akisakisakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Virusx2gr, Προτιμώ να ζω από το να χάνω τον χρόνο μου για την οικογένειά μου αλλάζοντας κάθε 3 μήνες πάροχο ρεύματος αερίου internet και ύδρευσης αν υπήρχαν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από akisakisakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, akisakisakis είπε Virusx2gr, Προτιμώ να ζω από το να χάνω τον χρόνο μου για την οικογένειά μου αλλάζοντας κάθε 3 μήνες πάροχο ρεύματος αερίου internet και ύδρευσης αν υπήρχαν. Όταν τα τελευταία 2 χρόνια το αέριο έχει διακυμάνσεις 1000% και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ναι πρέπει να αλλάζεις κάθε 3 μήνες αν εμφανίζεται κάποια ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisakisakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Όταν τα τελευταία 2 χρόνια το αέριο έχει διακυμάνσεις 1000% και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει ναι πρέπει να αλλάζεις κάθε 3 μήνες αν εμφανίζεται κάποια ευκαιρία. Δεν είναι προσωπικό, απλά με αφορμή. Δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση, μπορεί ο καθένας να διαθέτει τον χρόνο του σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτόν. Εγώ τον διαθέτω στην οικογένεια μου και ας πληρώσω κάτι παραπάνω στο αέριο. Η ερώτηση μου ήταν απλή για όποιον θέλει να απαντήσει σε αυτό που ρωτούσα, δεν με ενδιαφέρουν στην τελική, και νομίζω ούτε το forum, και όσους το παρακολουθούν, άσχετες ειρωνικές κακοπροαίρετες, κακεντρεχείς κοκ, δημοσιεύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgiok82 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλημερα. Δεχτηκα την επιστολη της ζενιθ για αναπροσαρμογη των τιμων φυσικου αεριου αν και εχω συμβολαιο για 2 χρονια και δεν εχω κλεισει ουτε 1.Εχω προγραμμα με τιμη 0,04148 που με εκπτωσεις κλπ πηγαινε στο 0,022 και χωρις εφαρμογή Αναπροσαρμογής TTF και ετσι ολο τον χειμωνα την βγαλαμε φτηνα. Πλεον μου στελνουν επιστολη αλλαγης των χρεωσεων σε αρχικη τιμη 0,11584 ειδικη εκπτωση χωρις συνεπεια 0,08688 με συνεπεια 0,08109 το μονο που μου αφηνουν ειναι χωρις την εφαρμογή Αναπροσαρμογής TTF για ολη την διαρκεια του συμβολαιου .Το θεμα ειναι οτι οι νεες τιμες ειναι 4 φορες πανω απο αυτο που πληρωνα.Εχω και το ρευμα στην ζενιθ θα ηθελα να ρωτησω τους ποιο εμπειρους καθομαι στα αυγα μου σε αυτες τις νεες τιμες αφου δεν θα εχω την αναπροσαμογη TTF η ψαχνομαι για αλλο παροχο αλλα παντα με τον κινδυνο του TTF κλπ κλπ τα πανω και τα κατω του?και αν ναι αλλο παροχο σε ποιον ? Μόλις τώρα, giorgiok82 είπε Καλημερα. Δεχτηκα την επιστολη της ζενιθ για αναπροσαρμογη των τιμων φυσικου αεριου αν και εχω συμβολαιο για 2 χρονια και δεν εχω κλεισει ουτε 1.Εχω προγραμμα με τιμη 0,04148 που με εκπτωσεις κλπ πηγαινε στο 0,022 και χωρις εφαρμογή Αναπροσαρμογής TTF και ετσι ολο τον χειμωνα την βγαλαμε φτηνα. Πλεον μου στελνουν επιστολη αλλαγης των χρεωσεων σε αρχικη τιμη 0,11584 ειδικη εκπτωση χωρις συνεπεια 0,08688 με συνεπεια 0,08109 το μονο που μου αφηνουν ειναι χωρις την εφαρμογή Αναπροσαρμογής TTF για ολη την διαρκεια του συμβολαιου .Το θεμα ειναι οτι οι νεες τιμες ειναι 4 φορες πανω απο αυτο που πληρωνα.Εχω και το ρευμα στην ζενιθ θα ηθελα να ρωτησω τους ποιο εμπειρους καθομαι στα αυγα μου σε αυτες τις νεες τιμες αφου δεν θα εχω την αναπροσαμογη TTF η ψαχνομαι για αλλο παροχο αλλα παντα με τον κινδυνο του TTF κλπ κλπ τα πανω και τα κατω του?και αν ναι αλλο παροχο σε ποιον ? Επιστολή ενημέρωσης πελατών ΦΑ Gas Home Star.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, giorgiok82 είπε Το θεμα ειναι οτι οι νεες τιμες ειναι 4 φορες πανω απο αυτο που πληρωνα τόσο είναι γενικότερα , σε κάποια αρκετά παραπάνω Απο Σεπτέμβρη αν παίξει τίποτα καλύτερο (αν πέσουν οι διεθνής τιμές) , βλέπεις Το θέμα είναι αν σε δεσμεύει με νέο συμβόλαιο που δεν κατάλαβα απο την επιστολή , άκυρο , λέει για μέχρι τη λήξη του συμβολαίου επίσης απο επιδοτήσεις έδινε και η ΔΕΠΑ απο 1/1/22 επομένως δες αν στην έφαγαν Spoiler 42 λεπτά πριν, giorgiok82 είπε Εχω και το ρευμα στην ζενιθ κακώς, 99% ποτέ δε συμφέρει double Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Τα πραγματα δεν πανε καλα. Αν δεν υπαρξει καποιο ειδος τελους στον πολεμο και στις κυρωσεις πριν τον χειμωνα,μαλλον οδηγουμαστε σε φυσικο αεριο με το δελτιο. Σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν λιστες με προτεραιοτητες, συνηθως την πληρωνουν πρωτες οι βιομηχανιες.Μετα μπορει να ειναι δημοσια κτιρια.Οι κατοικιες λογικα ειναι απο τα τελευταια μερη που θα στερηθουν αεριο, αλλα αν μιλαμε για πολυ μεγαλο προβλημα προφανως θα τεθει και θεμα ωρων (κατι σαν το καλοριφερ σε πολυκατοικιες που δεν εχουν αυτονομια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Τα πραγματα δεν πανε καλα. Αν δεν υπαρξει καποιο ειδος τελους στον πολεμο και στις κυρωσεις πριν τον χειμωνα,μαλλον οδηγουμαστε σε φυσικο αεριο με το δελτιο. Σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν λιστες με προτεραιοτητες, συνηθως την πληρωνουν πρωτες οι βιομηχανιες.Μετα μπορει να ειναι δημοσια κτιρια.Οι κατοικιες λογικα ειναι απο τα τελευταια μερη που θα στερηθουν αεριο, αλλα αν μιλαμε για πολυ μεγαλο προβλημα προφανως θα τεθει και θεμα ωρων (κατι σαν το καλοριφερ σε πολυκατοικιες που δεν εχουν αυτονομια) δύσκολο να ξεμείνουμε , "απλά" μπορεί να ακριβύνει και άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgiok82 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, korakios είπε τόσο είναι γενικότερα , σε κάποια αρκετά παραπάνω Απο Σεπτέμβρη αν παίξει τίποτα καλύτερο (αν πέσουν οι διεθνής τιμές) , βλέπεις Το θέμα είναι αν σε δεσμεύει με νέο συμβόλαιο που δεν κατάλαβα απο την επιστολή , άκυρο , λέει για μέχρι τη λήξη του συμβολαίου επίσης απο επιδοτήσεις έδινε και η ΔΕΠΑ απο 1/1/22 επομένως δες αν στην έφαγαν Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κακώς, 99% ποτέ δε συμφέρει double αρα επειδη δεν θα εχω την αναπροσαρμογη TTF και επειδη πανω κατω ιδιες τιμες παιζουν σε ολους +TTF προτεινεις να μεινω εδω που ειμαι (ζενιθ) που τουλαχιστον θα γλυτωνω το TTF??και να μην αρχιζω να ψαχνομαι ?ναι οντως το χω σαν double . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, giorgiok82 είπε αρα επειδη δεν θα εχω την αναπροσαρμογη TTF και επειδη πανω κατω ιδιες τιμες παιζουν σε ολους +TTF προτεινεις να μεινω εδω που ειμαι (ζενιθ) που τουλαχιστον θα γλυτωνω το TTF??και να μην αρχιζω να ψαχνομαι ?ναι οντως το χω σαν double . μεχρι πότε έχεις συμβόλαιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 53 minutes ago, vagos789 said: Τα πραγματα δεν πανε καλα. Αν δεν υπαρξει καποιο ειδος τελους στον πολεμο και στις κυρωσεις πριν τον χειμωνα,μαλλον οδηγουμαστε σε φυσικο αεριο με το δελτιο. Σε αυτη την περιπτωση υπαρχουν λιστες με προτεραιοτητες, συνηθως την πληρωνουν πρωτες οι βιομηχανιες.Μετα μπορει να ειναι δημοσια κτιρια.Οι κατοικιες λογικα ειναι απο τα τελευταια μερη που θα στερηθουν αεριο, αλλα αν μιλαμε για πολυ μεγαλο προβλημα προφανως θα τεθει και θεμα ωρων (κατι σαν το καλοριφερ σε πολυκατοικιες που δεν εχουν αυτονομια) Μην σπέρνουμε τον πανικό. Δεν ήταν και δεν είναι μοναδικός προμηθευτής η Ρωσία. Το βασικό ζητούμενο θεωρω δεν είναι η επάρκεια, η τιμή είναι. Γιατί αν είμαστε στο 0,09-0,12 από μόνος σου δεν θα θες να καις αεριο λόγω κόστους ασχετως επάρκειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgiok82 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 49 λεπτά πριν, korakios είπε μεχρι πότε έχεις συμβόλαιο ? μεχρι αυγουστο του 23.και επειδη βλεπω οι τιμες που δινουν οι αλλοι τις λενε χωρις το TTF οπως εκανα μια ερευνα απο ηρων μονο που μιλησα μηπως να μην το διακινδυνεψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, giorgiok82 said: μεχρι αυγουστο του 23.και επειδη βλεπω οι τιμες που δινουν οι αλλοι τις λενε χωρις το TTF οπως εκανα μια ερευνα απο ηρων μονο που μιλησα μηπως να μην το διακινδυνεψω? Θα αποδεχτείς όμως ότι θα βγάζουν λογαριασμό όποτε τους καπνίσει, θα τους κυνηγάς για τις επιδοτήσεις (εγώ δεν έχω πάρει τίποτα από ΔΕΠΑ μόνο ταμείο ενεργειακής μετάβασης και λένε ως και στην απάντηση στη ΡΑΕ οτι "οτι προβλέπεται νομοθετικά το βάζουμε" ενώ σε άλλους πελάτες που ανέβασαν εδώ λογαριασμό κανονικότατα είχε μπει) και θα απορείς με βάση τι σε τιμολογούν κάθε μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, giorgiok82 είπε μεχρι αυγουστο του 23.και επειδη βλεπω οι τιμες που δινουν οι αλλοι τις λενε χωρις το TTF οπως εκανα μια ερευνα απο ηρων μονο που μιλησα μηπως να μην το διακινδυνεψω? κατέβασε το excel της υπογραφής μου και παρακολούθησέ το για αλλαγές . Βλέπε τιμές TTF (αλλάζουν συνεχώς) και βάλε TTF περιόδου στο φύλλο για φυσικό αέριο και δες τελικές τιμές. Σήμερα δείχνει καλή τιμή , αργότερα άγνωστο 13 λεπτά πριν, marmagia είπε Θα αποδεχτείς όμως ότι θα βγάζουν λογαριασμό όποτε τους καπνίσει, θα τους κυνηγάς για τις επιδοτήσεις (εγώ δεν έχω πάρει τίποτα από ΔΕΠΑ μόνο ταμείο ενεργειακής μετάβασης και λένε ως και στην απάντηση στη ΡΑΕ οτι "οτι προβλέπεται νομοθετικά το βάζουμε" ενώ σε άλλους πελάτες που ανέβασαν εδώ λογαριασμό κανονικότατα είχε μπει) και θα απορείς με βάση τι σε τιμολογούν κάθε μήνα στείλε στη ΔΕΠΑ μπας και απαντήσουν αν έχουν δώσει έκπτωση στον Ηρών πάντως παλιότερα που είχα στείλει κανα 2 φορές δεν απάντησαν (για άλλο θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, korakios said: κατέβασε το excel της υπογραφής μου και παρακολούθησέ το για αλλαγές . Βλέπε τιμές TTF (αλλάζουν συνεχώς) και βάλε TTF περιόδου στο φύλλο για φυσικό αέριο και δες τελικές τιμές. Σήμερα δείχνει καλή τιμή , αργότερα άγνωστο στείλε στη ΔΕΠΑ μπας και απαντήσουν αν έχουν δώσει έκπτωση στον Ηρών πάντως παλιότερα που είχα στείλει κανα 2 φορές δεν απάντησαν (για άλλο θέμα) με έγραψαν κανονικά εδώ και καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε με έγραψαν κανονικά εδώ και καιρό! μπανανία , ίσως μέσω ΡΑΕ ζητάς απλά να εξεταστεί αν έλαβε την έκπτωση της ΔΕΠΑ ο Ηρών και το αφήνεις ανοιχτό μέχρι τη Δευτέρα παρουσία , ή σα δημόσια υπηρεσία έπρεπε να απαντήσει και να κινηθείς μέσω Συνήγορο του Πολίτη απο την άλλη απο τη στιγμή που δεν έχει βγει ΦΕΚ ποτέ για την έκπτωση της ΔΕΠΑ και εγώ το ίδιο θα έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις