vassilis211973 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορει καποιος να μου πει στα αντιστοιχα κυμαινομενα προγραμματα φυσικου αεριου για πολυκατοικια με κεντρικη θερμανση ποσο ηταν η τιμη της κιλοβατωρας απο Νοεμβρη 2020 μεχρι Μαιο του 2021 και ποσο ειναι σημερα;διοτι σε παραπεμπουν στο ιστορικο του ttf και δεν βγαζεις ακρη ενω η ζενιθ και το φυσικο αεριο αττικης μου το απαντησανε ξεκαθαρα για καθε μηνα.Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vassilis211973 είπε Μπορει καποιος να μου πει στα αντιστοιχα κυμαινομενα προγραμματα φυσικου αεριου για πολυκατοικια με κεντρικη θερμανση ποσο ηταν η τιμη της κιλοβατωρας απο Νοεμβρη 2020 μεχρι Μαιο του 2021 και ποσο ειναι σημερα;διοτι σε παραπεμπουν στο ιστορικο του ttf και δεν βγαζεις ακρη ενω η ζενιθ και το φυσικο αεριο αττικης μου το απαντησανε ξεκαθαρα για καθε μηνα.Σας ευχαριστω. για να συγκρίνεις κυμαινόμενα με βάση ttf (κοινό για όλους) δε χρειάζεσαι ιστορικό . Κοιτάς απλά τον τύπο που υπολογίζουν τη χρέωση με βάση ttf βάλε για TTF 0,04 πχ και κάνεις σύγκριση . (πάντα μεταξύ προγραμμάτων που χρεώνουν με βάση ttf και μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamantis k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @korakios έκανα υπαναχώρηση σήμερα από το heron flex e και πάω το απόγευμα να υπογράψω για ΔΕΗ.Από 05/08 και δεν είχαν ακόμα έγκριση από την ΕΔΑ.Ελπίζω να είσαι τυχερός γιατί και στην nrg για το ρεύμα είχα ακολουθήσει.😂 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από diamantis k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, diamantis k είπε @korakios έκανα υπαναχώρηση σήμερα από το heron flex e και πάω το απόγευμα να υπογράψω για ΔΕΗ.Από 05/08 και δεν είχαν ακόμα έγκριση από την ΕΔΑ.Ελπίζω να είσαι τυχερός γιατί και στην nrg για το ρεύμα είχα ακολουθήσει.😂 ποιό πρόγραμμα θα κάνεις στην ΔΕΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis211973 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Αν καποιος εχει κεντρικη θερμανση με φυσικο αεριο μπορει να αυτονομηθει με καποιο τροπο ωστε να μπορει να πηγαινει σε οποιον παροχο θελει;και τι κοστος εχει αυτο περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 αληθεύει ότι περιμένουν πολύ μεγάλη άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου για τον ερχόμενο χειμώνα και ότι οι εποχές του φθηνού αερίου έχουν περάσει . Γιατί το σκέφτομαι , αλλά αν είναι να πάει στα ύψη δεν έχει νόημα , μένω και με το πετρέλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis211973 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Οσο και να ανεβει απο το πετρελαιο πιο φτηνο θα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, evkar είπε αληθεύει ότι περιμένουν πολύ μεγάλη άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου για τον ερχόμενο χειμώνα και ότι οι εποχές του φθηνού αερίου έχουν περάσει . Γιατί το σκέφτομαι , αλλά αν είναι να πάει στα ύψη δεν έχει νόημα , μένω και με το πετρέλαιο. Κι εμείς απο το Μάρτιο ακόμη περιμένουμε την επιδότηση της ΕΔΑ. Δεν εχει εκκαθαριστεί ο φάκελος. Το θέμα είναι οτι είμαι άσχετος κι εγω και βλέπω αυτές τις αυξήσεις και σκέφτομαι αν αξίζει να πάμε από πετρέλαιο στο φυσικό αέριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, walex είπε ποιό πρόγραμμα θα κάνεις στην ΔΕΗ? έκανα το gascontrol με σταθερή χρέωση 0,02063 ,3,38€ πάγιο και 100€ εγγύηση 5 λεπτά πριν, Skatzivas είπε και σκέφτομαι αν αξίζει να πάμε από πετρέλαιο στο φυσικό αέριο. αν πας σε φυσικό αέριο πόσταρε για τυχών απορίες σε παρόχους Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, diamantis k είπε έκανα υπαναχώρηση σήμερα από το heron flex e και πάω το απόγευμα να υπογράψω για ΔΕΗ.Από 05/08 και δεν είχαν ακόμα έγκριση από την ΕΔΑ. το εξηγείς λίγο παραπάνω αυτό σε παρακαλώ; Εγώ έκανα πρόσφατα αίτηση για επανασύνδεση φυσικού αερίου, είναι ίδια περίπτωση ή εσύ ζήτησες νέα παροχή; θα περιμένω και εγώ τόσο πολύ για να έχω αέριο; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, korakios είπε έκανα το gascontrol με σταθερή χρέωση 0,02063 ,3,38€ πάγιο και 100€ εγγύηση αν πας σε φυσικό αέριο πόσταρε για τυχών απορίες σε παρόχους με χαλάει λίγο το 100€ εγγύηση. (εαν και πέρνεις τα €50 πίσω εαν κάνεις πάγια εντολή) το gascontrol θεωρίται το πιο φθηνώ fixed αυτή την στιγμή? υπάρχει κάτι εναλακτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, walex είπε το gascontrol θεωρίται το πιο φθηνό fixed αυτή την στιγμή? ναι 3 λεπτά πριν, walex είπε υπάρχει κάτι εναλακτικό? https://www.elpedison.gr/gr/gia-to-spiti-sas/fusiko-aerio-gia-to-spiti-sas/gashome-fix-sunepeia-35-autonomes-parohes/ το double το ξεχνάς μιας και ρεύμα βαράνε ρήτρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Xτες Spoiler Στις 13/9/2021 στις 1:11 ΜΜ, ekrepali είπε Mέσα σε μερικές ώρες από 58, έφτασε 60. Νέο ρεκόρ. Σήμερα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Xτες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σήμερα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτόν το χειμώνα 😁 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamantis k Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, walex είπε ποιό πρόγραμμα θα κάνεις στην ΔΕΗ? Το gascontrol με σταθερό (ελπίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις