Mule206 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2021 στις 3:43 ΜΜ, HERTHAN είπε Μου ήρθε και η σύμβαση από ζενίθ και δεν αναφέρει πουθενά ότι ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής. Επίσης λέει πως ο πελάτης μπορεί να φύγει χωρίς αποζημίωση σε περίπτωση που ο προμηθευτής αλλάξει τους ειδικούς όρους της σύμβασης Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206
argy_argy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Στην ΔΕΗ γιατί όλοι κάνετε συμβόλαιο στο control και όχι στο benefit? Βλέπω ότι έχει διαφορετική διάρκεια η σύμβαση. Αυτό δεν συμφέρει να είναι σταθερό περισσότερο καιρό?
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, argy_argy είπε Αυτό δεν συμφέρει να είναι σταθερό περισσότερο καιρό? πιο ακριβώς λες ? το control είναι σταθερό το benefit κυμαινόμενο
marmagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Πάντως η κατάσταση είναι τραγική.. περιμένω περίπου ένα μήνα να βάλουν μετρητές και δεν έχουν υλικά η/και μετρητές και δεν ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν. Τους λέω δηλαδή σαν να λέμε μπορεί να φέρετε και το Μάρτιο; Λέει δε ξέρουμε τίποτα.. ήμαρτον. Με τούτα και με εκείνα να δείτε που δε θα με απασχολεί η τιμή του αερίου γιατί πολύ απλά δεν θα έχω αεριο 😂🤣 1
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, marmagia είπε Πάντως η κατάσταση είναι τραγική.. περιμένω περίπου ένα μήνα να βάλουν μετρητές και δεν έχουν υλικά η/και μετρητές και δεν ξέρουν ποτέ θα στοκαρουν. https://my.rae.gr/ Spoiler 1
stelakis1914 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Να αναφέρω ότι -κατόπιν επικοινωνίας μου με την ΕΔΑ- πληροφορήθηκα ότι ορίστηκε για την αυριανή μέρα επίσκεψη του μηχανικού της εταιρείας, ώστε να λάβει την τελική ένδειξη του μετρητή. Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω λάβει μήνυμα από το νέο πάροχο (ΔΕΗ) για αυτό το γεγονός αλλά δεν φρόντισε μέχρι τώρα να με ενημερώσει. 🤔 Όσοι είστε σε ανάλογο στάδιο φροντίστε για τα δέοντα.
Mule206 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Να αναφέρω ότι -κατόπιν επικοινωνίας μου με την ΕΔΑ- πληροφορήθηκα ότι ορίστηκε για την αυριανή μέρα επίσκεψη του μηχανικού της εταιρείας, ώστε να λάβει την τελική ένδειξη του μετρητή. Υποτίθεται ότι έπρεπε να έχω λάβει μήνυμα από το νέο πάροχο (ΔΕΗ) για αυτό το γεγονός αλλά δεν φρόντισε μέχρι τώρα να με ενημερώσει. 🤔 Όσοι είστε σε ανάλογο στάδιο φροντίστε για τα δέοντα. ΔΕΗ - ΕΔΑ εκρηκτικός συνδιασμος..
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Όσοι είστε σε ανάλογο στάδιο φροντίστε για τα δέοντα. Αν δω οτι καθυστερούν , το πολύ πολύ αλλάζω στη Ζενιθ απο Τ2 σε σταθερό Μόλις τώρα, Mule206 είπε ΔΕΗ - ΕΔΑ εκρηκτικός συνδιασμος.. μάματα , σουρεάλ καταστάσεις . Ένα σπασμένο καπάκι περιμένω 1,5 χρόνο να αλλάξουν απο ΕΔΑ 1
stelakis1914 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Στην περίπτωση μου δεν διαπίστωσα κάποια καθυστέρηση αλλά έλλειψη ενημέρωσης από την ΔΕΗ. 2-3 μέρες μετά την κατάθεση της αίτησης σας στην ΔΕΗ, τηλεφωνήστε να μάθετε αν έφυγε η αίτηση σας στην ΕΔΑ. Από την στιγμή που λάβει την αίτηση σας η ΕΔΑ είναι η αρμόδια για την υλοποίηση του αιτήματος σας. Επικοινωνήστε μαζί της για να μάθετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται. 1
stelakis1914 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις έλαβα μήνυμα SMS (18:00 ώρα Ελλάδας) από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αυριανή καταγραφή της ένδειξης του μετρητή. Εκτιμώ ότι οδεύουμε ομαλά προς το τέλος της διαδικασίας. 😁
Krusty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Αφού έρχεται μηχανικός για καταγραφή της ένδειξης του μετρητή, την φωτογραφία της ένδειξης τί την θέλουν κατά την αίτηση;
VirusX2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα ποσο καιρο κανει αλλαγη παροχου απο ζενιθ σε ΔΕΗ gas control? Υπαρχει διαστημα που μενεις χωρις αεριο;
stelakis1914 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Krusty είπε Αφού έρχεται μηχανικός για καταγραφή της ένδειξης του μετρητή, την φωτογραφία της ένδειξης τί την θέλουν κατά την αίτηση; Εύλογη η απορία σου. Κι εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. 6 ώρες πριν, VirusX2gr είπε Τελικα ποσο καιρο κανει αλλαγη παροχου απο ζενιθ σε ΔΕΗ gas control? Υπαρχει διαστημα που μενεις χωρις αεριο; Συνήθως η διαδικασία αλλαγής Παρόχου ολοκληρώνεται εντός δύο εβδομάδων αλλά στην περίπτωση μου, προσεγγίζει την μια εβδομάδα. Χωρίς αέριο φυσικά και δεν μένεις. Το παιχνίδι παίζεται στην ένδειξη του μετρητή. 1
VirusX2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορει κάποιος φίλος να ανεβάσει λογαριασμο gascontrol?
Mule206 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανέβασε ο Ηρων τις τιμές ΤΤΦα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Στα 0.29 για Αύγουστο με την έκπτωση 35% του flex Εν σύγκριση με το Φ.Α αττικης που βρίσκεται στα 0.367 νομίζω ότι στέκεται πάρα πολύ καλά για κυμαινόμενο τι λέτε; Το Φ. Α έχει και τιμή Σεπτεμβρίου 0.43... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206
Προτεινόμενες αναρτήσεις