tomtsir Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Πάντα πίστευα ότι θα έρθουν τα άτοκα δάνεια και μου φαίνεται θα τα φέρει πρώτη η ΔΕΗ , εξόφληση λογαριασμού 2024 για καταναλώσεις 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, marmagia είπε το πρόβλημα είναι ότι η περίοδος που αφορά ο λογαριασμός είναι 01/05/2022-31/08/2022. Βάλτε ποτάκι και κάποια στιγμή το 2024 θα εξοφληθεί το 2022 κάτσε ρε συ , τι ποτά πίνεις ? ένα ποτάκι κρατά 2ετία ? δλδ όταν λες βγήκα έξω και ήπια μια ποτάρα ,πότε ήταν ?πριν 10ετία και ακόμα πίνεις ?Βρήκες κανα τζίνι ? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/11/2022 στις 2:40 ΜΜ, ekrepali είπε To αντιγράφω εδώ, ίσως μας χρειαστεί για το φυσικό αέριο. Όταν βγει ο πρώτος λογαριασμός, κάνουμε copy το link πχ https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=(κωδικός πελάτη)&dt=20221103¤tPageId=xxxx Aν μετά εκδωθεί λογαριασμός πχ στις 15/5 και θέλουμε να τον κατεβάσουμε, πηγαίνουμε στο: https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=(κωδικός πελάτη)&dt=20220515¤tPageId=xxxx Κρατήστε το σκονάκι, ίσως χρησιμεύσει για το επίδομα θέρμανσης αν έχουμε πάλι τις περσινές καθυστερήσεις. Δοκιμάστε αυτό το κόλπο σε όσους ήρθε λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Σε εμένα και άλλη μία παροχή ακόμη δε βγήκε λογαριασμος. Ελπίζω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δε καταλαβαίνω τι έχουν φτιάξει, θα φανεί στο pdf. Λογικά ο λογαριασμός από 12/5 - 2/11 είναι €0.56; 🤣 YΓ: Τυχαίο ότι έβγαλαν λογαριασμούς μόλις πλακώσαμε τα αιτήματα στη ΡΑΕ; Εγώ απάντησα σήμερα, επανέλαβε πότε έγινε εκκαθαριστική καταμέτρηση κι αν δε βγάλουν λογαριασμό θα ζητήσω την επιβολή ποινικής ρήτρας για χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών. 😄 Όσο για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να πάρουμε γραπτή απάντηση μου είπαν να στείλω αίτημα στο [email protected] Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Λογικά ο λογαριασμός από 12/5 - 2/11 είναι €0.56; 🤣 βασικά πάλι πιστωτικό είναι , σίγουρα κάνανε μλκ , αλλά δεν πειράζει , μεταξύ μας αυτά 😁 άστα να αυγατίζουν 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δε καταλαβαίνω τι έχουν φτιάξει, θα φανεί στο pdf. Λογικά ο λογαριασμός από 12/5 - 2/11 είναι €0.56; 🤣 YΓ: Τυχαίο ότι έβγαλαν λογαριασμούς μόλις πλακώσαμε τα αιτήματα στη ΡΑΕ; Εγώ απάντησα σήμερα, επανέλαβε πότε έγινε εκκαθαριστική καταμέτρηση κι αν δε βγάλουν λογαριασμό θα ζητήσω την επιβολή ποινικής ρήτρας για χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών. 😄 Όσο για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να πάρουμε γραπτή απάντηση μου είπαν να στείλω αίτημα στο [email protected] Με πιστωτικό υπόλοιπο -208 ευρώ, καλό χειμώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε βασικά πάλι πιστωτικό είναι , σίγουρα κάνανε μλκ , αλλά δεν πειράζει , μεταξύ μας αυτά 😁 άστα να αυγατίζουν 😂 Βρήκα τελικά τι έγινε... περίοδος κατανάλωσης 1 μέρα (13 Μαϊου). Ο λογαριασμός που βγήκε στις 27/5 με περίοδο κατανάλωσης 9/3 - 12/5, ήταν με δική μου ένδειξη. Στις 13/5 πήρε καταμέτρηση η ΕΔΑ, εξ'ου και ο εκκαθαριστικός μιας μέρας. Επιβεβαιώνεται το σαΐνι που μου είπε στο τηλέφωνο ότι θα ξεμπερδέψουν πρώτα με παλιές εκκαθαρίσεις και μετά θα βγούνε οι εκκαθαριστικοί με τις καταμετρήσεις Οκτώβρη-Νοέμβρη. Μόλις τώρα, dasnowy είπε Με πιστωτικό υπόλοιπο -208 ευρώ, καλό χειμώνα. Τα -208 είναι κουμπαράς από τον Μάιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 49 minutes ago, dasnowy said: Δοκιμάστε αυτό το κόλπο σε όσους ήρθε λογαριασμός. κωδικό εταίρου ή αριθμό παροχής; δοκίμασα και τα δύο. με αριθμό παροχής δεν βγάζει τίποτα. ούτε με κωδικό εταίρου. το έβαλα στην μορφή https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca= 1111111111&dt=20221208¤tPageId=xxxx 56 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said: 18/03/2022-23/09/2022 γραφει εμενα με ποσό πληρωμής 88 € EDIT συγνωμη και παλι , ειδα μολις τα email μου , 20/02 βγηκε ο πρωτος μου λογαριασμος απο οτι ειδα εντύπωση μου κάνει που σου έχουν τέτοια περίοδο κατανάλωσης. Μου επιβεβαίωσε η ΕΔΑ ότι η τελευταίες μετρήσεις που τους έδωσε ήταν τελευταία μέρα Οκτωβρίου και 30/11 αγνοήσανε τα πάντα και έβγαλαν περίοδο ώς 31/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, marmagia είπε κωδικό εταίρου ή αριθμό παροχής; δοκίμασα και τα δύο. με αριθμό παροχής δεν βγάζει τίποτα. ούτε με κωδικό εταίρου. το έβαλα στην μορφή https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca= 1111111111&dt=20221208¤tPageId=xxxx Στο ca = μπαίνει ο αριθμός συμβολαίου (φαίνεται στο ebill) Αυτό που μας λείπει είναι το pageid, πρέπει να βγει το 1o pdf για να το μάθουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas314 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Βγήκε εκκαθαριστικός! 16/04/2022 - 17/06/2022 θα ειναι μακρύς ο χειμωνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Germany’s network regulator warned that homes and companies need to save much more gas to avoid shortages, after cold weather triggered a spike in demand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ λέω να το κάψω τέρμα… Ούτως ή άλλως μέχρι να στείλει λογαριασμούς η ΔΕΗ, λογικά θα έχει συμβεί στο μεταξύ κάνα κοσμοϊστορικό γεγονός όποτε δε θα χρειαστεί να πληρώσω το λογαριασμό 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Από -188.02 έπεσε στα -167 για 20/4 έως 16/6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 κοίτα να δεις που με βάλατε να μπω στο ebill λες και θα πάρω δώρο ..... όταν βγούνε τα pdf ενημερώστε το βασικότερο και ουσιαστικότερο : δλδ αν στέλνουν email οτι βγήκε λογαριασμός ή χάλασε και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις