ekrepali Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Δεη benefit έχει κυμαινόμενο με TTF όμως και την δέσμευση 24 μηνών. Γιατί να με συμφέρει αυτό? Όταν δίνει η ΔΕΠΑ 0.02 επιδότηση, η ΔΕΗ τη βάζει. Ο ΗΡΩΝ όχι, η Ελίν δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αίτηση ΔΕΗ 31/3 σήμερα φάνηκε η επιλογή "αέριο" στο ebill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, citiz είπε Αίτηση ΔΕΗ 31/3 σήμερα φάνηκε η επιλογή "αέριο" στο ebill Είχες κάνει τον λογαριασμό Ebill και σήμερα φάνηκε ο αριθμός παροχής σου μέσα στον λογαριασμό ebill?! γιατί εγώ από 28/3 και ακόμα να φανεί κάτι εκεί. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Drake27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, Drake27 said: Είχες κάνει τον λογαριασμό Ebill και σήμερα φάνηκε ο αριθμός παροχής σου μέσα στον λογαριασμό ebill?! γιατί εγώ από 28/3 και ακόμα να φανεί κάτι εκεί. Έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή; Εμφανίζεται στο ebill μετά που θα μετρήσει η ΕΔΑ. Εμένα αίτηση 31/3 εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη; Παρασκευή; Βέβαια η ΔΕΗ δεν ξέρει αν είμαι πελάτης τους η όχι παρά το ebill 😂Ωστόσο σύμφωνα με τη ΕΔΑ η τελική καταμέτρηση για τον άλλο πάροχο έγινε 4/4 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, Drake27 είπε Είχες κάνει τον λογαριασμό Ebill και σήμερα φάνηκε ο αριθμός παροχής σου μέσα στον λογαριασμό ebill?! γιατί εγώ από 28/3 και ακόμα να φανεί κάτι εκεί. Ναι φάνηκε ο αριθμός παροχής. Είχα ηδη e-bill από το ρεύμα. Με την ΔΕΗ δεν μίλησα για να ξέρω αν και ποτε ακριβώς εχει γίνει η αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 έχω την εντύπωση οτι ο προηγούμενος εκκαθαριστικός της ΔΕΗ ήταν με ότι να΄ναι ένδειξη απο ΕΔΑ πριν λίγες μέρες περάσανε (κλασσικά δεν πήραν μέτρηση λόγω μη πρόσβασης και αφήσαν σημείωμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εδώ από 15/3 αίτηση σε κατάστημα, ακόμη τίποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Έχω δύο λογαριασμούς myHome GasControl που λήγουν σήμερα 12/4. Αν καθυστερήσω και τους πληρώσω στις 15/4 για να ενταχθώ στο πρόγραμμα επιστροφής (go4more) της ΕΤΕ θα έχω κάποιο πρόβλημα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, teot said: Έχω δύο λογαριασμούς myHome GasControl που λήγουν σήμερα 12/4. Αν καθυστερήσω και τους πληρώσω στις 15/4 για να ενταχθώ στο πρόγραμμα επιστροφής (go4more) της ΕΤΕ θα έχω κάποιο πρόβλημα ??? Για 2-3 μέρες δε νομίζω θα έχεις θέμα. Ίσως χάσεις όμως τυχόν συνέπεια. Νομίζω οι 0,02 έχουν έκπτωση συνέπειας Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, marmagia είπε Για 2-3 μέρες δε νομίζω θα έχεις θέμα. Ίσως χάσεις όμως τυχόν συνέπεια. Νομίζω οι 0,02 έχουν έκπτωση συνέπειας Ευχαριστώ Είμαι στο 0,05 και δεν έχει συνέπεια.... η τουλάχιστον δεν το έχω δει στους όρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 47 minutes ago, teot said: Ευχαριστώ Είμαι στο 0,05 και δεν έχει συνέπεια.... η τουλάχιστον δεν το έχω δει στους όρους Δεν έχει το 0,05. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μίλησα πριν με Ηρων στο Chat για Μάρτιο η τιμή ΤΤΦα είναι 0,24 απίστευτο αν μπορεί κάποιος που πηρέ λογαριασμό να επιβεβαιώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, tollisth είπε Μίλησα πριν με Ηρων στο Chat για Μάρτιο η τιμή ΤΤΦα είναι 0,24 απίστευτο αν μπορεί κάποιος που πηρέ λογαριασμό να επιβεβαιώσει Λιγο ειναι μπορουν και παραπανω...εχουν περιθωριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, tollisth είπε Μίλησα πριν με Ηρων στο Chat για Μάρτιο η τιμή ΤΤΦα είναι 0,24 απίστευτο αν μπορεί κάποιος που πηρέ λογαριασμό να επιβεβαιώσει Ο ΗΡΩΝ από την αρχή της όλης ιστορίας , επειδή έχει το πακέτο με το -45% , βάζει σχεδόν διπλάσιες τιμές ττφ για να καλύπτει το κενό. Δεν ξέρω αν αυτό νομικά στέκει και αν προκύπτει από τους υπολογισμούς που έχει στο συμβόλαιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, tomtsir είπε Δεν ξέρω αν αυτό νομικά στέκει και αν προκύπτει από τους υπολογισμούς που έχει στο συμβόλαιο... δε στέκει , το ονομάζει τιμή προμήθειας , άρα πρέπει να αποδείξει οτι τόσο αγόρασε αλλά κλασσικά μόνο ένας έστειλε στη ΡΑΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις