korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, tempo είπε είσαι σίγουρος; Αυτό νόμιζα και εγώ και μετά την αποστολή του e-Contract και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι τώρα θα μου στείλουν αίτηση και συμβόλαιο για υπογραφή. Εκεί κάπου μπερδεύτηκα.... ακριβώς το ίδιο λέτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tempo είπε είσαι σίγουρος; Αυτό νόμιζα και εγώ και μετά την αποστολή του e-Contract και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι τώρα θα μου στείλουν αίτηση και συμβόλαιο για υπογραφή. Εκεί κάπου μπερδεύτηκα.... Εγώ όταν έκανα αίτηση στο αέριο του ΗΡΩΝ (τηλεφωνικά) μού έστειλαν μετά μέσω email ένα προσωποποιημένο link όπου υπήρχε η αίτηση/σύμβαση προς ανάγνωση και αν πατούσα κλικ στην υπογραφή, έμπαινε ολογράφως το όνομα μου (φηφιακή υπογραφή). Μετά μπορούσα να κρατήσω αντίγραφο PDF με τη σύμβαση υπογεγραμμένη. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εγώ όταν έκανα αίτηση στο αέριο του ΗΡΩΝ (τηλεφωνικά) μού έστειλαν μετά μέσω email ένα προσωποποιημένο link όπου υπήρχε η αίτηση/σύμβαση προς ανάγνωση και αν πατούσα κλικ στην υπογραφή, έμπαινε ολογράφως το όνομα μου (φηφιακή υπογραφή). Μετά μπορούσα να κρατήσω αντίγραφο PDF με τη σύμβαση υπογεγραμμένη. αυτό το κάνει σίγουρα η protergia....το διαφημίζει και στο site τους ως επιπλέον ευκολία. Δεν το είχα δει στον ΗΡΩΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Mέσα σε μερικές ώρες από 58, έφτασε 60. Νέο ρεκόρ. Δηλαδή του ΗΡΩΝ τον Οκτώβρη ακόμα και με 45%, θα πάει κοντά στο 0.04. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δηλαδή του ΗΡΩΝ τον Οκτώβρη ακόμα και με 45%, θα πάει κοντά στο 0.04. Θα σε κανω αναφορα για ban. Περα απο την πλακα η κατασταση εχει ξεφυγει πολυ ασχημα και θα ξεφυγει ακομη περισσοτερο ετσι οπως παει. Αν δεν γινει κατι ν'αλλαξει το κλιμα γενικοτερα θα εχουμε σοβαρο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Λοιπον πήγα σήμερα αφού περίμενα έξω 10 λεπτά , μιας και ήταν απασχολημένος ο πορτιέρης (covid) Είπα ότι είχα ραντεβού ούτε που με ρώτησαν κωδικό και πήγα με τις φωτοτυπίες για την υπογραφή Καταρχας δε γνωρίζουν οι παλιοί να χειρίζονται το σύστημα για συνδέσεις αερίου επομένως αν πάτε από εκεί ίσως να καθυστερήσατε Ευγενικη η κυρία , ρωτούσε μια νέα (καλό κομμάτι , έμπαινα ευχαρίστως ) , αλλά σημαντικό ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Παρολιγου να ακυρώσουν την παλιά μιας και με βλέπανε ήδη στο σύστημα και θα ήθελε από την αρχή Τις φωτοτυπίες τις έριξε μια μάτια , εκτύπωσε το συμβόλαιο (να τσεκάρετε ότι είναι το gascontrol) και υπέγραψα Παντως μου είπαν από μόνοι τους καλύτερα το σταθερό Spoiler Σιγουρα είναι πίσω σε πολλά θέματα , αλλά είδα υπαλλήλους (μέχρι και τα security) να εξυπηρετούν κόσμο , που δεν ξέρανε ούτε το όνομα τους να γράψουν . Στο δίπλα γραφείο ήταν περίπτωση που πλήρωσε προκαταβολή για διακανονισμό και δεν είχε καν την απόδειξη και η κοπέλια πήρε το κινητό του και τον βοήθησε να μπει στην τράπεζα να εκτυπώσει την απόδειξη Πιστεύω είναι πιο πάνω το πρόβλημα και θέμα οργάνωσης Το βράδυ θα ανεβάσω το συμβόλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, korakios είπε Ευγενικη η κυρία , ρωτούσε μια νέα (καλό κομμάτι , έμπαινα ευχαρίστως ) Απόκρυψη περιεχομένων Σιγουρα είναι πίσω σε πολλά θέματα , αλλά είδα υπαλλήλους (μέχρι και τα security) να εξυπηρετούν κόσμο , που δεν ξέρανε ούτε το όνομα τους να γράψουν . Στο δίπλα γραφείο ήταν περίπτωση που πλήρωσε προκαταβολή για διακανονισμό και δεν είχε καν την απόδειξη και η κοπέλια πήρε το κινητό του και τον βοήθησε να μπει στην τράπεζα να εκτυπώσει την απόδειξη Πιστεύω είναι πιο πάνω το πρόβλημα και θέμα οργάνωσης Το βράδυ θα ανεβάσω το συμβόλαιο Έπρεπε να της πεις έλα να σου εξηγήσω το Excel... 😜 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Mέσα σε μερικές ώρες από 58, έφτασε 60. Νέο ρεκόρ. Δηλαδή του ΗΡΩΝ τον Οκτώβρη ακόμα και με 45%, θα πάει κοντά στο 0.04. Βλέπω εμείς με το κυμαινόμενο να τον πίνουμε το χειμώνα και δε έχουν εξαγγείλει μέτρα ενίσχυσης όπως για το ηλεκτρικό ρεύμα. Τουλάχιστον το flex του Ηρωνα είναι αορίστου.. Λοιπόν λύθηκε το μυστήριο της καθυστέρηση της αίτησης μου στον Ήρων. Η προηγούμενη εταιρεία ήταν η Φ. Α. και προφανώς σχετίζονται με την ΕΔΑ. Επειδή λοιπόν έφυγα πρόωρα από την Φ.Α μου χρέωσαν και ρήτρα αποχώρησης (λογικό αφού αθετησα τους όρους). Η ημερομηνία λήξης του τελικού λογαριασμού ήταν σήμερα οπότε οι κύριοι περίμεναν πρώτα να πληρωθεί και μετά ως δια μαγείας σήμερα το πρωί μόλις πληρώθηκε με παγια εντολή τσουπ έσκασε καπακωτα και μυνηματακι στο viber από Ηρών για ένταξη στην εταιρεία τους... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 42 minutes ago, Mule206 said: Βλέπω εμείς με το κυμαινόμενο να τον πίνουμε το χειμώνα και δε έχουν εξαγγείλει μέτρα ενίσχυσης όπως για το ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι όπως πάει, αξίζει να πληρώσεις την ποινή για σπάσιμο συμβολαίου και να πας σε σταθερό που να μην έχει ρήτρα. Το ερώτημα είναι, αν αφού πας σου πει ο εκάστοτε πάροχος ότι αλλάζω τις χρεώσεις και στο σταθερό γιατί έχω τρελή ζημιά κι αν θες φύγε χωρίς ποινή... (εκτός αν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Έτσι όπως πάει, αξίζει να πληρώσεις ρήτρα και να πας σε σταθερό που να μην έχει ρήτρα. Το ερώτημα είναι αν αφού πας, σου πει ο εκάστοτε πάροχος ότι αλλάζω τις χρεώσεις κι αν θες φύγε χωρίς ρήτρα... (εκτός αν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) Στο flex του Ηρωνα που είμαι ευτυχώς είναι αορίστου χωρίς ρήτρα. Το θέμα είναι ότι στο αέριο δε παίζουν πολλά καλά fix συμβολαια. Ένα πολύ καλό είναι της ΔΕΗ αλλά προσωπικά δεν τη προτιμώ και άλλο ένα είναι της ζενίθ με λίγο πιο ακριβή κιλοβατώρα αλλά ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι έχει 2 χρόνια δέσμευση. Αν δεν είχε αυτά τα δύο χρόνια νομίζω πως τα τη προτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 minute ago, Mule206 said: Ένα πολύ καλό είναι της ΔΕΗ αλλά προσωπικά δεν τη προτιμώ και άλλο ένα είναι της ζενίθ με λίγο πιο ακριβή κιλοβατώρα αλλά ένα μεγάλο μειονέκτημα ότι έχει 2 χρόνια δέσμευση. Αν δεν είχε αυτά τα δύο χρόνια νομίζω πως τα τη προτιμούσα. Είμαι στο κυμαινόμενο της ΔΕΗ (24μηνο) ήδη και σκέφτομαι να το σπάσω σε 1.5 μήνα που θα έχει περάσει το 12μηνο για να είναι 40 ευρώ η ποινή και να πάω στο fix της που είναι για 12 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Είμαι στο κυμαινόμενο της ΔΕΗ (24μηνο) ήδη και σκέφτομαι να το σπάσω σε 1.5 μήνα που θα έχει περάσει το 12μηνο για να είναι 40 ευρώ η ποινή και να πάω στο fix της που είναι για 12 μήνες. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι πολυ δύσκολος χειμώνας. Εγώ στη θέση σου με τις καταναλώσεις που έχω θα το έκανα ασυζητητί. Ξέρεις πόσες kw καις το χρόνο περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 5 minutes ago, Mule206 said: Ξέρεις πόσες kw καις το χρόνο περίπου; Δεν θυμάμαι kwh, θυμάμαι μόνο χρέωση από 15 Οκτωβρίου έως Μάιο, συνολικό ποσό 860 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν θυμάμαι kwh, θυμάμαι μόνο χρέωση από 15 Οκτωβρίου έως Μάιο, συνολικό ποσό 860 ευρώ. Έχεις πολύ μεγάλες κατανάλωσεις και έσυ οπότε για 40 ευρώ μην το σκέφτεσαι καθόλου. Σκέψου φέτος έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή θα πλήρωνες τα διπλάσια περιπου.. Δε θυμάμαι πόσο έχει πάει τώρα το κυμαινόμενο της ΔΕΗ αλλά δε θα ξεφεύγει και αυτό από τα υπόλοιπα.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Thresh είπε Το ερώτημα είναι, αν αφού πας σου πει ο εκάστοτε πάροχος ότι αλλάζω τις χρεώσεις και στο σταθερό γιατί έχω τρελή ζημιά κι αν θες φύγε χωρίς ποινή... (εκτός αν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) Εννοείται ότι μπορούν να αλλάξουν τιμή με δικαίωμα αποχώρησης αζημίως. Αλλά δε ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι (όπως στο ρεύμα) να κρατήσουν αμετάβλητες τις τιμές για 6 μετά την υπογραφή της σύμβασης. Αν είναι έτσι no problem... το χειμώνα γίνεται όλη η κατανάλωση. 26 λεπτά πριν, Thresh είπε Είμαι στο κυμαινόμενο της ΔΕΗ (24μηνο) ήδη και σκέφτομαι να το σπάσω σε 1.5 μήνα που θα έχει περάσει το 12μηνο για να είναι 40 ευρώ η ποινή και να πάω στο fix της που είναι για 12 μήνες. Σωστή η σκέψη σου στη θεωρία. Στη πράξη δε ξέρω. Ο ΗERTHAN πάλευε 1 μήνα να αλλάξει απ'το Fix (μετά τη λήξη του) σε κυμαινόμενο και δεν το δεχόταν το σύστημα. Εσύ για να αλλάξεις πρόγραμμα στη μέση της σύμβασης, θα πρέπει να περιμένεις να βγάλουν ΦΕΚ για πρόσληψη χάκερ. 😄 Spoiler edit: Eπίσης η τιμή του GasControl ισχύει για αιτήσεις ως 30/9. Μετά μπορεί να ανεβάσουν τη τιμή. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Από εκεί που χάρηκα 1η χρόνια με 860 τη σεζόν, ενώ με πετρέλαιο έφευγαν στην καλύτερη 1700 (σταθερά στους 21.5 όλο το 24ωρο και στις 2 περιπτώσεις), μας έρχεται αυτό φέτος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις