kostas314 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 μια χαρα εμεις με το 0,05 θα φιλοξενουμε φιλους και συγγενεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω υπογράψει GasControl 0,05 04/02/2022 Δεν είχε ΦΑ το διαμέρισμα, δλδ τώρα το βάλαμε. Ενεργοποίηση έγινε 01/03/2022 (πρώτη μέρα που αναγράφει ο λογαριασμός). Μέχρι πότε έχω ασφαλισμένη τιμή 0,05; 03/02/2023 ή 28/02/2023 (λογικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, atpanos είπε Έχω υπογράψει GasControl 0,05 04/02/2022 Δεν είχε ΦΑ το διαμέρισμα, δλδ τώρα το βάλαμε. Ενεργοποίηση έγινε 01/03/2022 (πρώτη μέρα που αναγράφει ο λογαριασμός). Μέχρι πότε έχω ασφαλισμένη τιμή 0,05; 03/02/2023 ή 28/02/2023 (λογικά) 01/03/2022 3 ώρες πριν, scarface5323 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει το Ήρων double home σε σχέση με το Ήρων gas home/fx τώρα που θα πάω και ρεύμα και αεριο Ήρων,και αν ναι ποιο από τα δύο ,δεν βρήκα συνδυαστικά προγγραματα στο excel γι'αυτό και η ερώτηση😊 https://ibb.co/yghLWtC το FX έχει παραπάνω χρέωση σύμφωνα με ποσταρίσματα εδώ για double fx απλά άλλαξε το Β5 κελί απο =0,03*0,65 σε =0,03*0,55 κλείσε για ΔΕΗ με 0,125 μιας και αν παίρνει επιδοτήσεις όπως πέρυσι θα είναι φθηνότερο 1 ώρα πριν, atpanos είπε Άλλη ερώτηση, γιατί τον Απρίλιο είναι μισή κατανάλωση από Μάρτιο, αφού έχει γίνει μόνο μία καταμέτρηση; πάντα παραμένει μυστήριο το πως τις σπάνε , υποθέτω απο στατιστικά της ΕΔΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, atpanos είπε [...] Άλλη ερώτηση, γιατί τον Απρίλιο είναι μισή κατανάλωση από Μάρτιο, αφού έχει γίνει μόνο μία καταμέτρηση; Ξέρει κανείς με ποιο κλειδί αναλογίζονται η διαφορά στις kwh Φεβρουάριο / Μάρτιο, αφού έγινε μια καταμέτρηση στο τέλος;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 εγω που ειμαι 0,02 όλο τον Οκτ τι να κανω (έχω και 10 ημερες νοε) να καιω ολη μερα να κανω καβατζα για τους αλλους μηνες που θα τον πιω (με την επιδότηση 0,09 της ΔΕΠΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, moon1821 είπε εγω που ειμαι 0,02 όλο τον Οκτ τι να κανω (έχω και 10 ημερες νοε) να καιω ολη μερα να κανω καβατζα για τους αλλους μηνες που θα τον πιω (με την επιδότηση 0,09 της ΔΕΠΑ) αν γίνεται άλλο μέλος της οικογένειας να κάνει νέα αίτηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trib Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Με την επιδότηση θέλει προσοχή ωστόσο, πέρυσι Νοέμβριο έλεγαν πως η επιδότηση θα δοθεί και στα σταθερά της ΔΕΗ και μετά αρχές του έτους, 2022, ανακοίνωσαν πως κόβονται "μαχαίρι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν γίνεται άλλο μέλος της οικογένειας να κάνει νέα αίτηση ? αυτο μαλλον θα κανω , δεν έχω άλλη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, trib είπε Με την επιδότηση θέλει προσοχή ωστόσο, πέρυσι Νοέμβριο έλεγαν πως η επιδότηση θα δοθεί και στα σταθερά της ΔΕΗ και μετά αρχές του έτους, 2022, ανακοίνωσαν πως κόβονται "μαχαίρι". δεν έγινε ποτέ τέτοια ανακοίνωση για το αέριο 1 λεπτό πριν, moon1821 είπε αυτο μαλλον θα κανω , δεν έχω άλλη λυση και πάλι καλά να λες που έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις , η ρήτρα αποχώρησης είναι μικροποσό μπροστά στο σύνολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, moon1821 είπε αν γίνεται άλλο μέλος της οικογένειας να κάνει νέα αίτηση τι ακριβως ζηταμε, νεα αιτηση, διακοπη αλλαγη αφμ μπερδευτικα λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 9 minutes ago, trib said: Με την επιδότηση θέλει προσοχή ωστόσο, πέρυσι Νοέμβριο έλεγαν πως η επιδότηση θα δοθεί και στα σταθερά της ΔΕΗ και μετά αρχές του έτους, 2022, ανακοίνωσαν πως κόβονται "μαχαίρι". Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια χαρά επιδότηση δώθηκε και στα σταθερά όλη τη σεζόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, moon1821 είπε τι ακριβως ζηταμε, νεα αιτηση, διακοπη αλλαγη αφμ μπερδευτικα λιγο πάει κάποιος και κάνει νεα αίτηση . Φυσικά πρέπει να έχει αποδεικτικό σχέσης ακινήτου δλδ να μένει στο σπίτι και να φαίνεται στο εκκαθαριστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε πάει κάποιος και κάνει νεα αίτηση . Φυσικά πρέπει να έχει αποδεικτικό σχέσης ακινήτου δλδ να μένει στο σπίτι και να φαίνεται στο εκκαθαριστικό συζυγος εχει το 50% κατοικιας, αρα θελει Ε9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libertini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, nikosbt είπε η εδα μου πε οτι εχει μετρησει και τα εβαλε στο συστημα απο κει και περα ειναι θεμα της δεη Το ίδιο συμβαίνει και σ'εμένα, αλλά στην περίπτωσή μου δήλωσα την ένδειξη του μετρητή με φωτογραφία και δεν έχουν περάσει να μετρήσουν. Η ΕΔΑ μου επιβεβαιώνει ότι είμαι στη ΔΕΗ από 18/8, αλλά η ΔΕΗ δεν το βλέπει ακόμη μέχρι να έρθουν και να μετρήσουν από ΕΔΑ. Πάντως, η ΕΔΑ μου είπε να μην ανησυχώ και όντως έλαβα τελικό λογαριασμό από τον παλιό πάροχο. Και η ΔΕΗ μου είπε να μην ανησυχώ καθώς φαίνεται ότι το συμβόλαιό μου καταχωρήθηκε τον Αύγουστο. Αν χρειαστεί θα επιβεβαιώσει η ΕΔΑ ποια ημερομηνία ενταχθήκαμε στη ΔΕΗ μην ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, johnnyman είπε Εμείς παιδιά που ήμαστε σταθερό 0.05 μέχρι 17 Δεκεμβρίου παραμένουμε η κάνουμε κάποια κίνηση για το 0.125? Πιστεύεται θα ανέβει πολύ μέχρι τότε? Δεν ξέρω τι να κάνω... Ξέχασα να πω το σπίτι τι νοικιαζουμε και το αέριο στο όνομα της συζύγου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις