nikos121 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 αιτημα στην ΔΕΗ απο 6/9 για μεταφορα απο πρωτεργια. Η ΔΕΗ λεει εχουν πραγματοποιηθει ολες οι απαραιτητες ενεργειες απο τη πλευρα τους, μιληστε με ΕΔΑ η ΕΔΑ λεει δε βλεπουμε τιποτα μιληστε με ΔΕΗ και ζητηστε κωδικο εκπροσωπου να βρουμε το αιτημα Η ΔΕΗ λεει δεν υπαρχει ακομα ο κωδικος εκπροσωπου, θα κοινοποιηθει σε συντομο χρονικο διαστημα στην ΕΔΑ για να γινει η μεταφορα. Υπαρχει μεγαλος φορτος υπαρχουν αιτησεις πριν απο τη δικη σας. -Αρα ειμαι ακομα στην πρωτεργια με τις αναλογες τιμες της? -Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orionk20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλοκαίρι 100€ αέριο το χειμώνα που θα το ανάψουμε πόσο θα πληρώσουμε;σκεφτόμαστε της δεη το benefit αξίζει; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από orionk20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, xariskk24 είπε Με πήρε σήμερα η valt&volt μου ειπε οτι για το αεριο εχει την χαμηλότερη προμήθεια και μάλιστα μου είπε είναι 2,7 οταν στην προτεργια ειναι 23,7... αφού σου το είπε θα ισχύει , δεν πιστεύω να θπάρχει περίπτωση υπάλληλος εταιρίας να σου είπε ψέματα 😂 3 ώρες πριν, xariskk24 είπε εχουμε το λινκ του excel και είναι ενημερωμένο για να συγκρίνω? ειναι οντως τετοια η διαφορα? excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, xariskk24 είπε γω τελικα μολις έκανα μεταπήδηση στο Double MVP Plus | Protergia που δεν εχει ρήτρα.. επίσης βάλε στο excel στο "Protergia Αυτόνομο Single (όχι plus)" για ετήσιο πάγιο 2,5€ (με προϋπόθεση οτι θα πάρεις 100€ έκπτωσης στη διετία) (5*24-15-100)/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xariskk24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 49 λεπτά πριν, korakios είπε επίσης βάλε στο excel στο "Protergia Αυτόνομο Single (όχι plus)" για ετήσιο πάγιο 2,5€ (με προϋπόθεση οτι θα πάρεις 100€ έκπτωσης στη διετία) (5*24-15-100)/2 αυτό εννοείς? πχ για 4000kwh και με 150 ττφ είναι πιο φτηνή η voltera? αυτό το 0,1465 πχ στην προτεργια είναι αφού έχει αφαιρεθεί και το 0.09? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, xariskk24 είπε αυτό εννοείς? πχ για 4000kwh και με 150 ττφ είναι πιο φτηνή η voltera? αυτό το 0,1465 πχ στην προτεργια είναι αφού έχει αφαιρεθεί και το 0.09? το screenshot που ανέβασες έχει το "Αγνοήστε τα παρακάτω" , που σημαίνει οτι αγνοείς ότι υπάρχει κάτω απο εκείνη τη γραμμή δες τη στήλη τελική τιμή για € ,και για τιμή κιλοβατώρας τη στήλη "Πραγματική τιμή" Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε ολους, μίλησα σήμερα με την δεη για το gas benefit και μου ειπαν ότι η εκτύπωση 30% ειναι μονο για τον Οκτώβριο. Θα ειναι παλι το πιο συμφέρον πακέτο ακομη και χωρις την έκπτωση ή καλύτερα να επιλεξω κατι αλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vasot είπε Καλησπέρα σε ολους, μίλησα σήμερα με την δεη για το gas benefit και μου ειπαν ότι η εκτύπωση 30% ειναι μονο για τον Οκτώβριο. Θα ειναι παλι το πιο συμφέρον πακέτο ακομη και χωρις την έκπτωση ή καλύτερα να επιλεξω κατι αλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ο ποιητής εννοούσε μέχρι 15/10 θα υπάρχει το πρόγραμμα φυσικά αν το κλείσεις καβαντζώνεσαι βάσει νομοθεσίας για 6 μήνες τουλάχιστον ,αν και η ΔΕΗ δεν έχει κάνει τροποποίηση ποτέ σε συμβόλαιο , επομένως μάλλον για 2 χρόνια θα ισχύει Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros82t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, fredd0 είπε στον τελευταιο λογαριασμο σου, απο οποιον παροχο κι αν ηταν 5 ώρες πριν, nikos121 είπε αιτημα στην ΔΕΗ απο 6/9 για μεταφορα απο πρωτεργια. Η ΔΕΗ λεει εχουν πραγματοποιηθει ολες οι απαραιτητες ενεργειες απο τη πλευρα τους, μιληστε με ΕΔΑ η ΕΔΑ λεει δε βλεπουμε τιποτα μιληστε με ΔΕΗ και ζητηστε κωδικο εκπροσωπου να βρουμε το αιτημα Η ΔΕΗ λεει δεν υπαρχει ακομα ο κωδικος εκπροσωπου, θα κοινοποιηθει σε συντομο χρονικο διαστημα στην ΕΔΑ για να γινει η μεταφορα. Υπαρχει μεγαλος φορτος υπαρχουν αιτησεις πριν απο τη δικη σας. -Αρα ειμαι ακομα στην πρωτεργια με τις αναλογες τιμες της? -Ναι Ως προς το τελευταίο ερώτημα σου, εμένα η υπάλληλος στη ΔΕΗ (σε κατάστημα) μου απάντησε ρητά ότι η χρέωση της ΔΕΗ ξεκινά από την ημερομηνία που υπογράφτηκε η σύμβαση, άσχετα με τα διαδικαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Stavros82t said: Ως προς το τελευταίο ερώτημα σου, εμένα η υπάλληλος στη ΔΕΗ (σε κατάστημα) μου απάντησε ρητά ότι η χρέωση της ΔΕΗ ξεκινά από την ημερομηνία που υπογράφτηκε η σύμβαση, άσχετα με τα διαδικαστικά. Από την στιγμή που ολοκληρώνεται η αλλαγή παρόχου ισχύει το τιμολόγιο της ΔΕΗ. Όχι από την υπογραφή Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από marmagia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Stavros82t είπε Ως προς το τελευταίο ερώτημα σου, εμένα η υπάλληλος στη ΔΕΗ (σε κατάστημα) μου απάντησε ρητά ότι η χρέωση της ΔΕΗ ξεκινά από την ημερομηνία που υπογράφτηκε η σύμβαση, άσχετα με τα διαδικαστικά. η ποιήτρια έκανε λάθος μιας και η νομοθεσία υπερισχύει η εκπροσώπηση ξεκινά με την καταμέτρηση της ΕΔΑ , όπου και τότε ξεκινά να μετρά και ο χρόνος του συμβολαίου Άρθρο 42 Αναφορά σε κείμενο Η διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή δε δύναται να ολοκληρωθεί χωρίς την λήψη της ανωτέρω επιτόπιας ένδειξης από τον Μετρητή Κατανάλωσης του Πελάτη από τον αρμόδιο Διαχειριστή. Ο χρόνος λήψης της επιτόπιας ένδειξης συνιστά τον χρόνο ολοκλήρωσης της Αλλαγής Προμηθευτή. δε γίνεται να χρεώνει η ΔΕΗ kw ημερών που αφορούν περίοδο προηγούμενου πάροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, korakios είπε ο ποιητής εννοούσε μέχρι 15/10 θα υπάρχει το πρόγραμμα φυσικά αν το κλείσεις καβαντζώνεσαι βάσει νομοθεσίας για 6 μήνες τουλάχιστον ,αν και η ΔΕΗ δεν έχει κάνει τροποποίηση ποτέ σε συμβόλαιο , επομένως μάλλον για 2 χρόνια θα ισχύει Εγω ρώτησα αν η έκπτωση ισχύει οσο το συμβόλαιο δλδ 2 χρονια και αφού με εβαλε στην αναμονή για να ρωτησει κ να σιγουρευτει μου ειπε οτι αν κλεισω μέχρι 15 Οκτωβρίου θα εχω έκπτωση 30% για τον Οκτώβριο και απο κει και περα δεν προβλέπεται κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Stavros82t είπε εμένα η υπάλληλος στη ΔΕΗ (σε κατάστημα) μου απάντησε ρητά ότι η χρέωση της ΔΕΗ ξεκινά από την ημερομηνία που υπογράφτηκε η σύμβαση, άσχετα με τα διαδικαστικά. δεν γινεται αυτο που λες. Η τιμολογηση απο το νεο παροχο θα γινει απο τη μερα που θα γινει καταμετρηση και θα "χρεωθει" το ρολοι σου στον νεο παροχο. Ο παλιος θα βγαλει τελικο λογαριασμο με βαση αυτη την καταμετρηση, και απο κει και περα χρεωνει ο καινουργιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, vasot είπε Εγω ρώτησα αν η έκπτωση ισχύει οσο το συμβόλαιο δλδ 2 χρονια και αφού με εβαλε στην αναμονή για να ρωτησει κ να σιγουρευτει μου ειπε οτι αν κλεισω μέχρι 15 Οκτωβρίου θα εχω έκπτωση 30% για τον Οκτώβριο και απο κει και περα δεν προβλέπεται κατι αλλο. ποίημα σου είπε ,θα ρώτησε το σεκιουριτά δίπλα , άλλα λέει η νομοθεσία και αυτό να δίνεις σημασία υπογράφεις αυτό δλδ , με την ευκαιρία κάτσε να κάνω επικόλληση , καιρό είχα : μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια, διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες ΥΓ. Δε γελάω με σένα , τα reactions κολλάνε σε αυτά που λέει ο κάθε πικραμένος υπάλληλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα ! η ερωτηση μου αφορα τη φοιτητικη κατοικια της κορης μου στην επαρχια ... σκεφτομαι χρηση μονο τους χειμερινους μηνες .Ποια ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη προταση για ενα συμβολαιο χωρις δεσμευσεις μεγαλου διαστηματος και τι κοστος εχει πανω κατω το μηνα αν γινεται μικρη εως μηδενικη χρηση ; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από jk21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις