ea6gka Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, xariskk24 είπε Σορυ αν ρωτάω βλακίες αλλά τι το έκανες χρήση έκανες στο αεριο καλοκαίρι; Μπανιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xariskk24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, ea6gka είπε Μπανιο? Εννοείς ότι δεν έχει ηλιακό η θερμοσίφωνα και καίει αεριο; Οκ ίσως παω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, pagalo είπε Σήμερα έκανα μεταφορά από Protergia σε Ηρων Double Home Flex. Στο ρεύμα είναι το πρόγραμμα Generous Home Στο Αέριο είναι το πρόγραμμα Gas Home Flex με έκπτωση 45% στην τελική τιμή χρέωσης Για τον Οκτώβρη αξίζει να κρατήσεις το flex επειδή είναι πιο φτηνό από το fx. Τέλη Οκτωβρίου αν δεν ανακοινώσουν τιμή για το flex ή γίνει πιο ακριβό από το FX, αλλάζεις σε FX. Αν δεν σε νοιάζει η 24μηνη δέσμευση κοίτα και το ΔΕΗ gas benefit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 45 λεπτά πριν, xariskk24 είπε Εννοείς ότι δεν έχει ηλιακό η θερμοσίφωνα και καίει αεριο; Οκ ίσως παω πάσο. Υπαρχουμε και εμεις με τις εστιες και φουρνο αεριου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Ας μη πολυβγαίνουμε εκτός θέματος με καταναλώσεις και να μένουμε στα προγράμματα καλύτερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Άλλαξε το άμεσα σε FX 54 λεπτά πριν, dasnowy είπε Για τον Οκτώβρη αξίζει να κρατήσεις το flex επειδή είναι πιο φτηνό από το fx. Έχω χάσει πολλά επεισόδια... @pagalo ρίξε κέρμα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έχω χάσει πολλά επεισόδια... μια απο τα ίδια 😁 πόσο έκλεισε το TTF για Οκτώβριο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasnowy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, korakios είπε πόσο έκλεισε το TTF για Οκτώβριο ? 205,5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 0.214 η τιμή του FX 0.211 το Double FX 0.209 το Flex 0.177 to Double Flex 0.172 το Benefit της ΔΕΗ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από ekrepali 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 άρα δυστυχώς δε βγαίνει άκρη με το Flex , βαρά όσο θέλει άσχετα με το TTF και είναι μεγάλες οι αποκλίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Με κάλεσαν από zenith και μου είπαν για ένα πρόγραμμα αερίου με 0,029 χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μάλιστα επέμεναν ότι είναι σταθερό και ότι δεν θα αλλάξει ανάλογα το TTF γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleapple Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Με κάλεσαν από zenith και μου είπαν για ένα πρόγραμμα αερίου με 0,029 χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μάλιστα επέμεναν ότι είναι σταθερό και ότι δεν θα αλλάξει ανάλογα το TTF γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το πρόγραμμα; Θα σου πω πως λέγεται: ´Σε δουλεύω ψιλό γαζί’… και σε εμένα πέρυσι τέτοια ακριβώς έλεγαν από το τηλέφωνο. Όταν ήρθε το συμβόλαιο, άλλα έγραφε.. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά ρωτάω τον υπάλληλο που το έφερε, γιατί δεν ήταν από courier αλλά υπάλληλος της Ζενιθ, αν μπορώ να το διαβάσω πριν υπογράψω, και μου λεει δεν γίνεται αυτό, υπογράφετε και αν θελετε εχετε 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης.. Και φυσικά μετά οταν ήρθε ο λογαριασμός… τα ακούμπησα.. και μπήκα μόνος και έψαξα και βρήκα από αυτά εδώ τα posts/συμβουλές τί ακριβώς συμβαίνει.. και πλήρωσα την ρήτρα αποχώρησης και πήγα στην ΔΕΗ (σταθερό πακέτο). Εχεις ένα συντριπτικό πλεονέκτημα από εμένα τότε.. γνωρίζεις που να ρωτήσεις, αυτό δηλαδή που κάνεις τώρα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από saleapple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Με κάλεσαν από zenith και μου είπαν για ένα πρόγραμμα αερίου με 0,029 χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μάλιστα επέμεναν ότι είναι σταθερό και ότι δεν θα αλλάξει ανάλογα το TTF γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το πρόγραμμα; και δώρο ελικόπτερο....δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα ζητάς την ηχογράφηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας και τη στέλνεις στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Forum που με πολύτιμες επισημάνσεις με βοήθησαν να ξεδιαλύνω το τοπίο και να καταλήξω στην οριστική μου επιλογή. Θεωρώ πως μπήκα στο forum έχοντας κάνει αρκετή προσωπική έρευνα, αλλά και πάλι μου διεύφευγαν ορισμένα πολύ σημαντικά κομμάτια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, teopanta1 είπε Με κάλεσαν από zenith και μου είπαν για ένα πρόγραμμα αερίου με 0,029 χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογης και μάλιστα επέμεναν ότι είναι σταθερό και ότι δεν θα αλλάξει ανάλογα το TTF γνωρίζει κάποιος πως λέγεται το πρόγραμμα; Eχουν και στο site τους μια τέτοια παραπλάνηση. "Χωρίς TTF" γράφουν πάνω. Και έχουν κανονικότατα TTF στον τρόπο υπολογισμού της χρέωσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις