Mule206 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, korakios είπε κομπλέ , έχει εφαρμογή που βλέπεις τους λογαριασμούς , chat για τα πολύ βασικά , τηλέφωνο μεγάλη αναμονή αλλά έχει επιλογή να σε πάρουν που αρκετές φορές είναι γρήγορο Βασικό και αυτό να μην είναι μπάχαλο η εταιρεία. Με τη volterra στο ρεύμα βρήκα την υγεία μου. Εντωμεταξύ από τις 15/7 που έστειλα τα συμβόλαια στον ηρωνα ακόμα δεν έχει πάρει εκπροσώπηση. Τους είχα πάρει τηλέφωνο το έψαξαν μου είπαν είναι θέμα ΕΔΑ. Λέω θα μεσολαβεί Αύγουστος και γιαυτό η καθυστέρηση. Παίρνω ΕΔΑ τηλέφωνο αρχές Σεπτεμβρίου μου λένε υπομονή λίγο χρονο ακόμα. Γιατί αργούν τόσο θέλουν να έρθουν για μέτρηση; Από τη προηγούμενη εταιρεία (Φ.Α) μου στείλανε τελικο λογαριασμό μέχρι μέσα Ιουλίου. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από Mule206
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 φορές άλλαξα στο παρελθόν πάροχο στο αέριο... 13 και 10 μέρες αντίστοιχα. Είτε σου είπε ψέματα ο ΉΡΩΝ και είχαν ξεχάσει να προωθήσουν την αίτηση, είτε η ΕΔΑ δεν έχει τεχνικό να έρθει για καταμέτρηση και θα έρθουν μια και καλή αυτές τις μέρες που είναι η καταμέτρηση του 4μηνου εκκαθαριστικού. Είτε φταίει κλασικά ο ΗERTHAN που ο ΗΡΩΝ διαλύθηκε. ⚠️ Πολύ το άφησες πάντως, εγώ θα τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα μετά τις 2 βδομάδες. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Είτε φταίει κλασικά ο ΗERTHAN που ο ΗΡΩΝ διαλύθηκε. ⚠️ Αν ειναι ετσι να γυρισω στην ΔΕΗ με ρευμα και αεριο να μην μεινει τιποτα ορθιο.
Mule206 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, ekrepali είπε 2 φορές άλλαξα στο παρελθόν πάροχο στο αέριο... 13 και 10 μέρες αντίστοιχα. Είτε σου είπε ψέματα ο ΉΡΩΝ και είχαν ξεχάσει να προωθήσουν την αίτηση, είτε η ΕΔΑ δεν έχει τεχνικό να έρθει για καταμέτρηση και θα έρθουν μια και καλή αυτές τις μέρες που είναι η καταμέτρηση του 4μηνου εκκαθαριστικού. Είτε φταίει κλασικά ο ΗERTHAN που ο ΗΡΩΝ διαλύθηκε. ⚠️ Πολύ το άφησες πάντως, εγώ θα τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα μετά τις 2 βδομάδες. Κοίτα μεσολάβησε και ο Αύγουστος που έλειπα.. Ούτως ή άλλως δε καιγομουν να μπει και άμεσα λόγω καλοκαιριού. Και εγώ πιστεύω ότι περιμένουν να πάρουν μέτρηση γιαυτό και η καθυστέρηση.
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Mule206 είπε Κοίτα μεσολάβησε και ο Αύγουστος που έλειπα.. Είχε η ΕΔΑ πρόσβαση στον μετρητή;
Mule206 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Είχε η ΕΔΑ πρόσβαση στον μετρητή; Ναι.. Είναι έξω από το σπίτι στη μάντρα. Το περίεργο είναι ότι πήραν μέτρηση για τον τελικό του Φυσικού Αερίου που ήμουν πριν τον έβδομο.
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Tελικό; Εεε άμα έχει βγει τελικός για τον προηγούμενο πάροχο, είσαι ήδη πελάτης του Ήρων. Περίμενε αυτές τις μέρες βγαίνουν οι εκκαθαριστικοί.
Mule206 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, ekrepali είπε Tελικό; Εεε άμα έχει βγει τελικός για τον προηγούμενο πάροχο, είσαι ήδη πελάτης του Ήρων. Περίμενε αυτές τις μέρες βγαίνουν οι εκκαθαριστικοί. Ναι αλλά από Ηρών δεν μου έρθει κάποια ενημέρωση ότι η αίτηση μου προχώρησε
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Mule206 είπε Ναι αλλά από Ηρών δεν μου έρθει κάποια ενημέρωση ότι η αίτηση μου προχώρησε Δε γίνεται να έχεις ενεργή παροχή χωρίς να σε εκπροσωπεί κάποιος πάροχος. Στον Ήρων είσαι σίγουρα. Υπομονή θα έρθει ο εκκαθαριστικός. Κι εγώ στο επαγγελματικό ρεύμα ΗΡΩΝ από 23/7 αλλά δε μου έστειλαν έναντι τον Αύγουστο... δεν έχει συγχρωνιστεί λένε ακόμα το σύστημα. @HERTHANNα πετάξω μια ιδέα; Στείλε email στον ΗΡΩΝ, πες ότι ενδιαφέρεσαι για το Gas Home Fix. 😛 Ρώτα πως γίνεται το πρόγραμμα να λέγεται "Fix" (σταθερό), αλλά να έχει αναπροσαρμογή τιμής βάσει των όρων Γ6.3 & Γ6.4; Και γιατί δεν υπάρχει ειδικός όρος που να καταργεί τους όρους Γ6.3 & Γ.4; Ρίξε και καμιά μπιχτή για καταγγελία στη ΡΑΕ περί παραπλάνησης. Καταλαβαίνεις που το πάω... μήπως και σου δώσουν το Fix χωρίς ρήτρα, έστω με 2ετή δέσμευση. Εννοείται μη κάνεις καμιά βλακεία να συμφωνήσεις τηλεφωνικώς, γιατί έτσι όπως το έχουν τώρα αορίστου και το Fix... μπορούν να σε γυρίσουν πρόγραμμα χωρίς καν να υπογράψεις.
giorgoskoy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 10/9/2021 στις 11:30 ΠΜ, Dantε είπε Εχω ηδη στο ρευμα το καλο προγραμμα της Ελιν ,χωρις ΟΤΣ,δεσμευση,παγιο κτλ. Σε πιο πρόγραμμα αναφέρεσαι καθώς ενδιαφέρομαι. Επίσης συγκριτικά με το οικιακό της volterra γνωρίζεις πιο συμφέρει?
korakios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Σε πιο πρόγραμμα αναφέρεσαι καθώς ενδιαφέρομαι. Επίσης συγκριτικά με το οικιακό της volterra γνωρίζεις πιο συμφέρει? πόσταρε αν είναι στο άλλο θέμα για ρεύμα αφού διαβάσεις εδώ
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε @HERTHANNα πετάξω μια ιδέα; Στείλε email στον ΗΡΩΝ, πες ότι ενδιαφέρεσαι για το Gas Home Fix. 😛 Ρώτα πως γίνεται το πρόγραμμα να λέγεται "Fix" (σταθερό), αλλά να έχει αναπροσαρμογή τιμής βάσει των όρων Γ6.3 & Γ6.4; Και γιατί δεν υπάρχει ειδικός όρος που να καταργεί τους όρους Γ6.3 & Γ.4; Ρίξε και καμιά μπιχτή για καταγγελία στη ΡΑΕ περί παραπλάνησης. Καταλαβαίνεις που το πάω... μήπως και σου δώσουν το Fix χωρίς ρήτρα, έστω με 2ετή δέσμευση. Εννοείται μη κάνεις καμιά βλακεία να συμφωνήσεις τηλεφωνικώς, γιατί έτσι όπως το έχουν τώρα αορίστου και το Fix... μπορούν να σε γυρίσουν πρόγραμμα χωρίς καν να υπογράψεις. Eιχα μιλησει μαζι τους παλιοτερα για το θεμα αυτο και μου ειχαν πει οτι μπορει να υπαρχει ο ορος αλλα δεν εχουμε χρεωσει μεχρι σημερα ρητρα.Αν πηγαινα σε fix να εισαι σιγουρος οτι θα χρεωναν. Δεν μιλαω με κανεναν τωρα γιατι ειναι ικανοι να μου αλλαξουν προγραμμα και να τρεχω παλι. Τωρα θελω να ηρεμησω κι απλα να παρακολουθω τις εξελιξεις(εχω ακομη εναν αγωνα να δωσω βεβαια για το Γ22). 1
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ έτσι όπως βλέπω τη κατάσταση θα μείνω ΔΕΗ μερικά χρόνια και θα αφήνω να μου το ανανεώνουν. 😀 Θύμισε μου... πόσο ήταν τα προγράμματα fix στη ΔΕΗ το 2019 και το 2020;
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Θύμισε μου... πόσο ήταν τα προγράμματα fix στη ΔΕΗ το 2019 και το 2020; Στο σταθερο που ημουνα εγω η σταθερη τιμη πριν την εκπτωση ηταν 0,02880 με 4,50 ευρω παγιο. Μετα την εκπτωση που ηταν 15% η τιμη του ηταν 0,02448.
ekrepali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν έληξε και έκανες αίτηση να πας στο κυμαινόμενο... τι Fix υπήρχε διαθέσιμο για ανανέωση; Δηλαδή απ'το Σταθερό-12 Gold με 0.0244 πήγανε κατευθείαν στο Gas Control? Δεν υπήρξε άλλο πρόγραμμα / άλλη τιμή στο μεσοδιάστημα; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις