korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από korakios 1
tzitzikas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Έπρεπε να της πεις ότι είμαι ο κορακιος που πάνω μου βασίζεται το φόρουμ για να βγάλει τον χειμώνα. Για να βαράει μετά προσοχές!😁
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Έπρεπε να της πεις ότι είμαι ο κορακιος που πάνω μου βασίζεται το φόρουμ για να βγάλει τον χειμώνα. Για να βαράει μετά προσοχές!😁 εδώ δεν καταλάβαινε η ίδια γιατί καιγόμουν για ανανέωση , μου λέει στο ίδιο πρόγραμμα θα είσαι δεν αλλάζει κάτι....
kamenos1_1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Πότε λήγει το συμβόλαιο σου? Εμένα Νοέμβριο…αν είναι έτσι να πάω στο ίδιο κατάστημα…χαχα
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, kamenos1_1 είπε Πότε λήγει το συμβόλαιο σου? Εμένα Νοέμβριο…αν είναι έτσι να πάω στο ίδιο κατάστημα…χαχα 28/9 , φυσικά είμαι σε ετοιμότητα για χρέωση άλλων τιμών μιας και κανονικά έτσι έπρεπε να γίνεται η όλη διαδικασία ανανέωσης πριν τη λήξη φοβάμαι είναι λόγω άγνοιας υπαλλήλων πήγαινε καθημερινά , όλο και κάποιον άσχετο θα πετύχεις και θα υπογράψεις με 0,125 , σοβαρά το λέω και κρίμα που δεν το σκέφτηκα όσο έτρεχε με τα 0,05
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 hour ago, korakios said: Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Τελικά κι εγώ δεν έσπασα συμβόλαιο για να το πάρει άλλο ΑΦΜ. Μου είπαν ότι άρχισε πέρσι 28 Σεπτεμβρίου οπότε ανανεώθηκε στο ίδιο. Κατάστημα Αμαρουσίου. 1
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Τελικά κι εγώ δεν έσπασα συμβόλαιο για να το πάρει άλλο ΑΦΜ. Μου είπαν ότι άρχισε πέρσι 28 Σεπτεμβρίου οπότε ανανεώθηκε στο ίδιο. Κατάστημα Αμαρουσίου. τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 minute ago, korakios said: τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ? Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ.
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ. λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 minute ago, korakios said: λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂 Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα.
HERTHAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα. Eνταξει benefit εισαι μετα μην αγχωνεσαι.
djuan1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh. Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια. Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και τι τους περιμένει.
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh. Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια. Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και τι τους περιμένει. Θα πεσουν κρατικα λεφτα και στο αεριο φετος , εχουμε και εκλογες βλεπεις. Οποτε λογικα καπως θα μετριαστει το πραμα,σχετικα παντα 1
doll Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Πότε τελείωνε το συμβόλαιο σου? Μπορείς να αναναιώσεις και πριν από λήξη? Link από ανανέωση ότι μπορούμε έχουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις