james9tito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αναρωτιεμαι αν υπηρχε τροπος να υπολογιζεις - με την αυτονητη αποκλιση- ποσα € θελει να ζεσταθει ενα σπιτι , με πετρελαιο/φυσικο αεριο/ρευμα. Απλα για λογους συγκρισης. Προφανως υπαρχουν δεκαδες παραμετροι που μπαινουν στην εξισωση, αλλα ξαναλεω με την αυτονοητη αποκλιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δε γίνεται και καλύτερα σε άλλο θέμα Αλλαγή σελίδας ,του Ηρών Fix έχει ρήτρα αναπροσαρμογής και διαβάστε προηγούμενες σελίδες πριν ποστάρετε 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Aρχικες τιμες για Ιουλιο και Αυγουστο με ΤΤΦα στην Ηρων πριν την εκπτωση 45% στο Double Flex. Ιουλιος: 0,041238700 Aυγουστος : 0,045874600 Mετα την εκπτωση του 45% οι τελικες τιμες ειναι: Ιουλιος: 0,022681285 Aυγουστος : 0,02523103 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από HERTHAN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) TTF Iουνίου 0.025 --> Ήρων Ιουνίου 0.035 (χωρίς την έκπτωση) ΤΤF Ioυλίου 0.030 ---> Ήρων Ιουλίου 0.041(χωρίς την έκπτωση) TTF Aυγούστου 0.036 --> Ήρων Αυγούστου 0.046 (χωρίς την έκπτωση) ------------- ΤΤF στις 30 Αυγούστου 46€/MWh (front month Σεπτεμβρίου) TTF σήμερα 56€/MWh (front month Οκτωβρίου... μπορεί να ανέβει κι άλλο) Με πρόχειρους υπολογισμούς αν ακολουθήσουμε το πάνω trend με την αρχική τιμή του ΗΡΩΝ (ΤΤφα+0.006) να είναι +0.010 απ'το TTF τότε: Σεπτέμβρης Flex: 0.056 - 35% = 0.036 Double Flex: 0.056 - 45% = 0.031 Οκτώβρης (με βάση τη σημερινή τιμή) Flex: 0.066 - 35% = 0.043 Double Flex: 0.066 - 45% = 0.036 -------- Πήρα σήμερα τηλέφωνο τη ΔΕΗ να δω αν έφτασε η αίτηση με τον courier. Με ρωτάνε τον κωδικό της αίτησης... πού να τον ξέρω (δε σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφία). Λέω όνομα, ΑΦΜ δε βρίσκουν την αίτηση στο σύστημα. Εντάξει μου λέει μην αγχώνεστε. Αφού την παρέλαβε ο courier, θα δρομολογηθεί το αίτημα. Οκ κανένα άγχος απολύτως... τι μπορεί να πάει στραβά ρε παιδί μου... να κάνουν την αίτηση μου σουβέρ για τον καφέ τους; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πήρα σήμερα τηλέφωνο τη ΔΕΗ να δω αν έφτασε η αίτηση με τον courier. όταν έκανες ηλεκτρονικά , πότε σου απάντησαν ? έκανα προχθές αλλά όταν πάτησα αποστολή στοιχείων κράσαρε (μου έβγαλε κάποιο θέμα με cookies) αλλά έκανα αποστολή ξανά ,στάλθηκε και μου ήρθε email επιβεβαίωσης (νέο αίτημα υποστήριξης). Απλά φοβάμαι μήπως δεν τους ήρθε τίποτα ή είναι κενό κτλ Στο τηλ απαντάνε ? (α χρεώνεται κανονικά ή θα την πατήσω όπως με τα ΕΛΤΑ 🤣? 5 ευρόπουλα μου φάγανε) 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε τι μπορεί να πάει στραβά ρε παιδί μου... να κάνουν την αίτηση μου σουβέρ για τον καφέ τους; γιατί , το αποκλείεις ???! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, korakios είπε όταν έκανες ηλεκτρονικά , πότε σου απάντησαν Το'χα γράψει ότι τηλεφωνικώς έκανα την αίτηση. 2 φορές σκάλωσε, στον 3ο εκπρόσωπο είχα επιτυχία. 800-900-1000 (δωρεάν από σταθερό) Πατάς στο μενού για νέα αίτηση ρεύματος / αερίου. Το σηκώνει πάντα εκρόσωπος του ρεύματος και λες να σε συνδέσουν με εκπρόσωπο αερίου. 😆 Αλλά δε συνδέουν αυτόματα... περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα για να απελευθερωθεί γραμμή εκπροσώπου αερίου. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το'χα γράψει ότι τηλεφωνικώς έκανα την αίτηση. Spoiler Καλά ντε , κατεβαίνω πλατεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πως δε σκεφτήκαμε να στείλουμε κοράκι... Spoiler Ο ΗERTHAN σίγουρα πάντως γνωρίζει όλα τα εσωτερικά τηλέφωνα της ΔΕΗ και τα κινητά των υπαλλήλων αλλά δε μας τα δίνει... τα κρατάει για τη πάρτη του. 😆 edit: 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ να δω αν έφτασε η αίτηση με τον courier. Με ρωτάνε τον κωδικό της αίτησης... πού να τον ξέρω (δε σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφία). Λέω όνομα, ΑΦΜ δε βρίσκουν την αίτηση στο σύστημα. Εντάξει μου λέει μην αγχώνεστε. Αφού την παρέλαβε ο courier, θα δρομολογηθεί το αίτημα. Οκ κανένα άγχος απολύτως... τι μπορεί να πάει στραβά ρε παιδί μου... να κάνουν την αίτηση μου σουβέρ για τον καφέ τους; Μετά από αυτό έστειλα παράπονο απ'τη φόρμα επικοινωνίας και ζήτησα να μάθω τον κωδικό αίτησης και τη πορεία της. 13:17 πήρα αυτοματοποιημένo mail ότι απεστάλη και 15:11 μού απάντησαν. Εξυπηρέτηση express, ενώ στον @HERTHANαπάντησαν μετά από 6 μήνες. Έφυγε κι όλα γίνονται ανάποδα όντως. 🤣 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μην κανει κανενας αιτηση για Ηρων ειμαι εγω εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Έρχεται αύξηση φωτιά στο φυσικό αέριο Τουλάχιστον 70% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Τα πακέτα που δίνουν εναλλακτικοί παροχοι είναι αναγκαστικά συνδυαστικά με ηλεκτρική ενέργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα πακέτα που δίνουν εναλλακτικοί παροχοι είναι αναγκαστικά συνδυαστικά με ηλεκτρική ενέργεια; όχι φυσικά και σπάνια συμφέρει double μιας εκεί που κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemp2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, HERTHAN είπε Μην κανει κανενας αιτηση για Ηρων ειμαι εγω εκει. Γιατί; μόλις έκανα προχθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, georgemp2 είπε Γιατί; μόλις έκανα προχθές. Ναι ρε καλα εκανες πλακα κανω. Απλα ειχα παει σε σταθερο προγραμμα στην ΔΕΗ και ολα τα κυμαινομενα ηταν χαμηλοτερα και οταν εφυγα απο την ΔΕΗ και πηγα σε κυμαινομενο ολα εχουν ξεφυγει τωρα και το καλυτερο ειναι της ΔΕΗ το σταθερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε ολα εχουν ξεφυγει τωρα και το καλυτερο ειναι της ΔΕΗ το σταθερο. Aυτό του είπα κι εγώ... ότι το flex πάει για 0.03+ το χειμώνα, ενώ το σταθερό της ΔΕΗ είναι 0.02... και τελικά πήγε σε κυμαινόμενο. Τουλάχιστον είναι αορίστου το αέριο του ΗΡΩΝ και φεύγει όποτε θέλει, εκτός κι αν του έδωσαν να υπογράψει κάνα περίεργο συμβόλαιο με δέσμευση. @georgemp2 Διάβασες τι υπέγραψες; Επίσης φρόντισες να διαλέξεις πρόγραμμα ρεύματος χωρίς ρήτρα προσαρμογής; Πάντως μόνο εγώ και ο korakios δε φοβόμαστε να μας κόψουν τη παροχή οι ΔΕΗτζήδες του χρόνου; Χρειαζόμαστε περισσότερα πειραματόζωα. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις