Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Μπορει καποιος να μου πει στα αντιστοιχα κυμαινομενα προγραμματα φυσικου αεριου για πολυκατοικια με κεντρικη θερμανση ποσο ηταν η τιμη της κιλοβατωρας απο Νοεμβρη 2020 μεχρι Μαιο του 2021 και ποσο ειναι σημερα;διοτι σε παραπεμπουν στο ιστορικο του ttf και δεν βγαζεις ακρη ενω η ζενιθ και το φυσικο αεριο αττικης μου το απαντησανε ξεκαθαρα για καθε μηνα.Σας ευχαριστω.

Ξέχνα τα flex... μακριά.

3 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Αν καποιος εχει κεντρικη θερμανση με φυσικο αεριο μπορει να αυτονομηθει με καποιο τροπο ωστε να μπορει να πηγαινει σε οποιον παροχο θελει;και τι κοστος εχει αυτο περιπου;

Φυσικά μπορείς αλλά βάσει του κανονισμού της πολυκατοικίας / οριζόντιας ιδιοκτησίας (ψάξε τη συμβολαιογραφική πράξη) θα πληρώνεις αναγκαστικά κι ένα ποσοστό για το κοινόχρηστο, κι ας έχεις αποκοπεί. Διότι όσα πιο λίγα άτομα χρησιμοποιούνε το λέβητα, τόσες περισσότερες θερμίδες καίει για να πάρει μπρος. Το ίδιο πρόβλημα έχουν κι οι πολυκατοικίες με κοινόχρηστο λέβητα πετρελαίου. Όσοι κάνουν αυτόνομο αέριο είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν και ποσοστό του πετρελαίου.

3 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Τελικα της ζενιθ ειναι το πιο  φτηνο της Δεη ή του Ηρωνα για κεντρικη θερμανση;

Είπαμε ΟΧΙ στο fix του ΗΡΩΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα μου ειπες για ζενιθ πιο φτηνο ενω ο korakios λεει οτι ειναι της ΔΕΗ.Καποιος κανει λαθος.Εγω βλεπω οτι οντως της ζενιθ εχει 0.023 και της ΔΕΗ 0.031 κανω κατι λαθος;

3 ώρες πριν, diamantis k είπε

@korakios έκανα υπαναχώρηση σήμερα από το heron flex e και πάω το απόγευμα να υπογράψω για ΔΕΗ.Από 05/08 και δεν είχαν ακόμα έγκριση από την ΕΔΑ.😂

1 ώρα πριν, tempo είπε

το εξηγείς λίγο παραπάνω αυτό σε παρακαλώ; Εγώ έκανα πρόσφατα αίτηση για επανασύνδεση φυσικού αερίου, είναι ίδια περίπτωση ή εσύ ζήτησες νέα παροχή; θα περιμένω και εγώ τόσο πολύ για να έχω αέριο;

Με βάλατε στη πρίζα. 3/9 υπέγραψα ΔΕΗ στον courier.

Πήρα τηλέφωνο την ΕΔΑ και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα εκπροσώπησης απ'τη ΔΕΗ. 💣

Το θεμα ειναι οτι οι υπολοιοι ιδιοκτητες δεν θελουν να φυγουν απο το κυμαινομενο του φυσολο αεριο αττικης και μου λενε να δουμε πως θα παει κλπ.πες μου εγω τι μπορω να κανω τωρα....οτι εξαγγελιες κι αν κανει ο Μητσοτακης θα μας πιασουν τον κωλο φετος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Απλα μου ειπες για ζενιθ πιο φτηνο ενω ο korakios λεει οτι ειναι της ΔΕΗ.Καποιος κανει λαθος.Εγω βλεπω οτι οντως της ζενιθ εχει 0.023 και της ΔΕΗ 0.031 κανω κατι λαθος;

https://www.zenith.gr/gas-central-fix/

https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/mybuildinggascontrol/

Για τη Ζενίθ στο είχα ξεκαθαρίσει...

