efthimis20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Το συμβόλαιο μου είναι οικιακό κεντρική MVP double 50% 1 λεπτό πριν, efthimis20 είπε Το συμβόλαιο μου είναι οικιακό κεντρική MVP double 50% Πέρσι μόνο στους 2 τελευταίους λογαριασμους είχαν βάλει ρήτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, efthimis20 είπε Το συμβόλαιο μου είναι οικιακό κεντρική MVP double 50% ok, είναι MVP , πάμε (ένα-ένα με το τσιγκέλι) τι γράφει το συμβόλαιο για χρέωση ? TTF+0,0237 ή κάτι άλλο επειδή είναι double ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efthimis20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ίσως αν θυμάμαι επειδή έκανα κ το ρευμα μαζί για 24 μήνες, δεν είχαν για 6 μήνες ρήτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα μίλησα με ΔΕΗ είπαν ότι έχει κατοχειρωθει το πρόγραμμα και ότι περιμένουμε να ελέγξουν τα χαρτιά και θα σταλεί ανάλογο email, αναρωτιέμαι εφόσον έχω στείλει όλα τα έγγραφα με email αν πάω σε ένα κατάστημα και τους πω ότι τα έχω στείλει θα γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 άκυρο το βρήκα , ποστάρω σε λίγο 6 λεπτά πριν, efthimis20 είπε Το συμβόλαιο μου είναι οικιακό κεντρική MVP double 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efthimis20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε μου, συγνώμη δε θέλω να ζαλιζω μπάλες, απλά εκφράζω κάποιους προβληματισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, temis83 είπε ΝΑ τα, τα ωραια καλοκαιριατικα Τυχαία μπήκα και το είδα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια έχεις ή απλά πολλά άτομα; Η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη για ΖΝΧ. 4πλάσια από εμένα με 4 άτομα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από CMOS_Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, efthimis20 είπε Ίσως αν θυμάμαι επειδή έκανα κ το ρευμα μαζί για 24 μήνες, δεν είχαν για 6 μήνες ρήτρα στο ρεύμα παλιά δίνανε 6 μήνες απαλλαγή απο ρήτρα σε νέα συμβόλαια το πρόβλημα είναι οτι σου βάλανε ρήτρα στο αέριο (Οκτώβριο - Νοέμβριο περίπου αν θυμάμαι καλά) και σε πολλούς χωρίς καν ειδοποίηση , ήταν γνωστό θέμα λοιπόν κατεβάζεις το excel και πας στο φύλλο με φυσικό αέριο στο κελί Β8 που γράφει =($B$29/1000+0,0237)*0,6 αλλάζεις το 0,,6 σε 0,5 στο κελί D8 που γράφει =4,5*12 αλλάζεις το 4,5 και το κάνεις 3,95 Μετά βάλε κατανάλωση kw που καις περίπου και για TTF παίξε με τιμές 150-300 και θα καταλάβεις 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Τυχαία μπήκα και το είδα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια έχεις ή απλά πολλά άτομα; Οι κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη για ΖΝΧ. 4πλάσια από εμένα με 4 άτομα. ότι και να είναι μην το πάτε oftopic (edit: spoiler off) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efthimis20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, korakios είπε στο ρεύμα παλιά δίνανε 6 μήνες απαλλαγή απο ρήτρα σε νέα συμβόλαια το πρόβλημα είναι οτι σου βάλανε ρήτρα στο αέριο (Οκτώβριο - Νοέμβριο περίπου αν θυμάμαι καλά) και σε πολλούς χωρίς καν ειδοποίηση , ήταν γνωστό θέμα λοιπόν κατεβάζεις το excel και πας στο φύλλο με φυσικό αέριο στο κελί Β8 που γράφει =($B$29/1000+0,0237)*0,6 αλλάζεις το 0,,6 σε 0,5 στο κελί D8 που γράφει =4,5*12 αλλάζεις το 4,5 και το κάνεις 3,95 Μετά βάλε κατανάλωση kw που καις περίπου και για TTF παίξε με τιμές 150-300 και θα καταλάβεις Απόκρυψη περιεχομένων ότι και να είναι μην το πάτε oftopic Ok θα το κάνω σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Τυχαία μπήκα και το είδα. Ενοικιαζόμενα δωμάτια έχεις ή απλά πολλά άτομα; Η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη για ΖΝΧ. 4πλάσια από εμένα με 4 άτομα. Σε εμας βγαινει περιπου 25 κυβικα τον μηνα, οσο στον φιλο δηλαδη για 3 ατομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nermain είπε Σε εμας βγαινει περιπου 25 κυβικα τον μηνα, οσο στον φιλο δηλαδη για 3 ατομα. κακώς το έβαλα σε spoiler 1 ώρα πριν, korakios είπε ότι και να είναι μην το πάτε oftopic 1 ώρα πριν, efthimis20 είπε Φίλε μου, συγνώμη δε θέλω να ζαλιζω μπάλες, απλά εκφράζω κάποιους προβληματισμούς 😂 δεν το είχα διαβάσει 🤣 καλά κάνεις , απλά υπόψιν μέχρι αύριο είναι της ΔΕΗ (σε κατάστημα με τα δικαιολογητικά επιτόπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, korakios είπε καλά κάνεις , απλά υπόψιν μέχρι αύριο είναι της ΔΕΗ (σε κατάστημα με τα δικαιολογητικά επιτόπου) Ελπίζω να μη το μετανοιώσω που είμαι ακόμα ζενίθ με 8. κάτι cent μέχρι το τέλος συμβολαίου (μας το άλλαξαν από 3.5c). Αρχές Ιανουαρίου λήξη, έχω και κάπου 70ρι πιστωτικό τώρα στο λογαριασμό + 100€ εγγύηση, δε γουστάρω να τους δώσω ούτε λεπτό σε ρήτρα αποχώρησης, ας τα φάνε όλα και έφυγα Ιανουάριο για κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Ελπίζω να μη το μετανοιώσω που είμαι ακόμα ζενίθ με 8. κάτι cent μέχρι το τέλος συμβολαίου (μας το άλλαξαν από 3.5c). Αρχές Ιανουαρίου λήξη, έχω και κάπου 70ρι πιστωτικό τώρα στο λογαριασμό + 100€ εγγύηση, δε γουστάρω να τους δώσω ούτε λεπτό σε ρήτρα αποχώρησης, ας τα φάνε όλα και έφυγα Ιανουάριο για κάτι άλλο. ποιος ξέρει τι θα παίξει τους επόμενους μήνες στη μπανανία ? απλά έχε το νου σου για καμιά τυχών υποσημείωση αλλαγής χρεώσεων, ευελπιστώ οτι για τέτοια θέματα έχουν κόψει τέτοιες παπάντζες πλέον , αλλά να τσεκέρνεις τυχών ψιλά γράμματα στους λογαριασμούς Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peet Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Πετάει η ομάδα. Πριν λίγο δηλ πρωί -πρωί ήρθε το email με λογαριασμό παρόμοιο με το δικό σου ,με διαφορά μερικών ευρώ [5-6] Ο λογαριασμός είναι κατ εκτίμηση σε όλα τα επίπεδα ,μέτρηση και υποθέτουν ότι τον Αυγούστο έκαψες τό Χ αέριο και βαράνε στο κεφάλι Μπορεί κάποιος να έλειπε για διακοπές ή να δούλευε στην Τασμανία ....,αλλά αυτοί βαράνε στο κεφάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xariskk24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα. Δλδ μου λέτε ότι με την προτεργια που μόλις ανανέωσα το double θα έχω το πιο ακριβό αερίο; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις