HERTHAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, tollisth είπε Δεν γίνεται συνέχεια να αναβαινει λογικά θα εξομαλυνθεί η κατάσταση Αυτο ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα πεσει αλλα το θεμα ειναι ποτε θα πεσει. Εγω παραμενω στο flex και δεν αλλαζω.Τουλαχιστον ειναι ενα απο τα καλυτερα κυμαινομενα αν οχι το καλυτερο. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από HERTHAN 1
tollisth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε το θέμα είναι μετά θα υπάρχουν σταθερά της προκοπής ? βέβαια η ΔΕΗ έδινε πχ για ρεύμα μέχρι τέλη μήνα αλλά τώρα είναι μέχρι τέλη του έτους , μπορεί να κάνει το ίδιο με το αέριο , άλλες εταιρίες λέγαν μέχρι τέλη του μήνα και τα ακυρώσαν πιο νωρίς Πιστεύω θα υπάρχουν αν ήταν θα το είχαν αλλάξει ήδη βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μπορεί και τα τωρινά σταθερά να αλλάξουν αν ξεφύγει η κατάσταση
HERTHAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε το θέμα είναι μετά θα υπάρχουν σταθερά της προκοπής ? βέβαια η ΔΕΗ έδινε πχ για ρεύμα μέχρι τέλη μήνα αλλά τώρα είναι μέχρι τέλη του έτους , μπορεί να κάνει το ίδιο με το αέριο , άλλες εταιρίες λέγαν μέχρι τέλη του μήνα και τα ακυρώσαν πιο νωρίς Ναι αυτο ειναι ενα ερωτημα για το αν υπαρχουν μετα καλα σταθερα.Τζοκερ ειναι η φαση ετσι οπως παει.Ολα μπορουν ν'αλλαξουν. Εννοειται οτι ολα μπορουνε να παρουν παραταση αλλα και ολα να καταργηθουν. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από HERTHAN
tollisth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Αυτο ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα πεσει αλλα το θεμα ειναι ποτε θα πεσει. Εγω παραμενω στο flex και δεν αλλαζω.Τουλαχιστον ειναι ενα απο τα καλυτερα κυμαινομενα αν οχι το καλυτερο. κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ θα δούμε πάντως τι θα γίνει παιδιά και φέτος είναι η πρώτη χρονιά με αέριο και τώρα δεν ξέρω πως θα πάει
HERTHAN Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tollisth είπε κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ θα δούμε πάντως τι θα γίνει παιδιά και φέτος είναι η πρώτη χρονιά με αέριο και τώρα δεν ξέρω πως θα πάει Κοιτα σε σχεση με ο πετρελαιο(αν ειχες πετρελαιο πριν) θα πληρωσεις λιγοτερα.Αυτο ειναι το σιγουρο. Απο εκει και περα επειδη κοιταμε παντα και θελουμε την χαμηλοτερη τιμη σε ολα για λογους εξοικονομησης τοτε σιγουρα αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα οποιοδηποτε flex στην αγορα θα ειναι ακριβοτερο σε σχεση με το σταθερο της ΔΕΗ. Το 99% του κοσμου ομως δεν θα κατσει καν ν'ασχοληθει με τις τιμες και τα προφραμματα γιατι δεν ξερει.Το ιδιο ισχυει και για το ρευμα.Αντε εκει να ειναι το ποσοστο να ειναι 98% συγκριτικα αν και πιστευω οτι ειναι μεγαλυτερο. Το κλαμα θα γενικο παντως στο 99,999999%.
ekrepali Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tollisth είπε Οσοι έχετε το flex απο Ηρων το αοριστου και φυγατε συναντήσατε κάποιο πρόβλημα? Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταφορά μου στη ΔΕΗ, περιμένων την ΕΔΑ για μέτρηση. Αλλά γιατί να υπάρξει πρόβλημα με τον ΗΡΩΝ; Άμα δε χρωστάς, δε μπορούν να σου βάλουν φρένο. 4 ώρες πριν, korakios είπε το θέμα είναι μετά θα υπάρχουν σταθερά της προκοπής ? βέβαια η ΔΕΗ έδινε πχ για ρεύμα μέχρι τέλη μήνα αλλά τώρα είναι μέχρι τέλη του έτους , μπορεί να κάνει το ίδιο με το αέριο , άλλες εταιρίες λέγαν μέχρι τέλη του μήνα και τα ακυρώσαν πιο νωρίς Η Ζενίθ έχει πάνω από 2 χρόνια που δίνει το 0,026 κι ένα διάστημα είχε και 0.024 για να ανταγωνιστεί τη ΔΕΗ. Εγώ όλες τις ειδήσεις που διάβασα λένε για ακριβό χειμώνα και εξομάλυνση στο τέλος του 2ου τετραμήνου. Μέχρι να φτάσει το συμβόλαιο της ΔΕΗ κοντά στη λήξη, θα υπάρχει σαφής εικόνα για τα futures του χειμώνα του 2022. Αν και του χρόνου οι προσφορές λήγουν στις 30/9, τότε θα είμαστε σε καλή φάση αν καταφέρουμε να ενεργοποιηθούμε αυτή τη βδομάδα. 1
tollisth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταφορά μου στη ΔΕΗ, περιμένων την ΕΔΑ για μέτρηση. Αλλά γιατί να υπάρξει πρόβλημα με τον ΗΡΩΝ; Άμα δε χρωστάς, δε μπορούν να σου βάλουν φρένο. Η Ζενίθ έχει πάνω από 2 χρόνια που δίνει το 0,026 κι ένα διάστημα είχε και 0.024 για να ανταγωνιστεί τη ΔΕΗ. Εγώ όλες τις ειδήσεις που διάβασα λένε για ακριβό χειμώνα και εξομάλυνση στο τέλος του 2ου τετραμήνου. Μέχρι να φτάσει το συμβόλαιο της ΔΕΗ κοντά στη λήξη, θα υπάρχει σαφής εικόνα για τα futures του χειμώνα του 2022. Αν και του χρόνου οι προσφορές λήγουν στις 30/9, τότε θα είμαστε σε καλή φάση αν καταφέρουμε να ενεργοποιηθούμε αυτή τη βδομάδα. Αν επιτρέψουν τον Nord Stream 2 αύριο κιόλας θα αλλάξει η κατάσταση εκεί παίζετε το παιχνίδι
Krusty Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικά η αντιπροσφορά από την Ζενίθ δεν είχε Ανατολίτικο παζάρι, αλλά δεν το ξεκίνησα και εγώ. Με ρώτησε απλά αν είδα τις προσφορές της Ζενίθ στο διαδίκτυο και μου πρότεινε και το πακέτο με ρεύμα.
korakios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Krusty είπε Τελικά η αντιπροσφορά από την Ζενίθ δεν είχε Ανατολίτικο παζάρι, αλλά δεν το ξεκίνησα και εγώ. Με ρώτησε απλά αν είδα τις προσφορές της Ζενίθ στο διαδίκτυο και μου πρότεινε και το πακέτο με ρεύμα. θυμήθηκα όπως εμένα με το ρεύμα , είχα περάσει σε αορίστου και μου κάνανε δώρο την 24μηνη δέσμευση , κάποιος πρέπει να τους πει κάτι για το θέμα τον προσφορών 😁
Krusty Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρεύμα, τηλέφωνο-διαδίκτυο, αέριο, καταθέσεις πρέπει να αλλάζουμε εταιρεία περίπου κάθε 12 μήνες! Πρέπει και να ενημερωνόμαστε-μελετάμε εννοείται κιόλας πριν. Ζούμε πλέον μέρες του '99, με την τελευταία άνθιση του χρηματιστηρίου! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από Krusty
kirileman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Τα ξύλα έχουν επίσης πάρει την ανηφόρα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τιμές περσινού χειμώνα.
ekrepali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Κοιτάξτε εξελίξεις η ΔΕΗ... έβαλαν αρχικές / τελικές τιμές. Και κόκκινη γραμμούλα. 😀
HERTHAN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Κοιτάξτε εξελίξεις η ΔΕΗ... έβαλαν αρχικές / τελικές τιμές. Και κόκκινη γραμμούλα. 😀 Ετσι το ειχε και την προηγουμενη εβδομαδα νομιζω γιατι ειπα σε εναν φιλο να μπει.Την Πεμπτη η την Παρασκευη πρεπει να ηταν.Εκτος κι αν ηταν παντα ετσι.
korakios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Έστειλα στο email της ΔΕΗ πριν μέρες για να δω την πορεία αίτησης, μου απάντησαν οτι θέλουν και άλλα στοιχεία εκτός του αριθμού αίτησης και διαπίστωσα οτι το πρόβλημα απάντησης στο email τους παραμένει Δηλαδή το ξεχνάμε ηλεκτρονικά Τώρα συμπλήρωσα το τηλ μου για να με πάρουνε (όποτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις