HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Όταν έληξε και έκανες αίτηση να πας στο κυμαινόμενο... τι Fix υπήρχε διαθέσιμο για ανανέωση; Δηλαδή απ'το Σταθερό-12 Gold με 0.0244 πήγανε κατευθείαν στο Gas Control? Δεν υπήρξε άλλο πρόγραμμα / άλλη τιμή στο μεσοδιάστημα; Ναι δεν υπηρχε αλλο στο μεσοδιαστημα.Απο το Σταθερο Gold μετα πηγαινες στο Control. Τα συγκεκριμενα προγραμματα αν θυμαμαι καλα βγηκαν περιπου τελος Νοεμβριου του 20.Τοτε νομιζω πανω κατω ανανεωνονται καθε χρονο οπως μου ειχαν πει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 έχω κάνει αίτηση (εκδήλωση ενδιαφέροντος να το πω πιο σωστά) ,μέσω του e-Contract στον ΗΡΩΝ για φυσικό αέριο (gas home flex) απο την Δευτέρα και ακόμη δεν μου έχουν στείλει κάποιο συμβόλαιο να διαβάσω και να υπογράψω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι βλέπουν το e-Contract που έχω καταθέσει αλλά ακόμη αίτηση προς υπογραφή δεν έχω λάβει.... Το e-Contract δεν είναι αίτηση έτσι; δεν υπογράφεις και πουθενά. Για να θεωρηθεί ότι έχει μια σύμβαση με την εταιρεία πρέπει να σου στείλουν το συμβόλαιο και να το επιστρέψεις στην εταιρεία υπογεγραμμένο, έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, tempo είπε έχω κάνει αίτηση (εκδήλωση ενδιαφέροντος να το πω πιο σωστά) ,μέσω του e-Contract στον ΗΡΩΝ για φυσικό αέριο (gas home flex) απο την Δευτέρα και ακόμη δεν μου έχουν στείλει κάποιο συμβόλαιο να διαβάσω και να υπογράψω. Είναι φυσιολογικό αυτό; 2 μηνες περάσαν σε μένα 😂 Στις 11/7/2021 στις 2:11 ΜΜ, korakios είπε Έκανα Ηρων αίτηση , αν μου στείλουν την προσφορά με 45% οκ , αλλιώς το κόβω για ΔΕΗ . και παω ΔΕΗ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε 2 μηνες περάσαν σε μένα 😂 σοβαρά;;;; 😪😪😪😪 στην περίπτωση μου ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε κόψει το αέριο, τι θα κάνω τώρα, θα μείνω χωρίς αέριο 2 μήνες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπέρα έχω διαβάσει σχεδόν και τις 43 σελίδες του forum και είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ για αλλαγή παρόχου. Είμαι τώρα στην NRG (έχει λήξη το συμβόλαιό μου) έχω και το φυσικό αέριο και το ρεύμα εκεί στο 4U-30%. Έχω ενεργοποιήσει την συνδρομή nrg fixed με 9,90 τον μήνα. Καταναλώνω ετήσια 3.588 kw ημέρας και 1.047kw νύχτας. Σκέφτομαι να πάω στον Ήρωνα το ρεύμα στο πρόγραμμα only home (ή στο up) και το φυσικό αέριο στο double flex economy -45% ( ή στο double home fix) ποιά είναι η γνώμη σας θα το εκτιμούσα πού. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, walex είπε Καταναλώνω ετήσια 3.588 kw ημέρας και 1.047kw νύχτας. Σκέφτομαι να πάω στον Ήρωνα το ρεύμα στο πρόγραμμα only home (ή στο up) και το φυσικό αέριο στο double flex economy -45% ( ή στο double home fix) ποιά είναι η γνώμη σας θα το εκτιμούσα πού. στο άλλο θέμα για ρεύμα 3 λεπτά πριν, walex είπε και είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ για αλλαγή παρόχου. ηρών flex , δεη fixed , που είναι το μπέρδεμα ? αν τύχει και ο ίδιος πάροχος έχει καλό πρόγραμμα στο ρεύμα (στο άλλο θέμα μόνο) πας για double Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, walex είπε καλησπέρα έχω διαβάσει σχεδόν και τις 43 σελίδες του forum και είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα την γνώμη σας παρακαλώ για αλλαγή παρόχου. Είμαι τώρα στην NRG (έχει λήξη το συμβόλαιό μου) έχω και το φυσικό αέριο και το ρεύμα εκεί στο 4U-30%. Έχω ενεργοποιήσει την συνδρομή nrg fixed με 9,90 τον μήνα. Καταναλώνω ετήσια 3.588 kw ημέρας και 1.047kw νύχτας. Σκέφτομαι να πάω στον Ήρωνα το ρεύμα στο πρόγραμμα only home (ή στο up) και το φυσικό αέριο στο double flex economy -45% ( ή στο double home fix) ποιά είναι η γνώμη σας θα το εκτιμούσα πού. Ευχαριστώ Αν τις διαβαζες ολοκληρες τις 43 σελιδες και οχι σχεδον θα ειχες κανει ηδη αιτηση για Flex Ηρων(κυμαινομενο) η ΔΕΗ Fixed(σταθερο).Οτι σου ειπε ο korakios δηλαδη. Τσεκαρε στο θεμα για το ρευμα το sticky και βαλε τις καταναλωσεις σου στο excel να δεις τι σε συμφερει(το up ξεχνα το γιατι θα κλαις σε εναν μηνα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 @tempo Αν πας σε κατάστημα ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε @tempo Αν πας σε κατάστημα ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα. δε θα χάσει το 50ρικο? Άσχετο ,για να ευθυμήσετε ,σηκώθηκα σήμερα πρωί πρωί μαζεύοντας αρχεία , να πάω να κάνω 40+ λεπτά οδήγησης , να τα εκτυπώσω και να πάω στο κατάστημα της ΔΕΗ . (Κυριακή σήμερα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε δε θα χάσει το 50ρικο? Άσχετο ,για να ευθυμήσετε ,σηκώθηκα σήμερα πρωί πρωί μαζεύοντας αρχεία , να πάω να κάνω 40+ λεπτά οδήγησης , να τα εκτυπώσω και να πάω στο κατάστημα της ΔΕΗ . (Κυριακή σήμερα?) Oops ναι....το ξέχασα το 50άρικο. Εγώ πήγα κατάστημα γιατί δεν έδινε bonus στο site για το Οnly Business. Για τη ΔΕΗ πήγαινε να κατασκηνώσεις απ'έξω, να είσαι 1ος αύριο στην ουρά. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walex Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, HERTHAN είπε Αν τις διαβαζες ολοκληρες τις 43 σελιδες και οχι σχεδον θα ειχες κανει ηδη αιτηση για Flex Ηρων(κυμαινομενο) η ΔΕΗ Fixed(σταθερο).Οτι σου ειπε ο korakios δηλαδη. Τσεκαρε στο θεμα για το ρευμα το sticky και βαλε τις καταναλωσεις σου στο excel να δεις τι σε συμφερει(το up ξεχνα το γιατι θα κλαις σε εναν μηνα). για το ρεύμα έβαλα τις καταναλώσεις στο excel και βγάζει την Protergia οικιακό fixed ως καλύτερο με 93 ευρώ όφελος ενώ τον Ήρωνα 15 ευρώ όφελος. Να συμπεράνω λοιπόν να πάω για ρεύμα στην Protergia και για ΦΑ Flex Ήρων? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, walex είπε για το ρεύμα έβαλα τις καταναλώσεις στο excel και βγάζει την Protergia οικιακό fixed ως καλύτερο με 93 ευρώ όφελος ενώ τον Ήρωνα 15 ευρώ όφελος. Να συμπεράνω λοιπόν να πάω για ρεύμα στην Protergia και για ΦΑ Flex Ήρων? άρα έχεις ~80€ διαφορά /'ετος αν το χειμώνα η τιμή προμήθειας αερίου είναι 0,03 (πέσει) τότε η διαφορά για το 10% επιπλέον ,του double θα είναι (0,03+0,06)*0,10=0,0036 ακόμα και 10000kw να καις στο αέριο , με το double απλά κερδίζεις 36€ οπότε ναι, καλύτερα ξεχωριστά Θέλω κάτι επείγον να σε ρωτήσω για το ρεύμα όμως , έλα στο άλλο θέμα όταν βρεις χρόνο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από korakios λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε δε θα χάσει το 50ρικο? Άσχετο ,για να ευθυμήσετε ,σηκώθηκα σήμερα πρωί πρωί μαζεύοντας αρχεία , να πάω να κάνω 40+ λεπτά οδήγησης , να τα εκτυπώσω και να πάω στο κατάστημα της ΔΕΗ . (Κυριακή σήμερα?) σωστά, όοοοοοταν με το καλό δουν το e-Contract που έχω συμπληρώσει ελπίζω να υπάρχει το 50ρικο στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν για υπογραφή. Κάποιος που να γνωρίζει να απαντήσει στην ερώτηση μου: Το e-Contract δεν είναι αίτηση έτσι; δεν υπογράφεις και πουθενά. Για να θεωρηθεί ότι έχει μια σύμβαση με την εταιρεία πρέπει να σου στείλουν το συμβόλαιο και να το επιστρέψεις στην εταιρεία υπογεγραμμένο, έτσι δεν είναι; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, tempo είπε σωστά, όοοοοοταν με το καλό δουν το e-Contract που έχω συμπληρώσει ελπίζω να υπάρχει το 50ρικο στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν για υπογραφή. Κάποιος που να γνωρίζει να απαντήσει στην ερώτηση μου: Το e-Contract δεν είναι αίτηση έτσι; δεν υπογράφεις και πουθενά. Για να θεωρηθεί ότι έχει μια σύμβαση με την εταιρεία πρέπει να σου στείλουν το συμβόλαιο και να το επιστρέψεις στην εταιρεία υπογεγραμμένο, έτσι δεν είναι; Το e-contract είναι αίτηση-συμβόλαιο απλά γίνεται ηλεκτρονικά. Στελνεις την αιτηση υπογεγραμμένη και τα δικαιολογητικά που σου ζητάνε και προχωράς. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mule206 είπε Το e-contract είναι αίτηση-συμβόλαιο απλά γίνεται ηλεκτρονικά. Στελνεις την αιτηση υπογεγραμμένη και τα δικαιολογητικά που σου ζητάνε και προχωράς. είσαι σίγουρος; Αυτό νόμιζα και εγώ και μετά την αποστολή του e-Contract και σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι τώρα θα μου στείλουν αίτηση και συμβόλαιο για υπογραφή. Εκεί κάπου μπερδεύτηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις