Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Δεη benefit έχει κυμαινόμενο με TTF όμως και την δέσμευση 24 μηνών. Γιατί να με συμφέρει αυτό?

Όταν δίνει η ΔΕΠΑ 0.02 επιδότηση, η ΔΕΗ τη βάζει. Ο ΗΡΩΝ όχι, η Ελίν δε ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, citiz είπε

Αίτηση ΔΕΗ 31/3 σήμερα φάνηκε η επιλογή "αέριο" στο ebill

Είχες κάνει τον λογαριασμό Ebill και σήμερα φάνηκε ο αριθμός παροχής σου μέσα στον λογαριασμό ebill?!

γιατί εγώ από 28/3 και ακόμα να φανεί κάτι εκεί.

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Drake27 said:

Είχες κάνει τον λογαριασμό Ebill και σήμερα φάνηκε ο αριθμός παροχής σου μέσα στον λογαριασμό ebill?!

Έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή; Εμφανίζεται στο ebill μετά που θα μετρήσει η ΕΔΑ. Εμένα αίτηση 31/3 εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη; Παρασκευή; Βέβαια η ΔΕΗ δεν ξέρει αν είμαι πελάτης τους η όχι παρά το ebill 😂Ωστόσο σύμφωνα με τη ΕΔΑ η τελική καταμέτρηση για τον άλλο πάροχο έγινε 4/4

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Ναι φάνηκε ο αριθμός παροχής. Είχα ηδη e-bill από το ρεύμα.

Με την ΔΕΗ δεν μίλησα για να ξέρω αν και ποτε ακριβώς εχει γίνει η αλλαγή.

Δημοσ.

έχω την εντύπωση οτι ο προηγούμενος εκκαθαριστικός της ΔΕΗ ήταν με ότι να΄ναι ένδειξη

απο ΕΔΑ πριν λίγες μέρες περάσανε (κλασσικά δεν πήραν μέτρηση λόγω μη πρόσβασης και αφήσαν σημείωμα)

Δημοσ.

Έχω δύο λογαριασμούς   myHome GasControl  που λήγουν σήμερα 12/4.  Αν καθυστερήσω  και τους πληρώσω στις 15/4  για να ενταχθώ στο πρόγραμμα επιστροφής (go4more) της ΕΤΕ  θα έχω κάποιο πρόβλημα ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, teot said:

Έχω δύο λογαριασμούς   myHome GasControl  που λήγουν σήμερα 12/4.  Αν καθυστερήσω  και τους πληρώσω στις 15/4  για να ενταχθώ στο πρόγραμμα επιστροφής (go4more) της ΕΤΕ  θα έχω κάποιο πρόβλημα ???

Για 2-3 μέρες δε νομίζω θα έχεις θέμα. Ίσως χάσεις όμως τυχόν συνέπεια. Νομίζω οι 0,02 έχουν έκπτωση  συνέπειας

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, marmagia είπε

Για 2-3 μέρες δε νομίζω θα έχεις θέμα. Ίσως χάσεις όμως τυχόν συνέπεια. Νομίζω οι 0,02 έχουν έκπτωση  συνέπειας

Ευχαριστώ

Είμαι στο 0,05  και δεν έχει συνέπεια.... η τουλάχιστον δεν το έχω δει στους όρους

Δημοσ.
47 minutes ago, teot said:

Ευχαριστώ

Είμαι στο 0,05  και δεν έχει συνέπεια.... η τουλάχιστον δεν το έχω δει στους όρους

Δεν έχει το 0,05.

Δημοσ.

Μίλησα πριν με Ηρων στο Chat για Μάρτιο η τιμή ΤΤΦα είναι 0,24 απίστευτο αν μπορεί κάποιος που πηρέ λογαριασμό να επιβεβαιώσει  

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tollisth είπε

Μίλησα πριν με Ηρων στο Chat για Μάρτιο η τιμή ΤΤΦα είναι 0,24 απίστευτο αν μπορεί κάποιος που πηρέ λογαριασμό να επιβεβαιώσει  

Λιγο ειναι μπορουν και παραπανω...εχουν περιθωριο.:P

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tollisth είπε

Ο ΗΡΩΝ από την αρχή της όλης ιστορίας , επειδή έχει το πακέτο με το -45% , βάζει σχεδόν διπλάσιες τιμές ττφ για να καλύπτει το κενό.

Δεν ξέρω αν αυτό νομικά στέκει και αν προκύπτει από τους υπολογισμούς που έχει στο συμβόλαιο...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Δεν ξέρω αν αυτό νομικά στέκει και αν προκύπτει από τους υπολογισμούς που έχει στο συμβόλαιο...

δε στέκει , το ονομάζει τιμή προμήθειας , άρα πρέπει να αποδείξει οτι τόσο αγόρασε

αλλά κλασσικά μόνο ένας έστειλε στη ΡΑΕ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...