Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από ΔΕΗ πως οι επιδοτήσεις ΔΕΠΑ για Ιανουάριο , Φεβρουάριο , Μάρτιο θα εφαρμοστούν αναδρομικά καθώς τους ήρθε η απόφαση 24/03/22.

Εν ολίγοις , γίναμε 😄😄

• Like 6
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Καινούριος στην παρέα. Λοιπόν, έληγε σε μια βδομάδα το Fix συμβόλαιό μου της Ζενίθ (0,035-σώθηκα φέτος) κι έκανα σήμερα αυτό της Ηρών GAS HOME/FX Double (0,0165 + TTF) χωρίς χρονική δέσμευση, μέχρι να βγει κάτι καλό το φθινόπωρο. Δυστυχώς, δεν πήρα χαμπάρι το Gas Home Control της ΔΕΗ που ήταν 0,05 ως 31/3. Καλά έκανα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, billever said:

Γεια σε όλους! Καινούριος στην παρέα. Λοιπόν, έληγε σε μια βδομάδα το Fix συμβόλαιό μου της Ζενίθ (0,035-σώθηκα φέτος) κι έκανα σήμερα αυτό της Ηρών GAS HOME/FX Double (0,0165 + TTF) χωρίς χρονική δέσμευση, μέχρι να βγει κάτι καλό το φθινόπωρο. Δυστυχώς, δεν πήρα χαμπάρι το Gas Home Control της ΔΕΗ που ήταν 0,05 ως 31/3. Καλά έκανα;

Πιστεύω δεν ήταν η βέλτιστη επιλογή. Αν έχεις ttf+ 0,0165 βγαίνει τον προηγούμενο μήνα 0,1466. Στο κυμαινόμενο πχ της ΔΕΗ θα πλήρωνες 0,119. Με μια μέση κατανάλωση 1500-2000 κιλοβατώρες το μήνα αυτό θα σου έκανε διαφορά 41€ - 55€ το μήνα. 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

Πιστεύω δεν ήταν η βέλτιστη επιλογή. Αν έχεις ttf+ 0,0165 βγαίνει τον προηγούμενο μήνα 0,1466. Στο κυμαινόμενο πχ της ΔΕΗ θα πλήρωνες 0,119. Με μια μέση κατανάλωση 1500-2000 κιλοβατώρες το μήνα αυτό θα σου έκανε διαφορά 41€ - 55€ διαφορά το μήνα. 

Αφού περάσω ήρεμο καλοκαίρι (έχω ηλιακό + τα δωρεάν πάγια του συμβολαίου), περιμένω να χτυπήσω κάποια καλύτερη προσφορά από φθινόπωρο. Τι λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, billever said:

Αφού περάσω ήρεμο καλοκαίρι (έχω ηλιακό + τα δωρεάν πάγια του συμβολαίου), περιμένω να χτυπήσω κάποια καλύτερη προσφορά από φθινόπωρο. Τι λες;

Εγώ το έλεγα και πριν αυτό ακριβώς θα έκανα. Θα πήγαινα όπως εσυ σε κάποιο προγραμμα χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης η ακόμα καλύτερα χωρίς στάνταρ διάρκεια και θα περίμενα κάτι καλό από φθινόπωρο 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μια και καινούργιος στην παρέα.

Μόλις έληξε το πακέτο μου Double 35% στην protergia και ψάχνομαι μετά τον τελευταίο λογαριασμό.

Διαβάζοντας καμιά 20αριά σελίδες πιο πίσω, προτείνετε για σταθερό αέριο και ρεύμα στη ΔΕΗ ή μήπως κατάλαβα λάθος;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αίτηση σε κατάστημα για gascontrol από 15 Μάρτη (για πρώτη φορά σύνδεση).

Έκτοτε... σιγή ασυρμάτου.

Έχει κανείς ενεργοποιηθεί με μεταγενέστερη αίτηση?

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mihailbs είπε

Διαβάζοντας καμιά 20αριά σελίδες πιο πίσω, προτείνετε για σταθερό αέριο και ρεύμα στη ΔΕΗ ή μήπως κατάλαβα λάθος;

άργησες , πλέον είναι διπλάσια+ , τώρα κλείσε κάπου χωρίς δέσμευση μέχρι απο Φθινόπωρο να παίξει κάτι καλύτερο , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και πήγαινε στην καρτέλα με φυσικό αέριο

αν είχες ρήτρα αναπροσαρμογής TTF (άλλο το TTF ,άλλο ρήτρα αναπροσαρμογής TTF) μπορείς να κάνεις καταγγελία , διάβασε προηγούμενες σελίδες

Spoiler

για ρεύμα δες το άλλο θέμα online/enter

Δημοσ.
6 minutes ago, turbat0s said:

ναι. αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες εμφανιστηκε ebill σημερα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, marmagia είπε

αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες

8 μέρες μια χαρά.

Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε)

Δημοσ.
46 minutes ago, turbat0s said:

8 μέρες μια χαρά.

Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε)

Τίποτα. Σήμερα είδα στο ebill το αεριο. Τους παίρνω τηλ λέω ολοκληρώθηκε η αλλαγή; Μου λέει δε βλέπω τίποτα δε ξέρω. Εμπειρικά στο ebill εμφανίζεται μια μέρα μετά την αλλαγή προμηθευτή όποτε λογικά πρέπει να έχει γίνει η αλλαγή 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, turbat0s είπε

Επίσης αίτηση σε κατάστημα 10/3 ακόμη τίποτα,αναμνενουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφορά από Φυσικό Αέριο Αττικης σε ΔΕΗ gas control, απέστειλα υπογεγραμμένα τα συμβόλαια online 30/03, μέχρι σήμερα τπτ.

Επεξ/σία από Gataros
Δημοσ.

Παιδια εχει κανει καποιος πληρωμη μεσω ebill?

Δεν μου ολοκληρωνει την συναλλαγη.

Μετα τα στοιχεια της καρτας λεει προσπαθηστε αργοτερα...

Δημοσ.
2 hours ago, johnnyman said:

Παιδια εχει κανει καποιος πληρωμη μεσω ebill?

Δεν μου ολοκληρωνει την συναλλαγη.

Μετα τα στοιχεια της καρτας λεει προσπαθηστε αργοτερα...

Εγώ έκανα κανονικά πληρωμή προχθές. Δοκίμασε αργότερα η αύριο μήπως κάτι έχει φάει κόλλημα πάλι 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...