της KWh έφτασε στα 0,211 Οκτ 0,211 , Νοε 0,143 , δες ιστορικό στο excel 9 λεπτά πριν, myst77 είπε Τι προγραμμα συμφερει να επιλεξουν απο νέα της Ζενίθ κανένα, να παραμείνουν εκεί τσέκαρε το excel , βάλε τιμές χοντρικής TTF σε €/MWh , δλδ όχι 0,131 αλλά 131 υπάρχει ιστορικό TTF στο excel , καθώς και link για την τρέχουσα χοντρική 11 λεπτά πριν, myst77 είπε τους προτεινε αλλαγη προγράμματος γιατί δεν έχουν έκπτωση τώρα το πρόσεξα , τσέκαρε στους λογαριασμούς απο πέρυσι για το αν πήραν σωστά επιδοτήσεις ΤΕΜ και ΔΕΠΑ (έχω το ιστορικό στο excel) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, myst77 είπε Απο οτι καταλαβα θα μπορουν να αλλαξουν προγραμμα παραμενωντας στη Zenith. Τι προγραμμα συμφερει να επιλεξουν, θα επικοινωνησω εγω με zenith και ελπιζω να κανουν την οποια αλλαγη χααχαχαχχ, συγνωμη που γελαω αλλα επειδη ειμαι προσφατως παθόν απο ζενιθ (ειχα και γω τ2) να ακουσεις τον κορακιο και να κατσεις εκει που εισαι οπου εχεις το ελευθερο να πας οπου και οποτε θες .Και προσεξε γιατι οι ανθρωποι ειναι μεγιστοι απατεωνες μην τυχον παρουν τηλεφωνο τους γονεις στα μουλωχτά και τους πλασαρουν προγραμμα με ρητρα και ακομα και ρευμα και ας μη το θελουν . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από makisman1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 δηλαδη να μη κανουν τιποτα, να παραμεινουν στο ιδιο; Να μη παρω τηλ να ρωτησω για προγραμμα με εκπτωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, myst77 είπε δηλαδη να μη κανουν τιποτα, να παραμεινουν στο ιδιο; Να μη παρω τηλ να ρωτησω για προγραμμα με εκπτωση; ότι δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς ,πολύ συγκεκριμένα πράγματα , όχι γενικές ερωτήσεις σκοπός είναι να καταλάβεις τι παίζει με τιμές στα διάφορα προγράμματα , όχι να μαζέψεις απόψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 μα δεν ξερω τι προγραμματα υπαρχουν , τα φωτα σας ζητάω όπως βοηθάω στο forum Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, myst77 είπε μα δεν ξερω τι προγραμματα υπαρχουν , τα φωτα σας ζητάω όπως βοηθάω στο forum δλδ το ποστ σου ξέφυγε ? https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59570407 το excel που αναφέρω το έχω σε μπλε γράμματα που σημαίνει υπερσύνδεσμος (λινκ) , που σε πάει στην προτεινόμενη τέρμα ψηλα καρφιτσωμένη ανάρτηση που δε διάβασες https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481 και 44 λεπτά πριν, korakios είπε ότι δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς ,πολύ συγκεκριμένα πράγματα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 στο πρωτο που σου απαντησε ο κορακιος σου εχει ενα λινκ "excel" . πατησε το και κατεβασε το και ανοιξε το ,πηγαινε στην καρτελα φυσικο αεριο . στη γραμμη 28 με κοκκινα γραμματα γραφει τιμη μεγαβατωρας , διπλα στο μπλε κουτακι γραψε την τρεχουσα τιμη ttf νομιζω 131 . θα εμφανιστουν στη στηλη C οι τιμες καθε παροχου ανα kwh στη στηλη D τα παγια και σην E το συνολικο κοστος ανα ετος (για καταναλωση 8000 κβω , αν θες κανεις δικη σου εκτιμηση και αλλαζεις την τιμη cell B27). Στη στηλη G βλεπεις τη χρονικη δεσμευση συμβολαιου. Στη στη΄λη Η χρησιμες παρατηρησεις. βαλτα κατω και παρε αποφαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, djuan1988 είπε Σε εμένα έβγαλαν λογαριασμό για το διάστημα 17/3 έως 17/5. εγώ που ενεργοποίησα την εγκατάσταση 1/9/2022 (πρώτη έναυση) και είμαι με gas control (0,125) πότε να περιμένω λογαριασμό? Η ΕΔΑ (Θεσ/νίκη) πήρε μέτρηση 7/11/2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα θέλω την γνώμη σάς, 23 Δεκεμβρίου λήγει το gas control και σκέφτομαι να μείνω στο benefit αλλά καλύτερο πιστεύεται είναι να ανανεώσω το συμβόλαιο για δύο χρονιά και να πάρω τα 50 ευρώ η να το αφήσω να ανανεωθεί αυτόματα και να μπορώ να φύγω οπότε θέλω χωρίς 50 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια να πω κι εγω οτι μου ηρθε ενα 40αρι για τους μηνες Μαιο - Αυγουστο. Να πω την αληθεια κι εμενα με ενοχλει που ερχεται ο λογαριασμος μετα απο τοσο καιρο, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι εχω προγραμμα 0,05 μεχρι τον Μαρτιο, οποτε λεω οκ ας ειναι ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Καλημέρα θέλω την γνώμη σάς, 23 Δεκεμβρίου λήγει το gas control και σκέφτομαι να μείνω στο benefit αλλά καλύτερο πιστεύεται είναι να ανανεώσω το συμβόλαιο για δύο χρονιά και να πάρω τα 50 ευρώ η να το αφήσω να ανανεωθεί αυτόματα και να μπορώ να φύγω οπότε θέλω χωρίς 50 ευρώ. Να περιμένεις, δύο χρόνια δέσμευση είναι πολλά για τέτοιες τιμές (TTF + κέρδος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sostos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα , ειμαι στην watt and volt , με πειραν απο ΙΡΩΝ ( μπλα ...μπλα ...μπλα ) ...., και απο το Φυσικο αεριο , για ρευμα και αυτονομη θερμανση αεριο, ............Ο ΙΡΩΝ ..μου ειπε πως και εμεινες στην πανακριβει WATT , Το φυσικο αεριο βλεπω εχει καλες τιμες ( της ποιο φτηνες σημερα ) , λογο οτι δεν καταλαβαινω και πολλα και υπαρχουν πολλες παγιδες της οποιες δεν της λεν ,.....ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ .? ( καταναλωση ρευματος το τετραμεινο χειμωνος ειναι περιπου 1300-1500 και μετα 1000-1200 ) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από sostos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, sostos said: Καλημερα , ειμαι στην watt and volt , με πειραν απο ΙΡΩΝ ( μπλα ...μπλα ...μπλα ) ...., και απο το Φυσικο αεριο , για ρευμα και αυτονομη θερμανση αεριο, ............Ο ΙΡΩΝ ..μου ειπε πως και εμεινες στην πανακριβει WATT , Το φυσικο αεριο βλεπω εχει καλες τιμες ( της ποιο φτηνες σημερα ) , λογο οτι δεν καταλαβαινω και πολλα και υπαρχουν πολλες παγιδες της οποιες δεν της λεν ,.....ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ .? ( καταναλωση ρευματος το τετραμεινο χειμωνος ειναι περιπου 1300-1500 και μετα 1000-1200 ) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Βγήκε η ένδειξη για τον αναλυτικό στο e-bill της ΔΕΗ, αλλά προσωρινό σφάλμα...ffffuuu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις