tomtsir Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από ΔΕΗ πως οι επιδοτήσεις ΔΕΠΑ για Ιανουάριο , Φεβρουάριο , Μάρτιο θα εφαρμοστούν αναδρομικά καθώς τους ήρθε η απόφαση 24/03/22. Εν ολίγοις , γίναμε 😄😄 6
billever Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Γεια σε όλους! Καινούριος στην παρέα. Λοιπόν, έληγε σε μια βδομάδα το Fix συμβόλαιό μου της Ζενίθ (0,035-σώθηκα φέτος) κι έκανα σήμερα αυτό της Ηρών GAS HOME/FX Double (0,0165 + TTF) χωρίς χρονική δέσμευση, μέχρι να βγει κάτι καλό το φθινόπωρο. Δυστυχώς, δεν πήρα χαμπάρι το Gas Home Control της ΔΕΗ που ήταν 0,05 ως 31/3. Καλά έκανα;
marmagia Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, billever said: Γεια σε όλους! Καινούριος στην παρέα. Λοιπόν, έληγε σε μια βδομάδα το Fix συμβόλαιό μου της Ζενίθ (0,035-σώθηκα φέτος) κι έκανα σήμερα αυτό της Ηρών GAS HOME/FX Double (0,0165 + TTF) χωρίς χρονική δέσμευση, μέχρι να βγει κάτι καλό το φθινόπωρο. Δυστυχώς, δεν πήρα χαμπάρι το Gas Home Control της ΔΕΗ που ήταν 0,05 ως 31/3. Καλά έκανα; Πιστεύω δεν ήταν η βέλτιστη επιλογή. Αν έχεις ttf+ 0,0165 βγαίνει τον προηγούμενο μήνα 0,1466. Στο κυμαινόμενο πχ της ΔΕΗ θα πλήρωνες 0,119. Με μια μέση κατανάλωση 1500-2000 κιλοβατώρες το μήνα αυτό θα σου έκανε διαφορά 41€ - 55€ το μήνα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από marmagia
billever Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Πιστεύω δεν ήταν η βέλτιστη επιλογή. Αν έχεις ttf+ 0,0165 βγαίνει τον προηγούμενο μήνα 0,1466. Στο κυμαινόμενο πχ της ΔΕΗ θα πλήρωνες 0,119. Με μια μέση κατανάλωση 1500-2000 κιλοβατώρες το μήνα αυτό θα σου έκανε διαφορά 41€ - 55€ διαφορά το μήνα. Αφού περάσω ήρεμο καλοκαίρι (έχω ηλιακό + τα δωρεάν πάγια του συμβολαίου), περιμένω να χτυπήσω κάποια καλύτερη προσφορά από φθινόπωρο. Τι λες;
marmagia Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, billever said: Αφού περάσω ήρεμο καλοκαίρι (έχω ηλιακό + τα δωρεάν πάγια του συμβολαίου), περιμένω να χτυπήσω κάποια καλύτερη προσφορά από φθινόπωρο. Τι λες; Εγώ το έλεγα και πριν αυτό ακριβώς θα έκανα. Θα πήγαινα όπως εσυ σε κάποιο προγραμμα χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης η ακόμα καλύτερα χωρίς στάνταρ διάρκεια και θα περίμενα κάτι καλό από φθινόπωρο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από marmagia
mihailbs Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους μια και καινούργιος στην παρέα. Μόλις έληξε το πακέτο μου Double 35% στην protergia και ψάχνομαι μετά τον τελευταίο λογαριασμό. Διαβάζοντας καμιά 20αριά σελίδες πιο πίσω, προτείνετε για σταθερό αέριο και ρεύμα στη ΔΕΗ ή μήπως κατάλαβα λάθος; Ευχαριστώ πολύ
turbat0s Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αίτηση σε κατάστημα για gascontrol από 15 Μάρτη (για πρώτη φορά σύνδεση). Έκτοτε... σιγή ασυρμάτου. Έχει κανείς ενεργοποιηθεί με μεταγενέστερη αίτηση? 1
korakios Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, mihailbs είπε Διαβάζοντας καμιά 20αριά σελίδες πιο πίσω, προτείνετε για σταθερό αέριο και ρεύμα στη ΔΕΗ ή μήπως κατάλαβα λάθος; άργησες , πλέον είναι διπλάσια+ , τώρα κλείσε κάπου χωρίς δέσμευση μέχρι απο Φθινόπωρο να παίξει κάτι καλύτερο , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και πήγαινε στην καρτέλα με φυσικό αέριο αν είχες ρήτρα αναπροσαρμογής TTF (άλλο το TTF ,άλλο ρήτρα αναπροσαρμογής TTF) μπορείς να κάνεις καταγγελία , διάβασε προηγούμενες σελίδες Spoiler για ρεύμα δες το άλλο θέμα online/enter
marmagia Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 6 minutes ago, turbat0s said: Αίτηση σε κατάστημα για gascontrol από 15 Μάρτη (για πρώτη φορά σύνδεση). Έκτοτε... σιγή ασυρμάτου. Έχει κανείς ενεργοποιηθεί με μεταγενέστερη αίτηση? ναι. αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες εμφανιστηκε ebill σημερα 1 1
turbat0s Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, marmagia είπε αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες 8 μέρες μια χαρά. Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε)
marmagia Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 46 minutes ago, turbat0s said: 8 μέρες μια χαρά. Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε) Τίποτα. Σήμερα είδα στο ebill το αεριο. Τους παίρνω τηλ λέω ολοκληρώθηκε η αλλαγή; Μου λέει δε βλέπω τίποτα δε ξέρω. Εμπειρικά στο ebill εμφανίζεται μια μέρα μετά την αλλαγή προμηθευτή όποτε λογικά πρέπει να έχει γίνει η αλλαγή
tollisth Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, turbat0s είπε Αίτηση σε κατάστημα για gascontrol από 15 Μάρτη (για πρώτη φορά σύνδεση). Έκτοτε... σιγή ασυρμάτου. Έχει κανείς ενεργοποιηθεί με μεταγενέστερη αίτηση? Επίσης αίτηση σε κατάστημα 10/3 ακόμη τίποτα,αναμνενουμε
Gataros Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεταφορά από Φυσικό Αέριο Αττικης σε ΔΕΗ gas control, απέστειλα υπογεγραμμένα τα συμβόλαια online 30/03, μέχρι σήμερα τπτ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από Gataros
johnnyman Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Παιδια εχει κανει καποιος πληρωμη μεσω ebill? Δεν μου ολοκληρωνει την συναλλαγη. Μετα τα στοιχεια της καρτας λεει προσπαθηστε αργοτερα...
marmagia Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 hours ago, johnnyman said: Παιδια εχει κανει καποιος πληρωμη μεσω ebill? Δεν μου ολοκληρωνει την συναλλαγη. Μετα τα στοιχεια της καρτας λεει προσπαθηστε αργοτερα... Εγώ έκανα κανονικά πληρωμή προχθές. Δοκίμασε αργότερα η αύριο μήπως κάτι έχει φάει κόλλημα πάλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις