Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2021 στις 3:43 ΜΜ, HERTHAN είπε

Μου ήρθε και η σύμβαση από ζενίθ και δεν αναφέρει πουθενά ότι ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής. 

Επίσης λέει πως ο πελάτης μπορεί να φύγει χωρίς αποζημίωση σε περίπτωση που ο προμηθευτής αλλάξει τους ειδικούς όρους της σύμβασης 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.

Στην ΔΕΗ γιατί όλοι κάνετε συμβόλαιο στο control και όχι στο benefit? Βλέπω ότι έχει διαφορετική διάρκεια η σύμβαση. Αυτό δεν συμφέρει να είναι σταθερό περισσότερο καιρό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, argy_argy είπε

Αυτό δεν συμφέρει να είναι σταθερό περισσότερο καιρό?

πιο ακριβώς λες ? το control είναι σταθερό το benefit κυμαινόμενο

Δημοσ.

Πάντως η κατάσταση είναι τραγική.. περιμένω περίπου ένα μήνα να βάλουν μετρητές και δεν έχουν υλικά η/και μετρητές και δεν ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν. Τους λέω δηλαδή σαν να λέμε μπορεί να φέρετε και το Μάρτιο; Λέει δε ξέρουμε τίποτα.. ήμαρτον. Με τούτα και με εκείνα να δείτε που δε θα με απασχολεί η τιμή του αερίου γιατί πολύ απλά δεν θα έχω αεριο 😂🤣

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Πάντως η κατάσταση είναι τραγική.. περιμένω περίπου ένα μήνα να βάλουν μετρητές και δεν έχουν υλικά η/και μετρητές και δεν ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν.

https://my.rae.gr/

Spoiler

872210563_.png.258d29646e159ab599d59fc64526cce6.png

• Like 1
Δημοσ.

Να αναφέρω ότι -κατόπιν επικοινωνίας μου με την ΕΔΑ- πληροφορήθηκα ότι ορίστηκε για την αυριανή μέρα επίσκεψη του μηχανικού της εταιρείας, ώστε να λάβει την τελική ένδειξη του μετρητή. 

Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω λάβει μήνυμα από το νέο πάροχο (ΔΕΗ) για αυτό το γεγονός αλλά δεν φρόντισε μέχρι τώρα να με ενημερώσει.  🤔

Όσοι είστε σε ανάλογο στάδιο φροντίστε για τα δέοντα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Να αναφέρω ότι -κατόπιν επικοινωνίας μου με την ΕΔΑ- πληροφορήθηκα ότι ορίστηκε για την αυριανή μέρα επίσκεψη του μηχανικού της εταιρείας, ώστε να λάβει την τελική ένδειξη του μετρητή. 

Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω λάβει μήνυμα από το νέο πάροχο (ΔΕΗ) για αυτό το γεγονός αλλά δεν φρόντισε μέχρι τώρα να με ενημερώσει.  🤔

ΔΕΗ - ΕΔΑ εκρηκτικός συνδιασμος.. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Αν δω οτι καθυστερούν , το πολύ πολύ αλλάζω στη Ζενιθ απο Τ2 σε σταθερό

Μόλις τώρα, Mule206 είπε

ΔΕΗ - ΕΔΑ εκρηκτικός συνδιασμος.. 

μάματα , σουρεάλ καταστάσεις . Ένα σπασμένο καπάκι περιμένω 1,5 χρόνο να αλλάξουν απο ΕΔΑ

• Sad 1
Δημοσ.

Στην περίπτωση μου δεν διαπίστωσα κάποια καθυστέρηση αλλά έλλειψη ενημέρωσης από την ΔΕΗ. 

2-3 μέρες μετά την κατάθεση της αίτησης σας στην ΔΕΗ, τηλεφωνήστε να μάθετε αν έφυγε η αίτηση σας στην ΕΔΑ.

Από την στιγμή που λάβει την αίτηση σας η ΕΔΑ είναι η αρμόδια για την υλοποίηση του αιτήματος σας. Επικοινωνήστε μαζί της για να μάθετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα SMS (18:00 ώρα Ελλάδας) από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αυριανή καταγραφή της ένδειξης του μετρητή. 

Εκτιμώ ότι οδεύουμε ομαλά προς το τέλος της διαδικασίας. 😁

Δημοσ.

Αφού έρχεται μηχανικός για καταγραφή της ένδειξης του μετρητή, την φωτογραφία της ένδειξης τί την θέλουν κατά την αίτηση;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Krusty είπε

Αφού έρχεται μηχανικός για καταγραφή της ένδειξης του μετρητή, την φωτογραφία της ένδειξης τί την θέλουν κατά την αίτηση;

Εύλογη η απορία σου. Κι εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.

6 ώρες πριν, VirusX2gr είπε

Τελικα ποσο καιρο κανει αλλαγη παροχου απο ζενιθ σε ΔΕΗ gas control? Υπαρχει διαστημα που μενεις χωρις αεριο;

Συνήθως η διαδικασία αλλαγής Παρόχου ολοκληρώνεται εντός δύο εβδομάδων αλλά στην περίπτωση μου, προσεγγίζει την μια εβδομάδα.

Χωρίς αέριο φυσικά και δεν μένεις. Το παιχνίδι παίζεται στην ένδειξη του μετρητή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέβασε ο Ηρων τις τιμές ΤΤΦα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. 

Στα 0.29 για  Αύγουστο με την έκπτωση 35% του flex

Εν σύγκριση με το Φ.Α αττικης που βρίσκεται στα 0.367 νομίζω ότι στέκεται πάρα πολύ καλά για κυμαινόμενο τι λέτε; 

Το Φ. Α έχει και τιμή Σεπτεμβρίου 0.43... 

Επεξ/σία από Mule206
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...