• ειδική προσφορά -25% έκπτωση για νέες αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 10/09/2021

Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Spoiler

Στις 9/9/2021 στις 2:04 ΠΜ, ekrepali είπε

https://www.zenith.gr/gas-central-fix/ 0,02343

Για αιτήσεις ως 10/09/2021

Και καλύτερη τιμή έχει απ'το κοινόχρηστο της ΔΕΗ, και δεν κινδυνεύετε να γίνει καμιά βλακεία και να σας κυνηγάει όλη η πολυκατοικία. 😄

Επεξ/σία από ekrepali

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Πήρα τηλέφωνο την ΕΔΑ και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα εκπροσώπησης απ'τη ΔΕΗ. 💣

είναι μέχρι να πάει απο το ένα γραφείο στο άλλο , αλλά παίζει να λείπει ο υπεύθυνος

"διαγραφειοντής " ή να έχουν στείλει για service το καλάθι του . Τώρα αν έχασαν και κανα επίδομα επικάρπιας σφραγίδας μάματα 😂

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

ότι να'ναι

εσύ λες για πολυκατοικίες , εμείς εγώ για αυτόνομη , ούτε που διαβάζεις τι λέμε, τι να πω...

Επεξ/σία από korakios

Για πολυκατοικια μου εστειλε ο φιλος.της ζενιθ ισχυει μεχρι 30/9 η εκπτωση αρα για πολυκατοικια κεντρικη της ζενιθ ειναι το πιο φτηνο.

6 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Εγώ που μόλις ξεμπέρδεψα με ΕΔΑ και ήρθα στο flex του Ήρων τι να κάνω; Να τη ξανακάνω για σταθερό πρόγραμμα; 

έχεις καλό timing 😂

όλα δείχνουν οτι δε συμφέρει πλέον , αλλά πάλι αν πάρει μέτρα το κράτος , αν η Ε.Ε εξασφαλίσει παραπάνω ποσότητες κτλ , είναι πράγματα που δε γνωρίζουμε

Απο την άλλη όπως στο ρεύμα με το Γ1 βάλανε ρήτρα αναπροσαρμογής , δεν εμποδίζει τη ΔΕΗ να ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο (ευκαιρία να γράψω : όπως ακριβώς το Fix του Ηρών)

39 λεπτά πριν, korakios είπε

έχεις καλό timing 😂

όλα δείχνουν οτι δε συμφέρει πλέον , αλλά πάλι αν πάρει μέτρα το κράτος , αν η Ε.Ε εξασφαλίσει παραπάνω ποσότητες κτλ , είναι πράγματα που δε γνωρίζουμε

Απο την άλλη όπως στο ρεύμα με το Γ1 βάλανε ρήτρα αναπροσαρμογής , δεν εμποδίζει τη ΔΕΗ να ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο (ευκαιρία να γράψω : όπως ακριβώς το Fix του Ηρών)

Βλέπεις το συμπαν συνομοτει να φύγω 😂

Αν θα πάω σκέφτομαι για ζενιθ όχι ΔΕΗ. Αλλά είναι και αυτά τα δύο χρόνια δέσμευσης. Μπορεί φέτος το χειμώνα να βγω κερδισμένος αλλά  του χρόνου να έχουν αλλάξει τα πράγματα ποιος ξέρει. Βέβαια από την άλλη έχεις μια σταθερή τιμή και ξέρεις τι πληρώνεις. 

Τώρα που δε μου έχει έρθει ούτε πρώτος λογαριασμός από Ήρων μπορώ να φύγω έτσι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Τώρα που δε μου έχει έρθει ούτε πρώτος λογαριασμός από Ήρων μπορώ να φύγω έτσι; 

το flex δεν είχε δέσμευση έτσι κι αλλιώς

το θέμα είναι μην κάνεις σε άλλον και θυμηθούν από Ηρών να σε συνδέσουν , θέλει να έχεις λίγο το νου σου και να ενημερώσεις και το νέο πάροχο για τυχών ετεροχρονισμένο αίτημα αλλαγής

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...