Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Η αυτονόμηση σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση άσχετα με τα πάγια πόσο κοστίζει σαν εγκατάσταση;

άνοιξε νέο θέμα (αφού κάνεις αναζήτηση μιας και νομίζω πρόσφατα είχε ανοίξει άλλο μέλος)

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, korakios είπε

το flex δεν είχε δέσμευση έτσι κι αλλιώς

το θέμα είναι μην κάνεις σε άλλον και θυμηθούν από Ηρών να σε συνδέσουν , θέλει να έχεις λίγο το νου σου και να ενημερώσεις και το νέο πάροχο για τυχών ετεροχρονισμένο αίτημα αλλαγής

Μα μου ήρθε μυνημα χθες από Ήρων ότι ενταχθηκα στο δίκτυο τους και ότι θα ενημερώνουν για τους λογαριασμούς μέσω viber

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Μα μου ήρθε μυνημα χθες από Ήρων ότι ενταχθηκα στο δίκτυο τους και ότι θα ενημερώνουν για τους λογαριασμούς μέσω viber

α ,οκ ,

θα σου έρθει ο τελικός κατευθείαν μια και έξω  😂

edit τα 50€ δώρο τα επιστρέφεις, υπόψιν

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mule206 είπε

Εγώ που μόλις ξεμπέρδεψα με ΕΔΑ και ήρθα στο flex του Ήρων τι να κάνω; Να τη ξανακάνω για σταθερό πρόγραμμα; 

Φύγε ναι.

1 ώρα πριν, korakios είπε

αλλά πάλι αν πάρει μέτρα το κράτος , αν η Ε.Ε εξασφαλίσει παραπάνω ποσότητες κτλ , είναι πράγματα που δε γνωρίζουμε

Για να ανέβασαν σήμερα τα τιμολόγια οι πάροχοι ρεύματος, ίσως σημαίνει ότι η κατάσταση με το αέριο (αυτό το χειμώνα τουλάχιστον) είναι μη αναστρέψιμη και δε μπορούν να απορροφήσουν περαιτέρω ζημία.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

α ,οκ ,

θα σου έρθει ο τελικός κατευθείαν μια και έξω  😂

edit τα 50€ δώρο τα επιστρέφεις, υπόψιν

Θα τους τρελανω τελείως. 

Μάλλον για ζενίθ με κόβω. 

Ισχύει μέχρι τέλη του μήνα η προσφορά του 25% έτσι δεν είπε ένα μέλος λίγο πιο πάνω που επικοινώνησε μαζί τους; (αν και θα τους πάρω και τηλέφωνο). 

Καλά λογικό για το 50ευρω...

Εντωμεταξύ έτσι και προχωρήσω σε αλλαγή παροχους θα είναι ο τρίτος μέσα σε δύο μήνες 😜

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να ανέβασαν σήμερα τα τιμολόγια οι πάροχοι ρεύματος, ίσως σημαίνει ότι η κατάσταση με το αέριο (αυτό το χειμώνα τουλάχιστον) είναι μη αναστρέψιμη και δε μπορούν να απορροφήσουν περαιτέρω ζημία.

παρακολουθώντας το φυσικό αέριο κίνησης (ακριβώς ίδιο με το θέρμανσης) και κάποιες δημοσιεύσεις οτι δε θα επηρεαστεί , δεν ξέρω η ΔΕΠΑ τι συμφωνία έκανε γενικότερα .

Βέβαια ο Ηρών που παίρνει απο ΔΕΠΑ ,έχει ανεβάσει τις τιμές,

Οκ, καταργήθηκαν οι τριμηνιαίες , δεν υπάρχει κάπου η τιμή της ΔΕΠΑ δημοσιευμένη ? Ή αν έκλεισε νέο σταθερό συμβόλαιο ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, korakios είπε

Βέβαια ο Ηρών που παίρνει απο ΔΕΠΑ ,έχει ανεβάσει τις τιμές,

Αν δε δω ανάλυση τιμών από ΉΡΩΝ, Φυσικό Αέριο, Ζενίθ Τ2... δε πιστεύω τίποτα πλέον.

Με πρόχειρα μαθηματικά οι αυξήσεις σε όλους είναι ανάλογες με την αύξηση του ΤΤF.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mule206 είπε

Εγώ που μόλις ξεμπέρδεψα με ΕΔΑ και ήρθα στο flex του Ήρων τι να κάνω; Να τη ξανακάνω για σταθερό πρόγραμμα; 

Οχι κατσε να ειμαστε παρεα.:P

Μπορει να μας κανουν καμια καλη προταση απο ΔΕΗ για καλο συμβολαιο και να παμε μετα.Εδω εφυγε ο Μεσσι απο ολοκληρη Μπαρτσελονα κι εμεις θα κολλησουμε να στην Ηρων?Η προταση να ειναι καλη και φυγαμε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οχι κατσε να ειμαστε παρεα.:P

Μπορει να μας κανουν καμια καλη προταση απο ΔΕΗ για καλο συμβολαιο και να παμε μετα.Εδω εφυγε ο Μεσσι απο ολοκληρη Μπαρτσελονα κι εμεις θα κολλησουμε να στην Ηρων?Η προταση να ειναι καλη και φυγαμε.

Τρελός είμαι να κάτσω με σένα το μαύρογατο; 🤣😂

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με το ρεύμα αλλά και με το φυσικό αέριο...

όταν κάνεις αίτηση για επανασύνδεση ρεύματος ο πάροχος στέλνει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ που αναλαμβάνει την επανασύνδεση.

όταν κάνεις αίτηση για φυσικό αέριο ποιός αναλαμβάνει την επανασύνδεση/επανατροφοδότηση της παροχής με φυσικό αέριο; (περιοχή Θεσσαλονίκης αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempo είπε

να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με το ρεύμα αλλά και με το φυσικό αέριο...

όταν κάνεις αίτηση για επανασύνδεση ρεύματος ο πάροχος στέλνει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ που αναλαμβάνει την επανασύνδεση.

όταν κάνεις αίτηση για φυσικό αέριο ποιός αναλαμβάνει την επανασύνδεση/επανατροφοδότηση της παροχής με φυσικό αέριο; (περιοχή Θεσσαλονίκης αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

Για Αττική είναι η ΕΔΑ για Θεσσαλονίκη ή ΕΔΑ ΘΕΣΣ νομιζω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tempo είπε

https://www.edathess.gr/

και εδώ για καταχώρηση μέτρησης

https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Για Αττική είναι η ΕΔΑ για Θεσσαλονίκη ή ΕΔΑ ΘΕΣΣ νομιζω

3 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.edathess.gr/

και εδώ για καταχώρηση μέτρησης

https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/

μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει και κάποια φόρμα στην οποία να βάλω τον αριθμό μετρητή φυσικού αερίου ή τον αριθμό αίτησης και να μου βγάλει την πορεία των εργασιών;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...